Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login

Pek hoş bir video değil öncelikle .

Kaza esnasında radyo kanalının değişmesi 3:30 dan itibaren seyredin

:rock:

amerikan bayraklı koku
tek elle kullanma
sözlerinin tek kelimesini anlamadığı "nigga" müziği
muhtemelen 1,65 boyuna bakmadan arkaya kadar dayadığı koltuk minderi ve sırtını tamamen yatırdığı koltuk sırtlığı.
bir adet gaz veren apaçi arkadaş.

bu kodumunun yamyamları her yerde...bitmiyorlar..bölünerek mi çoğalıyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum ama bitmediler tükenmediler.

bir de bunların "bilgili" gözükenleri var geceleri toplanıp 3 kuruşluk tenekeleriyle "rolling" e falan çıkıyorlar. o bilgili rolling tayfası da bu gariban yamyamları kötülüyor.. halbuki hepsi aynı ***.  hepsi illegal, hepsi özentilikten başka bir şey değil. biri çıkar makas atar, diğeri geceleri kamyonların arasında 100-200 dener...birbirlerinin arabalarına 1-2 boy fark açıp gece gündüz fenerbahçe oturup bunun muhabbetini yapıyolar... sanki unlim500+ 'de zafer kazandılar..

bitin artık ya.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

agucba

Yorumları da okumakta fayda var. Gazetelerde mesela haberlerin altındaki yoruları okuyunca da çok yararlı(!) bilgiler olabiliyor.

///////////////

ozoozo

Zippo nun paylaştığı videodaki son sahne arabanın kayışı ve adamın bağırışı tüylerim diken diken oldu. Allah kimsenin başına vermesin , hundai deki arkadaş ise bokunu çıkarmış sanmıyorum ki aramızda makas atmamış birileri vardır , herkes yerine göre atıyor bazen atmak zorunda kalıyoruz ama kendi adıma hiç bir zaman böyle keko gibi müzik açıp,arkadaşlara da arkadan video ya çektirdiğim olmamıştır , zaten attığı makaslar Allaha emanet ne bir kontrol var ne başka bir şey , bir defa en soldan en sağa geçmek en saçma hareketlerden bir tanesi , zaten kontrol diye bir şey yok kör noktada gelen araç, istediğin kadar öne,arkaya eğil 3-4 şeriti görmen imkansız kafanı arkaya çevirmediğin sürece..neyse yine de büyük konuşmamak lazım.

Rotweiler

amerikan bayraklı koku
tek elle kullanma
sözlerinin tek kelimesini anlamadığı "nigga" müziği
muhtemelen 1,65 boyuna bakmadan arkaya kadar dayadığı koltuk minderi ve sırtını tamamen yatırdığı koltuk sırtlığı.
bir adet gaz veren apaçi arkadaş.

bu kodumunun yamyamları her yerde...bitmiyorlar..bölünerek mi çoğalıyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum ama bitmediler tükenmediler.

bir de bunların "bilgili" gözükenleri var geceleri toplanıp 3 kuruşluk tenekeleriyle "rolling" e falan çıkıyorlar. o bilgili rolling tayfası da bu gariban yamyamları kötülüyor.. halbuki hepsi aynı ***.  hepsi illegal, hepsi özentilikten başka bir şey değil. biri çıkar makas atar, diğeri geceleri kamyonların arasında 100-200 dener...birbirlerinin arabalarına 1-2 boy fark açıp gece gündüz fenerbahçe oturup bunun muhabbetini yapıyolar... sanki unlim500+ 'de zafer kazandılar..

bitin artık ya.

Üyesi olduğum platformlardan birinde aynen şunları söyledim konu ile ilgili:

Alıntı YapHyundai ile, o aynadaki amerikan bayraklı özenti araç kokusu ile zaten "woohoooo" "gram zevk almıyorum" nidaları ile, ha bir de "youtube: trend american nigga jams" müzikleri ile tam bir koç burslu şeması çizmişler. İnşallah kafaları gözzleri yarılmıştır, bide indiklerinde dayak yemişlerdir.

Dolayısı ile düşüncelerimde yalnız değilmişim xD

Dediklerine, özellikle bu roll kısmına sonuna kadar katılıyorum Volkan. Maalesef kimin s*ki kiminkinden büyük'den başka bi halt değil. Çünkü profesyonel değil.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

iskoc

hap ve extranın etkileri
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

max-ime

Yazık, gerçekten yazık. Böyle tipler önümde kaza yapsa 112'yi bile aramam okadar kızıyorum. Eskiden genelde yolda vermezdim ama yol vermeyincede bazısının gözü kara oluyor 3. bir araca zarar verir diye onu da yapmıyorum artık.

Kendileri ne *** yerlerse yesinlerde, şu konuya koyulan tüm videolarda kendi hallerinde giden insanlar da zarar görmüş.

ozoozo

Camarolu adamın yerinde olsaydım arkadan dip gaz girerdim yada kamyonetçiyi vururdum izlerken ayar oldum , iyi ki de öyle bir sollamaya kalkmış. Kamyonetin kaza yaptığını görünce yüreğim soğudu. Babasının malı gibi sol şeriti kapatan tipler de yok değil 80 lik yolda 50 ile solda gidiyor haliyle hızlı gitmek ne kadar suçsa yavaş gitmek , trafik akışını bozmak veya tehlikeye atmakta o kadar suç olmalı :)

Hiç unutmuyorum amerikadayken kurallara,yollara vs çok hakim olmadığım için highway de 80-90 ile gidiyordum , normalde korna sesi duymak imkansız 3-5 tane genç arkadaş , hem kornaya asıldı hemde el hareketi çekip beni geçmişlerdi :D zaten belirlenen limitin altında seyir edersen patrol ler direk arkadan sirenleri açıp sağa çektiriyordu :)

Rotweiler

Bu arada Camaro'lu video'da maalef tek hatalı Camaro. Speedi limit 65 MPH çünkü.
Ha kamyonetli ayar olup speee limit'de gitti o ayrı mevzuu xD Etik mi değil mi bilemiyorum asuhaush
Ozo yukarda açıklamış. Demek ki limit'te de gitmek sıkıntılı memlekette.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ozoozo

Bu arada Camaro'lu video'da maalef tek hatalı Camaro. Speedi limit 65 MPH çünkü.
Ha kamyonetli ayar olup speee limit'de gitti o ayrı mevzuu xD Etik mi değil mi bilemiyorum asuhaush

Üst limit olduğu gibi alt limitte var abi , e zaten bizim memleketteki bir çok trafik sıkışıklığına sebep olan veya kazaya sebep olan en temel şeylerden bir tanesi bu. Herkes kurala uysa bu şekilde trafik sıkışıklığı falan olmaz ama işte uyan kim :) 80-90 lik yolda en sola geçer 50 ile telefonla konuşa konuşa gider arkada arabalar zincir olmuş kimin umrunda. Zaten bu makas videolarındaki kazalardaki senaryo hep aynı , şeriti görmeden şerit değiştirdiği için ve mutlaka birisi düşük hızda pıtı pıtı en sağda ilerlediği için ya burnunu kurtaramıyor ya paylaşılan videodaki gibi arkadan güm diye kokuyor :) makas atana haklı demiyorum bu arada yanlış anlaşılma olmasın :D

Geçen günler paylaştığım tdi vs typeR'ın devamı olan video gelmiş :D TDI sahipleri bu defa istanbula gelmiş ve techturkey yine savaş alanı ;

You are not allowed to view links. Register or Login abi seversin  :p

Fatihob

Ooo konu gelmiş, okuyayımda keyfim yerine gelsin :)
..

Fatihob

Çok karışmamış ortalık. Şimdi girip bende yazıcam Poloda nos var diye, geçen gün 2. sanayide gizlice bağlarlerken mobesa kameralarından gördüm diye, o zaman şenlenir konu :D
..

alihsans

"Aynı şekilde bir kimse, bir yerde vaaz kürsüsüne çıkmak veya bir topluluğa sohbet etmek isteyebilir. Ancak o şahıs, âlem çağrılıyor ben niye çağrılmayayım mülahazası içinde sürekli kendisine aralanacak bir kapının, bir davetin beklentisi içindeyse, böyle birinin asıl gayesi gönüllerin coşması, dinin gürül gürül ilan edilmesi değildir. Onun asıl derdi kendini ifade etmek, isbat-ı vücutta bulunmaktır. Hele böyle biri, yaptığı bir konuşmadan sonra insanlarda meydana gelen tesiri kendine verir ve hatta yerine göre kendini nefyediyor gözükerek; "esasen konuştuklarımın bir kıymet-i harbiyesi yok, ancak Allah'ın takdiri işte, nasılsa, konuşunca insanlar dinliyorlar" türünden sözlerle meseleyi "inşallah maşallah" ambalajları içinde takdim ediyorsa, o insan en tehlikeli bir riya tavrıyla hiç farkına varmaksızın şeytanî bir yolda sürüklenip gidiyor demektir."

Okan abi bu yaşımdan sonra imana geldim sayende.  :arkadasim:  :D
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

sarpgrey

QV logosu takınca hissettiğim ;

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

OZO..!!!
Yaw kardeşim senin aracın giulietta Qv logosu takmissin adama baksana vw beetle a nissan in efsane arabasi gtr logosu yapistirmis. Dam başında Saksağan meselesi.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

rain man

Mutlu sonla biten makas videolarına bayılıyorum :) yaşasın koç burssuz.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

misket

O nasıl bir sollama.  :o

Adam geçecek gidecek soldan işte, sen o hızı yapamayacaksan uzatma çek sağdan efendi efendi sür işte ne uzatıyorsun, camaro öyle olmaz böyle olur der gibi dalmış hatta kasten bu şekilde kırmış bile olabilir ne diyeyim süpriz tırdaki amcaya patlamış  :)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Doğa Tosun

dallamalık camaro'da fakat kamyonet de az uzatmamış mevzuyu. i20'ye gelirsek, acırım patladığı arabaya acırım.. acelen vardır, mantıklı biçimde dikkatli makas atarsın, o an trafik şartları onu gerektirir makas atarsın vs vs. de "kanka gel bu gece makas atalım" demek, veya makas atıyoz diye video'ya çekmek falan.. tam ergenlik, tam hırboluk.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

milano 75

hap ve extranın etkileri
+1
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

Üst limit olduğu gibi alt limitte var abi , e zaten bizim memleketteki bir çok trafik sıkışıklığına sebep olan veya kazaya sebep olan en temel şeylerden bir tanesi bu. Herkes kurala uysa bu şekilde trafik sıkışıklığı falan olmaz ama işte uyan kim :) 80-90 lik yolda en sola geçer 50 ile telefonla konuşa konuşa gider arkada arabalar zincir olmuş kimin umrunda. Zaten bu makas videolarındaki kazalardaki senaryo hep aynı , şeriti görmeden şerit değiştirdiği için ve mutlaka birisi düşük hızda pıtı pıtı en sağda ilerlediği için ya burnunu kurtaramıyor ya paylaşılan videodaki gibi arkadan güm diye kokuyor :) makas atana haklı demiyorum bu arada yanlış anlaşılma olmasın :D

Geçen günler paylaştığım tdi vs typeR'ın devamı olan video gelmiş :D TDI sahipleri bu defa istanbula gelmiş ve techturkey yine savaş alanı ;

iş tehditlere,oraya gelirize falan dayandıydı  :) bi akiim noolmuş
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

aurora

Zavallı olmak böyle işte...

Saçma sapan işler...

Neyse, bu hafta istanbul parka giden var mı?

B-1 Küfür, hakaret, tehdit, sataşma, aşağılama, kişi hak ve özgürlüklerine saygısız içeriğe sahip mesajlar göndermek yasaktır. Yöneticiler tarafından görülen bu tip mesajlar haber verilmeksizin silinecek ve mesajı atanların üyelikleri silinecektir. Bu tür mesajlara yine aynı şekilde karşılık vermek de suç unsuru olup, kesinlikle yasaktır. Yine aynı şekilde yukarıda yazılan durum Özel Mesajları da kapsamaktadır.

Doğa Tosun

Saçma sapan işler...

B-1 Küfür, hakaret, tehdit, sataşma, aşağılama, kişi hak ve özgürlüklerine saygısız içeriğe sahip mesajlar göndermek yasaktır. Yöneticiler tarafından görülen bu tip mesajlar haber verilmeksizin silinecek ve mesajı atanların üyelikleri silinecektir. Bu tür mesajlara yine aynı şekilde karşılık vermek de suç unsuru olup, kesinlikle yasaktır. Yine aynı şekilde yukarıda yazılan durum Özel Mesajları da kapsamaktadır.

benim gitme ihtimalim var ama az, 1 mayıs'da Ankara'da gokart yarışım var. Yorulmazsam istanbul'a tekrar giderim.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

The Schuey

Saçma sapan işler...

benim gitme ihtimalim var ama az, 1 mayıs'da Ankara'da gokart yarışım var. Yorulmazsam istanbul'a tekrar giderim.
Senna'yı anmak için düzenlenen yarış mı?

erdem1904

Sevdim commanderi :) biz sanayi mahallesinde büyüdük kardeş. Senin arabanın dumanı anca bizim genzimizi açar rahat ol :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

rain man

Sevdim commanderi :) biz sanayi mahallesinde büyüdük kardeş. Senin arabanın dumanı anca bizim genzimizi açar rahat ol :D

Hahahaha direk link isterim :D ben baktığımda ilk konu kadar hararet yoktu.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

erdem1904

Hahahaha direk link isterim :D ben baktığımda ilk konu kadar hararet yoktu.

Linki ;) son 3 - 4 sayfa tam eğlencelik :) Gerçekten de arabalarıyla uğraşıyorlar anladığım kadarıyla.. Araçlarında ciddi emek de vardır ama bu hırs niye, trafiğin olduğu saatte 240 la makaslar atmak niye... Deneyen adamlarda gayet düzgün yazışıyorlar. Ne varsa yancılarda var :)

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

wolkanku

linki tıkladım, sidik yarışı olduğunu gördüm ve kapadım.
ekstra bir cümle de yazmayı düşünmüyorum ozo, bildiğin zaman israfı, elemanlar da döl israfı.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+