Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa 159 jtd karar veremiyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yakup198520

arkadaslar ben belcikadayim yeni alfa romeo araba almayi dusunuyprum fakat kararsiz kaldim ful dolu deri dosemeli navi li 2006 model 159 jtd mi alsam yoksa bos 2008 model 159 jtd mi ikiside 100 binde ayni fiyat ben belcikadayim ; ayrica burdaki makyajli kasalarda beygir gucunu dusurmusler  150 den 120 ve 116 ya

francobaresi

temiz olma durumu aynıysa bence 2006 daha mantıklı. 2006nın olumsuz yanı olarak  alüminyum emme manifoldunu söyleyebiliriz, bu parça 2007den itibaren plastikle değişti, alüminyum olanlar temizlenmeye ihtiyaç duyuyo aksi takdirde önemli sıkıntılar doğuruyor, fakat önlem alınıp temizletilirse sıkıntı olacağını sanmam. Dolu bi araç varken ve temizse ikiside, dolusunu alın derim. Daha tecrübeli arkadaşlarda yorum yapacaktır, kolay gelsin:)
Cuore sportivo

saskuran

git bi gör ... hangisi daha temiz bir bakın .. oyle karar verin . 120 hp 159 ada binilmez yahu .. beni 190 hp bile kesmiyo artik

SAS....

ar.159

Niye Belçika'da 170 lik dizel yok mu? Bak öyleyse ilk defa bi araba konusunda Avrupa'da olmadığıma sevineceğim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Yakup198520

2.0 jtd olanlar var 170 beygir  fakat internet ilanlarindan goruyorum sedanlarda 2.0 jtd 170 lik goremedim 136 lik var cunku sigortayi az odemek icin beygiri dusuruyolar