Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV artık satılık :(

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jenson

Merhabalar, malesef GTV 'yi satıyorum. Umarım forumdan ve değerini bilecek bir arkadaşa gider. Çocuk olduğu için aile baskısına daha fazla direnemedim. :(

You are not allowed to view links. Register or Login

Tolga033

Kurzuk

Hayırlı olsun. Dediğiniz gibi bilinen, güvenilir, temiz Alfa'lar bunlar. İsteyen birilerine gitse, forumda kalsa çok güzel olur.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

schumi

jenson

Umarim birgun tekrar alirim. Cunku bundan sonra kolay kolay beni kesecek, boyle ruhu olan bir araba dusunemiyorum.

misket

hep aklımda olan bir Alfa umarım değerini bilecek birine gider  :(

yerine 156 alın bari çocukla sıkıntı olmuyor tecrübesi ile sabittir   :)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

ykilinc

krm1983

İyi satışlar olsun.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Ergi

Güzel makine hayırlısı olsun. .

jenson

Esimde kullanacagi icin hb bi arac dusunuyorum. Megane 2 yada clio 3 olabilir

Murad

Hayirli olsun. Ilerleyen donemde Gtv'ye geri donmen dilegiyle.

erk1n

Esimde kullanacagi icin hb bi arac dusunuyorum. Megane 2 yada clio 3 olabilir

147, Mito, Gui?
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

driftking11

Yakın iş arkadasım 2005 model 40000de ılk sahibinden gram boyasız megane 2 aldı 1 ay sonra sattı neden acaba?? Gtv gıbı bı arabadan inip ruhsuz bı araba alırsanız sızı cok rahatsız edecektır.. Yorum bıraz agır kacmıs olabılır ama gerceklerı soylemek istedım:)
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

jenson

You are not allowed to view links. Register or Login yeni arabaları sevmem ama mito ve giu modern olarak en sevdiğim 2 araç, almayı da çok isterim. Ancak GTV nin fiyatı üzerine şuan için ekonomik olarak çıkamıyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login bunun ben farkındayım zaten. GTVden sonra maserati yada lancia  delta gibi bişe almam lazım. anca kessin. (f430, gallardo ve birçok yarış arabası kullandım.) hiçbirinin GTV gibi ruhu yok. O yüzden battı balık yan gider dedim, kendimi geçip, eşim bari kullansın diye böyle bi karar aldım.

erk1n

You are not allowed to view links. Register or Login yeni arabaları sevmem ama mito ve giu modern olarak en sevdiğim 2 araç, almayı da çok isterim. Ancak GTV nin fiyatı üzerine şuan için ekonomik olarak çıkamıyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login bunun ben farkındayım zaten. GTVden sonra maserati yada lancia  delta gibi bişe almam lazım. anca kessin. (f430, gallardo ve birçok yarış arabası kullandım.) hiçbirinin GTV gibi ruhu yok. O yüzden battı balık yan gider dedim, kendimi geçip, eşim bari kullansın diye böyle bi karar aldım.

Haklısınız, işin ekonomik kısmını düşünemedim o söylediğiniz otomobillerin fiyatlarını bilmediğimden dolayı. 147 de mi olmaz?

GTV gerçekten çok özel bir spor araç. f430, gallardo vs.. konusunda ciddi misiniz?
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

mahoretti

üzüldüm... aslında belli bir döneme kadar çocuk için tek kapı araç daha iyidir. Neyse.... Hayırlı olsun.... Hayırlı olsun derken de "147 ile takasa mı girsek" diye şeytan da dürtmedi değil ))))))))))))))))))

jenson

You are not allowed to view links. Register or Login aslında supersportların sahibi olmadığım için sahiplenme duygusu yaşamamışımdır ama GTV bir başka. Şöyle bir anı anlatayım:
Yarış pistinde çalışıyoken, Lamborghini ve Ferrari turları verirdik, o zaman GTV benim değil, koordinatörmündü... Müşterinin biri  geldi, ben bu alfaya binmek istiyorum diye tutturdu. Gallardo ve F430 duruken yanındaki GTV için adam bildiğin diretti zor vazgeçirdik :D

You are not allowed to view links. Register or Login aslında aynı mantıktayız çocuk için tek kapı en doğrusu :D sana da şöyle bir anı anlatayım :D

Sene 2006 opel 2.elde çalışıyorum. Satamadığımız bir GSİ astra var. Patron satanı tatile yollucak o derece :D Nası hırs yaptıysak, aile arabası arayan bi adama GSİ yı önerdim. dedim çocuğun cam açma kapı açma derdi yok kafan rahat sen al bunu :D Noldu şimdi benim başıma geldi :D

Burak

Arka koltuk sırtlığını sök , emniyet kemerini ortadan bağlıyacak şekilde çok basit bir tadilatla çocuk koltuğunu arka ortaya tak, al sana aile arabası  ;)

1997 Gtv V6 TB

misket

Bir parantez  :)
Çocuk için arka kapıları olan araçlar daha iyidir Allah göstermesin bir kaza-acil durum anında tahliye tek kapıda daha çok sıkıntı, ayrıca arka kapılar da çocuk kilitleri bulunmakta bir tık ile kapılar çocuklar için açılamaz hale geliyor.

+Çocuk koltukları arka ortada olmaz zira arka ortanın önü açıktır bir fırlama durumunda en riskli bölgedir.
Çocuk koltuğunun en güvenli olduğu bölge şahsi görüşüm şoför arkası zira önden çarpışmalı, son anda sıyırmalı kazaların çoğunda şoför tarafı değilde yolcu tarafı en fazla ya da ilk  darbeyi almış oluyor tabi bu benim kişisel gözlemim ama kesin olan arka ortaya mecbur kalınmadıkça çocuk - çocuk koltuğu olmaz.
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

jenson

Arka koltuk sırtlığını sök , emniyet kemerini ortadan bağlıyacak şekilde çok basit bir tadilatla çocuk koltuğunu arka ortaya tak, al sana aile arabası  ;)

Oturmak biyana da inip binerken cok söyleniyo hanim :)

Anıl

Arkada bir bebek için daha yer var, daha erken satma :D
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

jenson

Sorma bi de anlatabilsek  :) koskoca arabanin hakkini yiyolar  :rock:

jenson

İlan tekrar yayındadır, 147 Mk2 ile takas düşünüyorum

e.ateskaya

Çocuk durumum olmasaydı, 156'yı satar bunu alırdım  :duvar: Maşallahı var. Hayırlısı olsun  :nazar:
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

jenson

teşekkür ederim ben de aynı dertten müzdaribim, baskılara bu kadar dayanabildim  :)