Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Hayaldi Gerçek Oldu :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abdoganay

Merhaba Arkadaşlar,

Nerede hareket orada bereket :) Hiç hesap kitapta yokken, 3-5 yıllık uzun bir vadeye yayılmış bir plan iken, durduk yere 156 (Mk2)'dan 159'a terfi ettim.

2011 yılı sonunda aşağıda linkteki 156 ile virüsü kaptım :

You are not allowed to view links. Register or Login)/msg196715/#msg196715

Bu araçla ilgili bir kaç sorun çözümü ve bilgi paylaşımı yapmıştık, hatırlayanlar olabilir :)

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login!!-ben-bu-ciziklerle-ne-yapacagim!!!/msg196350/#msg196350

Ailemize yeni bir üye beklediğimizden yük altına girmemek için 159 hayalimi en az 3 sene ötelemeye karar verdim, 156'ımın ise amortisör hariç tüm alt takımlarını yaza hazırlık için aldım, bekletiyordum. Sonradan olan oldu, ne olduğunu anlamadım, yaklaşık bir ay önce İstanbul'da bir abimizden 159 almış oldum :) bi 10 gün önce de 156'yı sattım.

159 Hakkında Bilgi

2007 1.9 JTDM Distinctive, Manuel Vites, 195 binde, Partikül iptal edilmiş( teslim aldım), yazılım yüklenmiş. İstanbul aracı.
Aracı önce ekspere soktuk, ağır kazası olmamış, kaporta iyi, sadece arka bagaj kapağı değişmiş, motor 165 bg, 420 civarı tork çıktı, sadece bazı yerlerinde küçük göçükleri vardı. Ardından aracı Zeki abimiz (Carium) devraldı, alınıp alınmayacağına o karar verdi diyebilirim. Onun da onay vermesiyle aracı almış olduk. Bu nasıl bir araçmış kardeşim :o, 156'ıma tosun diyorduk ailecek, buna ise karaboğa diyoruz:) durduğu yerde durmuyor :S

Aracı Sivas'a getirdiğim de ise tüm ezik göçükleri için AutoKinge devrettim, ön, arka tamponları keyfekeder boyattım, arka çamurlukları da lokal boyattım. pastası, cilası, koruması, ve işte karşınızda :)   

Küçük eksiklikleri var, kafamda bir kaç soru işareti var, onlar için de zamanla tecrübelerinize danışacağım. Şimdiden teşekkürler.

saskuran

hayirli uğurlu olsun guzel araç....

SAS....

vieri

Hayırlı olsun.Maşallah.  :nazar:

Monogram

Gule gule kullanin hayirli ugurlu olsun

ES53

Hayirli olsun kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

sarpgrey

Adınıza çok sevindim. .Güle güle kazasız günlerde kullanin.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

tayfun

Ugur55

Hayırlı olsun kazasız belasız :nazar:
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

umutqx

Hayırlı olsun, güle güle kullanın, kazasız belasız :nazar:
166 V6 TB

osm156

"Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz"

abdoganay

Cümleten çok sağolun dostlar, Rabbim cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Allah herkesin gönlüne göre versin

cany

Hayırlı olsun.. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah.  :nazar:
Geriye kalan tüm hayallerinizin de gerçek olması dileğiyle.

saskuran

manifolt , egr , enjektör ,gaz kelebkleri temizliğini mutlaka yaptirin km yuksek ...

SAS....

Adalı35

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

gkm

Hayirli olsun.

LG-D610TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aurora

Güzel günlerde kullanın, hayırlı olsun...

schumi

ar.159

Hayırlı olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

muğlalı

hayırlı olsun, bu araca kendi 159 umu almadan önce bende talip olmuştum,  ama düz vites Ankara gibi büyük şehirlerde  yorucu olduğu için otomatik almaya karar verdim, birde 159 un geçişlerinin sert olması etken oldu tabi.

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

mucho63

Hayırlı olsun, ALLAH kaza bela vermesin..

Sent from my iPhone using Tapatalk

HVRF.Y

Hacı abi sanki beni anlatmışsın.Çek bir kredi ufak ufak öde diyordum. Bebek beklediğimiz için 156 dan 159 a terfi işini önümüzdeki 2-3 seneye bıraktım.Şu önden görünüm fotosunu koymayaydın iyiydi be abi.Şeytan durmadan dürtüyor.Bu arada Allah kazasız,belasız binmeyi nasip etsin.
HRV.Y

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

koroglubrk

hayırlı olsun masallahı var :nazar:
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147