Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ES53

Nazar degmesin zimba gibi olmus arac boya korumadan sonra masallah

Sent from my iPhone using Tapatalk

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
Nazar degmesin zimba gibi olmus arac boya korumadan sonra masallah

eyvallah:) memnun kaldim ben de, yaz oncesi boya koruma iyi oldu

Cuore sportivo

TRSemih

Masallah cok güzel oldu.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

francobaresi

sagol semih:)
Bej paspas aramalarim sonuc vermeyince siyah yaptirdim rpmshopta. Bej icin o kadar cabaladim bari icinde olsun diye amblem ve yaziyi bej yaptirdim:)  fena olmadi sanki
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

fevkalbeser12

Güzel olmuş. İnsan logoya basmaya kıyamaz:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

francobaresi

Güzel olmuş. İnsan logoya basmaya kıyamaz:)
bagajada bi ayakkabılık yaptırmak lazım :D
Cuore sportivo

alperuzi

Ben sana dedim ama Onur çabuk kirlenecek diye :)

francobaresi

:) daha kirletme deneyimi olmadi az once serdim. Komple beji temiz kullaniyodum bi amblemle yaziyida kullanirim diye tahmin ediyorum

Cuore sportivo

emree

boya koruma da paspas takımı da çok güzel olmuş, güle güle kirlet :)
çok kıskandım boya korumayı görünce şimdi :)) tamponu boyattıktan sonra ben de yaptırıyorum boya koruma işlemlerini bakalım ne çıkacak ortaya :)

francobaresi

boya koruma da paspas takımı da çok güzel olmuş, güle güle kirlet :)
çok kıskandım boya korumayı görünce şimdi :)) tamponu boyattıktan sonra ben de yaptırıyorum boya koruma işlemlerini bakalım ne çıkacak ortaya :)
teşekkürler :) ankarada yaptırabileceğim en iyi yere yaptırdım diye düşünüyorum, o parlak görüntü, harelerin yok olması, çiziklerin kaybolması paha biçilemez:) aklımda bikaç şey daha var; double din, marşpiyel, dpf iptali,ayak aydınlatma,cam filmi gibi. Volkan beni marşpiyel konusunda uyardı, ti marşpiyel -2 yay ve 19 jant için düşünülmüş, sıkıntı olabilir diye, bana da mantıklı geldi. Fakat işyerinden arkadaşın 159u orjinal 17 jant ve yaysız ,marşpiyel takılı aldığından beri. Cesaretlendirdi beni sıkıntısız yıllardır stock ve marşpiyelle kullanılabilir olması.
Cuore sportivo

ar.159

geçen sene ben aynı şekilde logolu bej yaptırmı.ştım bu sene yine yaptırdım hatta bu seneki halı rengi ve kalitesi daha iyiydi ama halıyı en son ben kullanmışım size kalmadı :( ama bu da çok güzel olmuş bende logo bej üstüne kahve olduğundan bu kadar can alıcı durmuyor
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

francobaresi

geçen sene ben aynı şekilde logolu bej yaptırmı.ştım bu sene yine yaptırdım hatta bu seneki halı rengi ve kalitesi daha iyiydi ama halıyı en son ben kullanmışım size kalmadı :( ama bu da çok güzel olmuş bende logo bej üstüne kahve olduğundan bu kadar can alıcı durmuyor
bej bej diye arandım, metal pedallarda siyah paspasla daha belirgin duruyor doğrusu :)  kışlık kauçukları bej alırım gönlüm olur :)
Cuore sportivo

ar.159

bej bej diye arandım, metal pedallarda siyah paspasla daha belirgin duruyor doğrusu :)  kışlık kauçukları bej alırım gönlüm olur :)
işte onu hiç bulamayacaksın:(
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

francobaresi

işte onu hiç bulamayacaksın:(
bej renk bi halılarla kaplatcam evin duvarını, benim olacak o bej halılar:D
Cuore sportivo

ar.159

bak bu benimkilerin fotosu yakında tekrar girer heralde stoğa ama benim araba sırf bej kombin seninkinde siyahta olduğundan çok sırıtmamış
ama ben 2 yıl aradım kış için kauçuk orjinal yada oem bulamadım
34 AV 0020 COMING SOON!!

francobaresi

bak bu benimkilerin fotosu yakında tekrar girer heralde stoğa ama benim araba sırf bej kombin seninkinde siyahta olduğundan çok sırıtmamış
ama ben 2 yıl aradım kış için kauçuk orjinal yada oem bulamadım
ilk bu modeli istedim kalmadı diyince siyah paspas bej logo yazı kombinasyonu düşündüm. Bej universal  bi kauçuk alıcaz başka çare yok, kışın yollarımız çamurdan geçilmiyo, halı paspasa yazık. Ayak aydınlatma yaptırıcam ,yalnız sürekli yansın diyorum, malum tepe lambası açık zaten gitmiyoruz o yüzden yaptırcaksam kullanayım istiyorum. Senin ayak aydınlatması çok hoş olmuştu, tepe lambası kumandalı olmadan sürekli yanacak şekilde yapıyolar mı ve zararı var mı sürekliliğinin bilgin var mı?
Cuore sportivo

ar.159

Benimki sürekli yanıyor le kullanırsan çok az güç harcayacağından sıkıntı olmaz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!

koroglubrk

paspasların rengiyle pedal uyumu güzel. Bir de dediğiniz gibi aydınlatma şahane olur
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

francobaresi

Benimki sürekli yanıyor le kullanırsan çok az güç harcayacağından sıkıntı olmaz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Zaten los bi led istiyorum, oyle uygulatayim. 

Cuore sportivo

francobaresi

paspasların rengiyle pedal uyumu güzel. Bir de dediğiniz gibi aydınlatma şahane olur
ayak kismi baya iyi olcak aydinlatma da bitince , simdilik sadece gunduz guzel gorunuyo :)

Cuore sportivo

francobaresi

Arkadaslar motor kaputumda vernik atmalari mevcut, pasta cila yaptirdiktan sonra iyice goze batar oldu, sizce resimlerini cekip kaputu boyatsam mi? Cok kararsiz kaldim, motor kaputu boyali aracta cok onyargili bi olay, ben araci uzun sure kullanmayi istiyorum, zaten 200 bin kmyi asinca olecek fiyat satmak istersem, boya olursa da olu fiyati olmazsada olu fiyati teklif edilcegini dusunuyorum ,o yuzden boyatmaya bi adim daha yakinim sanki. Bir  endisem de kaput boyasi rengi tutar mi aracin geri kalaniyla, sonucta yillara bagli bi renk acilmasi vardir diger taraflarda, fabrikasyon kodu basarlarsa daha koyu olur kaput diye dusunuyorum, fikirlerinize ihtiyacim var arkadaslar :)

Cuore sportivo

wolkanku

uzun süre bineceğim, boyatayım mı?

sorunun cevabı sorunun içinde..
uzun süre o şekilde binip, her binişte gözüme takılacağına, boyatırım geçerim.

kaputu boyalı diyen de gitsin mekanik olarak yorgun, kozmetik olarak boyasız araçlarla uğraşsın dursun :)

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

:) ben de senin gibi dusunuyorum da cesaret ariyorum biraz galiba volkan

Cuore sportivo

emree

aynı cesareti ben de arıyordum, volkan aynı şeyleri söylemişti yine. ki kesinlikle haklı, her binişte kaputtaki taş izlerine, noktacıklara bakıyorum, tırnakla yokluyorum oraları her defasında ilk kez görmüşüm gibi :)
Temiz bir şekilde boyat geç abi, resimleri de arşivlersin. Tek başına kaput olursa çamurluk ve tamponla arasında bir fark olacaktır muhakkak ama bir kaç aya yakınsarlar bence, sonra çamurluk tampon kaputa tekrar bir pasta+boya koruma uygulatırsan dengeye gelecektir, bu dediklerimi ben de kendi aracıma yaptırmayı düşünüyorum, belki biraz cesaret verici olmuştur :)

francobaresi

Boyatcam, servisimle konustum, renk konusunda endisen olmasin, tutar renk dedi. 2 gunde hazir oluyomus, 200 tl bisey. Takinti oldu valla dedigin gibi ilk kaputa bakiyorum arabaya degil eksiklere hatalara gidiyo gozum, ufak bi nokta gocuk vardi kaputta onu da duzeltirler.

Cuore sportivo