Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 ALF 02 - 159 ti 1.9 jtd q-tronic sport

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mehmet Ulusoy

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaslar herkese selamlar,

Umarim iyisinizdir; Kenya'daydım yeni geldim. Bir iş projesi için gittiğim Kenya'da analizlerim sonucu orada iş yapmaya karar vermiş bulunuyorum. İş'in de başında durmam gerektiğinden oraya yerleşeceğim. Ben orada kalacağım için güzelim araba da burada öyle yatsın istemiyorum.

Evet, arabami yurtdışına yerleşeceğim için satmaya karar verdim. Henuz herhangi bir ilanı yok daha. Gönlüm arabama değer verecek ona bakacak birine satmak olduğu için siteden birisine vermek elbette.İlgilenen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. Bu arada şuan için acelesi yok çünkü Türkiye'de halletmem gereken marka, dizayn, tasarım, üretim ve sevkiyat gibi işlerim var.Bu işler biter bitmez hemen yolculuk hazırlıkları yapacagim. Takribi 20-30 gün yani...

Araç'a söylenecek zaten bir söz yok..Bilen biliyor, herşey ortada...Fiyat gibi ayrıntıları irtibata geçtiğinizde görüşürsek daha iyi olacaktır.

Bir hafta içerisinde eğer siteden biri almadığı takdirde, ilan açmayı düşüneceğim.

Sevgilerimle,
Mehmet ULUSOY
Hayırlısı olsun. Foruma üye olduğumda ilk incelediğim arabalardan birisiydi. Çok güzel, çok farklı... Umarım forumda kalır ve kıymetini bilecek birisine gitmiş olur. Yeni bir iş, yeni bir yol size de hayırlı kazançlar dilerim. Umarım dönüşünüzde daha iyilerini alırsınız.

Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi benimde gönlümden geçen kıymetini bilen/bilecek bir arkadasimiza gitmesi ama nasip bu isler biliyorsunuz.

Dönüşte inşallah artık Giulia :)

Adalı35

Hakkinizda hayırlısı olur inşallah. 159 a söylenecek söz yok zaten. Umarım sitede kalır.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

rain man

Alana da satana da hayırlı olur inşallah.

Alınabilecek 2-3 güzel 159'dan birisi. Belki bu alan değil ama bir sonraki alan ben olacağım o yüzden en az sizin kadar bakacak birisi alır umarım :D
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

krm1983

İyi satışlar olsun.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ozoozo

Mehmet abi hakkında hayırlısı olsun , inşallah her şey planladığın gibi gider.

koroglubrk

Cok Özel bir 159. Alana satana hayırlı olsun
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

Mehmet Ulusoy

Ozdemir ve diger dostlar herkese cok tesekkur ederim.

Dediginiz gibi hayirlisi olsun umarim site de kalir degerini kiymetini bilecek birine gider.

bakalim hayirlisi

ar.159

Arada bir ilanlar Açılıyor şöyle 159 arıyorum falan diye al işte arkadasım daha iyisini bulamazsın :)
Yalnız ben senden esoftmanlar için haber beklerken bu haber hiç olmadı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Mehmet Ulusoy

Arada bir ilanlar Açılıyor şöyle 159 arıyorum falan diye al işte arkadasım daha iyisini bulamazsın :)

M.Ali hocam esofman mont vb. Alfa Romeo logolu orjinal birsey bulursam disarida bir tane de sana ayiracam insallah.

Konuya donecek olursakta, araba bos yere yatsin istemiyorum. Bir baska arkadasimizin ruyasi dilegi gerceklesmis olsun. Biliyorsun boylesi arabayi denk getirmek gercekten sans isi biliyorsun.

Insallah giulia cikarsa o zaman guzel haberlerde verriz ya :)

ar.159

M.Ali hocam esofman mont vb. Alfa Romeo logolu orjinal birsey bulursam disarida bir tane de sana ayiracam insallah.

Konuya donecek olursakta, araba bos yere yatsin istemiyorum. Bir baska arkadasimizin ruyasi dilegi gerceklesmis olsun. Biliyorsun boylesi arabayi denk getirmek gercekten sans isi biliyorsun.

Onu diyorum bende Mesajı yanlış anladın galiba
arayanlara diyorum al işte daha iyisi yok diye :)

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Mehmet abi. Aracın mükkemmel olduğunu biliyoruz. Fakat site içinde kalsın diye ilan açmamazlık yapma. İlanı aç bence derim.

Mehmet Ulusoy

Onu diyorum bende Mesajı yanlış anladın galiba
arayanlara diyorum al işte daha iyisi yok diye :)

Eyvallah ustad :)

Mehmet Ulusoy

Mehmet abi. Aracın mükkemmel olduğunu biliyoruz. Fakat site içinde kalsın diye ilan açmamazlık yapma. İlanı aç bence derim.

Cok aciliyetim Halit'cim ve zaten bir iki hafta daha ilan acmayacam. ilana vakti geldiginde koyucam ama oncelik tabiki site....

engin uzun

Hayırlı satıslar olsun...Bende Giulietta mı 159 için satılıga cıkarmıstım.Eger benimki önce satılırsa kapınızı çalacagım.. :)
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

hi_cazz

Cok aciliyetim Halit'cim ve zaten bir iki hafta daha ilan acmayacam. ilana vakti geldiginde koyucam ama oncelik tabiki site....

Peki abi sen bilirsin. Hayırlısı olsun bakalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet Ulusoy

Cok aciliyetim yok cunku daha araba lazim burda yapacak isler var bir sure. O zamana kadar site oncelikli ama daha sonra ilana koyarim tabiki de.

Cok tesekkur ederim tavsiyen icin ama :clover:

Mehmet Ulusoy

Hayırlı satıslar olsun...Bende Giulietta mı 159 için satılıga cıkarmıstım.Eger benimki önce satılırsa kapınızı çalacagım.. :)

Tesekkur ederim. Sizede hayirli satislar diliyorum.
Kapimiz acik :)

Tolga033

Hayırlısı olsun,her zaman dediğimiz gibi ,mükemmel bir 159.

Mehmet Ulusoy

Hayırlısı olsun,her zaman dediğimiz gibi ,mükemmel bir 159.

Tesekkurler, gercekten de oyle

OnurCangir

Bir güncel resim :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Fotoğrafı arkadaşıma yolladım arabanın ne kadar güzel olduğunu göstermek için, çocuk bakıp bakıp " bu ne olm kendı reklamını mı yapıyorsun" dedi. Anlamam biraz uzun sürdü :D Aracınızın maşallahı var çok güzel görünüyor :)

Adalı35

Fotoğrafı arkadaşıma yolladım arabanın ne kadar güzel olduğunu göstermek için, çocuk bakıp bakıp " bu ne olm kendı reklamını mı yapıyorsun" dedi. Anlamam biraz uzun sürdü :D Aracınızın maşallahı var çok güzel görünüyor :)

Arkadaki restoran tabelası için söylemiş galiba. Oysa biz fotoğrafa bakınca sadece alfa görüyoruz. Bence bi daha görüşme o arkadaşınla Onur :)
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

The Schuey

İnsanın gözü Alfa'dan başkasını görmezse olacağı budur.

Mehmet Ulusoy

Guncel resimler

Mehmet Ulusoy