Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 159 - Soyulan İç Aksam Boyama

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muğlalı

Arkadaşlar bugün servise gitmişken kozlar servis diye bir yer var oraya da uğradım ve forum için indirimli fiyat aldım fiyatlar şu şekilde.

1. 4 kapı camı açma tutamağı zımparalama ve aynı renk deri boyası ile boyama
2.ayna kapaklarını gümüş griye boyama 
3.arka klima üflecinin soyulan yeri ve orta koldayamanın orası için yine zımpara komple boyama
4.jant boyama(8 c için)200 tl çok kollu 250 tl
5.ön konsol direksyon ve çıtaları piano yada fırça metale boyama
6.otomatik vitesin krom olan yerini tekrar krom yapma ve griden beyaza dönen yeri tekrar griye boyama

kısacası 159 un iç kozmetiğini adam etme bunların hepsi için 500 tl fiyat aldım arkadaşlar isteyen tek tek de yaptırabilir çok kollu orj jantın işçiliği zor olduğu için 50 tl fark var maalesef ben kısmetse ayna ve vitesten başlayıp nisanda gibide kalanları yaptırıcam havalar iyi olursa martda olabilir.Diğer alfa modelleri içinde fiyatlarda indirim yapacak arkadaş ayrı ayrı olursa fiyat farkı olacak tabii ki şehir dışından parçasını söküp göndermek isteyenlerede yardımcı olacak.

ar.159

Fiyat bedava resmen paket te 159 a İlac gibi gerçi ben hiç bir arabamda cam açma kısmında soyulma yasamadım ama şikayet var neyse kalite nasıl acaba
Özellikle fırçalanmis metali nasıl yapıyor Mus örnek var mi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

muğlalı

abi fırça malzemesi nisanda gelcekmiş ilk benimkine yapacak

06BA7907

bunların ayrı ayrı fiyatları var mı acaba sende ? ben dikiz ayna kapaklarını kroma boyatmayı düşünüyorum
yaşamak direnmektir.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
abi fırça malzemesi nisanda gelcekmiş ilk benimkine yapacak
merakla bekliyorum o zman
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

muğlalı

bunların ayrı ayrı fiyatları var mı acaba sende ? ben dikiz ayna kapaklarını kroma boyatmayı düşünüyorum
50 tl  hocam ayna ben çarşamba yaptırcam o gün çok kar yağmassa sende gelebilirsin, ayrı ayrı fiyat almadım.sadece jant ve aynayı hemen yaptırcam için sormuştum.

06BA7907

50 tl  hocam ayna ben çarşamba yaptırcam o gün çok kar yağmassa sende gelebilirsin, ayrı ayrı fiyat almadım.sadece jant ve aynayı hemen yaptırcam için sormuştum.

anladım. tşk ederim. 50 tl ikisi için dimi ? seninki iyi fikir ayna ve jantı aynı renk beraber boyatcaksın. ben jant işini halledince boyatsam daha iyi olur sanırım. aracın üzerinde ilk aldığımda var olan ve bu araç için saçma olan bir jant var.
yaşamak direnmektir.

muğlalı

evet çifti, jantı sonraya bırakalım dedik  hava çok soğuk ufoyu sürekli açık tutmak lazım dedi o da elektriği çok artırır  şimdilik ayna, vites topuzu ve anahtarın soyulan yeri ile başlayacağız.

erdem1904

2.ayna kapaklarını gümüş griye boyama 
3.arka klima üflecinin soyulan yeri ve orta koldayamanın orası için yine zımpara komple boyama
4.jant boyama(8 c için)200 tl çok kollu 250 tl
5.ön konsol direksyon ve çıtaları piano yada fırça metale boyama
6.otomatik vitesin krom olan yerini tekrar krom yapma ve griden beyaza dönen yeri tekrar griye boyama

[/quote]

Bunların hepsine 500 tl 2-4-5-6 bana lazım değil.

O zaman bu 2 maddeyi 100 tl ye yaparlar :)

3. arka klima üflecinin soyulan yeri ve orta koldayamanın orası için yine zımpara komple boyama

Buramıdır?
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

muğlalı

abi ayrı ayrı konuşmadım ben 1-2 hafta içinde yaptırcam istersen beni bekle istediğin gibi olmaz belki o yüzden kefil olmayayım eğer benimkiler hoşuna giderse sende yaptır yer orası evet alfin servisin orda

erdem1904

Tamamdır ;) acelem yok seni beklerim...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

saskuran

banada 3 lazim .. eminim her 159 a lazimdir ama ist da böyle biyer , kesin vardir ama ben buladım :(

SAS....

ES53

banada 3 lazim .. eminim her 159 a lazimdir ama ist da böyle biyer , kesin vardir ama ben buladım :(

SAS....

En yakininizda ki sanayilere gidip sorun illaki yapan vardir

Sent from my iPhone using Tapatalk

muğlalı

SAS....
parçaları söktürüp kargo ile gönderebilirsiniz yardımcı olur yapan yer.

saskuran

SAS....
sağolun ..ama kolçak , arka havalandırmalarin orası falan .. zor sökülür yaa :(

SAS....

muğlalı

SAS....

SAS....
maalesef orası için koltukları sökmek gerekiyor orası hariç her yer kolay bende çok kızgınım alfaya hem malzeme kaliten kötü birde neden o bölgeyi gri yada kestane yapar anlamam gerçe siyahta renk atıyor ama belli olmuyor.

saskuran

SAS....

SAS....
maalesef orası için koltukları sökmek gerekiyor orası hariç her yer kolay bende çok kızgınım alfaya hem malzeme kaliten kötü birde neden o bölgeyi gri yada kestane yapar anlamam gerçe siyahta renk atıyor ama belli olmuyor.
auto king banada sôk getir yaparız abi dedi ...:) olum söksem bende boyarım zaten ! bi çaresine bakıcam artik ....

SAS....

ar.159

Orayı sökmesi çok kolay ve her yerde boyatabilirsin
Ben asıl 5 numaradaki fırçalı metal boyamayı merak ediyorum var mı görebileceğimiz bir örnek

34 AV 0020 COMING SOON!!

muğlalı

Ben asıl 5 numaradaki fırçalı metal boyamayı merak ediyorum var mı görebileceğimiz bir örnek

bekliyoruz abi o malzeme yi hala ama olursa bomba olur siyah gri kestane hepsine gidiyor fırça panel

ar.159

bekliyoruz abi o malzeme yi hala ama olursa bomba olur siyah gri kestane hepsine gidiyor fırça panel
nisanda demişlerdi dimi google da okada aratıyorum yok hiç örnek bir video falan yok mu
34 AV 0020 COMING SOON!!

harunk

iyi günler herkese soyulma problemi yeni aldığım araçta var ve ilk işlemlerimden biri bunları boyatmak nisan demişsiniz inş gec kalmadım?

birde bu yerin numarası falan yok mu acaba
Ford Focus 1.6ecoboost 180hp
Alfa Romeo 159 1.9jdm  10 HK 757  & Regal Raptor E350-6
Polo 2011 1.6tdi            10 HK 216
A4 2010 1.8tfsi             10 HR 358
A3 2010 1.4tfsi             10 HR 355 & Borelli Ledow 250cc
Golf 6 2011 1.4tsi         34 GT 5151

saskuran

iyi günler herkese soyulma problemi yeni aldığım araçta var ve ilk işlemlerimden biri bunları boyatmak nisan demişsiniz inş gec kalmadım?

ben forumdan bi arkadaşa yaptiriyorum cuma gunu cikacak araba sizle paylasirim .....ist daysaniz

SAS....

harunk

ben forumdan bi arkadaşa yaptiriyorum cuma gunu cikacak araba sizle paylasirim .....ist daysaniz

Cumartesiden ıtıbaren İstanbuldayım beklıyorum haberleri merakla
SAS....
Ford Focus 1.6ecoboost 180hp
Alfa Romeo 159 1.9jdm  10 HK 757  & Regal Raptor E350-6
Polo 2011 1.6tdi            10 HK 216
A4 2010 1.8tfsi             10 HR 358
A3 2010 1.4tfsi             10 HR 355 & Borelli Ledow 250cc
Golf 6 2011 1.4tsi         34 GT 5151

saskuran

Geçen pazar istanbul belgrad buluşmasından sonra başıma gelen ufak talihsizlikten sonra aracımı egr , boğaz kelebeği, manifold temizliği için maslak oto sanayide dükkanı olan arkadaşımız gökhan'ın (You are not allowed to view links. Register or Login) dükkanına bıraktım . Sağolsun arkadaşlar güzel işçilik çıkarmışlar ... Gökhan'ın ısrarları üzerine  :Diç aksamıda elden geçirdik. vites topuzu,ön konsol,vites çerçevesi,kol dayama,küllüğün üstü ,arka havalandırma, cam açma düğme çerçeveleri, kapı açma çerçeveleri torpido üstü  ve yanlardaki çıtalar, komple boyandı.....aracın komple havası değişti yeni bi araca biniyor gibi oldum ....hepsinden önemlisi uzun zamandır istediğim ama elimin değmediği bi işi aradan çıkardım... benle aynı dertten muzdarip arkadaşlar varsa gökhanı arayıp bi fiyat alsinlar derim ....yarın resimde koyacağım bakalım beğeneckmisiniz .. saygılar ..

Kurzuk

Geçen pazar istanbul belgrad buluşmasından sonra başıma gelen ufak talihsizlikten sonra aracımı egr , boğaz kelebeği, manifold temizliği için maslak oto sanayide dükkanı olan arkadaşımız gökhan'ın (You are not allowed to view links. Register or Login) dükkanına bıraktım . Sağolsun arkadaşlar güzel işçilik çıkarmışlar ... Gökhan'ın ısrarları üzerine  :Diç aksamıda elden geçirdik. vites topuzu,ön konsol,vites çerçevesi,kol dayama,küllüğün üstü ,arka havalandırma, cam açma düğme çerçeveleri, kapı açma çerçeveleri torpido üstü  ve yanlardaki çıtalar, komple boyandı.....aracın komple havası değişti yeni bi araca biniyor gibi oldum ....hepsinden önemlisi uzun zamandır istediğim ama elimin değmediği bi işi aradan çıkardım... benle aynı dertten muzdarip arkadaşlar varsa gökhanı arayıp bi fiyat alsinlar derim ....yarın resimde koyacağım bakalım beğeneckmisiniz .. saygılar ..

Özellikle kapı kolları ve klima düğmelerindeki üst kaplama yapış yapış bir hal alıp sıyrılıyor ve alttaki daha sert plastik beliriyor. Bu sanıyorum birçoğumuzun karşılaştığı bir durum. Bu durumda boyamaktan başka bir yol var mı? Resimleri dört gözle bekliyorum. Çok fazla değil ama sürücü tarafındaki iç kapı kolunda  yüzük/tırnak vb. etkisiyle oluşmuş çizikler var. Onlara bir çözüm arıyorum.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]