Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Guilietta Bixenon Far

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mertcancagla

Öncelikle herkese merhaba,
4 ay önce aldığım Guiliettamda normal xenon far. Ancak ben bu farları bixenon fara çevirebilir miyim? Uzunlarımı yaktığımda farların şimşek gibi yanmasını istiyorum fakat tabikide araca bir zarar vermek istemem. Sizce böyle bir işlem aracın elektronik sistemine vs. bir zarar verir mi yada memnun kalırmıyım? 

krm1983

Merhaba, farlarınızın merceklerini değiştirtirseniz (ds1 veya ds2) istediğiniz aydınlatma sistemine sahip olursunuz. İlker Kemal far modifiyesi yapıyor.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Faramirugur

ds1 ve ds2 arasındakı farkı bılen varmı arkadaşlar ?

mertcancagla

Peki siz yaptirdinizmi aracta bir problem yaratirmi far modifikasyonu

krm1983

You are not allowed to view links. Register or Login

Giulimde henüz yaptırmadım ama eski aracım grande puntoda ds2 mercek modifiyesi yaptırmıştım çok memnundum özellikle sellektörden.

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

mertcancagla

Giulimde henüz yaptırmadım ama eski aracım grande puntoda ds2 mercek modifiyesi yaptırmıştım çok memnundum özellikle sellektörden.

ilginden ötürü çok teşekkur ederım

Gouki

Oğuz yaptırmıştı. Konusu şurada: You are not allowed to view links. Register or Login

mertcancagla

Oğuz yaptırmıştı. Konusu şurada: You are not allowed to view links. Register or Login
Çok teşekkurler Oğuz beye sordum şimdi

Lbe

ds1 ve ds2 arasındakı farkı bılen varmı arkadaşlar ?

Bildiğiniz H7 H5 muhabbeti gibi.Yalnız d1s ampuller daha hızlı ateşlenir d2s'e göre.Gen5 balast + d1s ampul farlar kapalı dahi olsa selektörde tabiri caizse şimşek gibi çakar.Ama tek sıkıntısı muayene zamanı d2s merceğe ufak modifiyelerle H7 ampul takılabiliyor fakat d1s mercek için bu mümkün değil

LBE..!!!

schumi

Bixenon far fab. çıkışı hangi versiyonlarda var Giu için?

Gouki

Opsiyon olarak alırsanız var. Bir donanıma, versiyona bağlı değil.

turan

Ben daha sonradan dönüştürmenizi tavsiye etmem aracınızda far yıkama olmadığı için halojen far'a nazaran daha cok sıkıntı yasarsınız.

Erenbal

farı iyi bir ustaya açtırırsanız muayne haricinde hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

mertcancagla

Ben daha sonradan dönüştürmenizi tavsiye etmem aracınızda far yıkama olmadığı için halojen far'a nazaran daha cok sıkıntı yasarsınız.
far yıkama sıstemı bıxenona neden sıkıntı olusturur

Lbe

Xenon kirden daha çok etkileniyor.Far kirliyse eğer görüş mesafesi halojene göre daha çok düşüyor.O yüzden far yıkamasız fabrikasyon xenon yok

LBE..!!!

mertcancagla

Xenon kirden daha çok etkileniyor.Far kirliyse eğer görüş mesafesi halojene göre daha çok düşüyor.O yüzden far yıkamasız fabrikasyon xenon yok

LBE..!!!
çok mantıklı geldı yada farlar kirlendikçe durup silicez sureklı :D

ealprsln

+1. Kirli yıkamasız xenon hakikaten aracı durdurup far sildirecek kadar rahatsız ediyor gerçekten.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

EnginK

yeni konu açmak istemedim, benim aracımda bixenon var, giu nun mercekler ds1 mi ds2 mi? birde bu uzun farkları da beyaz yapmak istiyorum ne kullanmamı tavsiye edersiniz? h kaç oluyor uzun farlar?

mertcancagla

eger aracında bıxenon far varsa zaten uzunları yaktığındada bıxenon fardan gelmıyormu ışık?

EnginK

eger aracında bıxenon far varsa zaten uzunları yaktığındada bıxenon fardan gelmıyormu ışık?
mercekte sellektör yapıyo o üstteki ampüldende yapıyo

mertcancagla

ha onu iptal etmedın anladım
bende garantisi gidiyor diye yaptıramadım bıxenon:/

EnginK

ha onu iptal etmedın anladım
bende garantisi gidiyor diye yaptıramadım bıxenon:/
onu iptal edebiliyormuyuz? nasıl yaparız?

mertcancagla

sanırım ben editor Oğuz beyle konusmustum onun aractada bıxenon vardı, hatta o bıxenonun omru cabuk gıtmesın dıye gunduz farlar yanık degılken sadece normal uzun farlar yanıyordu ancak aksam bıxenonlar yanıkken uzunları zenon far verıyordu
ona sor ıstersen o senı daha ıyı aydınlatır
buarada aracın garantıdemıydı ve memnunmusun bıxenondan?

EnginK

sanırım ben editor Oğuz beyle konusmustum onun aractada bıxenon vardı, hatta o bıxenonun omru cabuk gıtmesın dıye gunduz farlar yanık degılken sadece normal uzun farlar yanıyordu ancak aksam bıxenonlar yanıkken uzunları zenon far verıyordu
ona sor ıstersen o senı daha ıyı aydınlatır
buarada aracın garantıdemıydı ve memnunmusun bıxenondan?
aracımın garantisi bitti benim bixenon fabrikasyon elbette memnunum fakat o üstte duran uzun ampüller sarı olunca tam bir beyaz olmuyor onlarıda beyazla değiştirmek istiyorum yada iptal ediliyorsa iptal ederim direk merceklerden kullanırım uzunu tabi bu durumun artı ve eksilerini bilmek gerekir. Oğuz bey umarım bizi burdan duyar ve yardımcı olur :)

mertcancagla

eger ıstersen ozel mesajda yazabilirsin