Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

18 inch 8c jantlar sadece 17 inch orjinal ile takaslı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muğlalı

Şu anda gun metal renge boyanan 8c jantlarımı ve 235-45-18 michelin primacy lastiklerimi, 17 inch orjinal jant ve lastik ile takas etmek istiyorum üste para almak koşulu ile sadece 1 tane jantta 5 mm çatlak vardı, onuda en iyi yerde yaptırdım, lastiklerimin durumu iyi 2013 başında takılma  20 bin km de,resimleri bu hafta içi atacağım, 225-45-18 toyo marka kışlıklarıda tekliflere açıktır onlarda 17 inch kışlıkla takas olabilir.

admin

B-10 You are not allowed to view links. Register or Login forumlarının "İkinci El" bölümünde satılan otomobil veya ürüne ait yeterli açıklayıcılıkta bilgi (kondisyon, fiyat vb.) ve  fotoğraf (temsili değil kendi) bulunmayan ilanlar ilk uyarının ardından 24 saat içinde silinecektir.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

fevkalbeser12

Jantlar orjinal mi replika mı? Talip olabilirim jantlara:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

muğlalı

jantlar replikadır 159 un 17 inch orjinal jantı ile takas olur sadece.

oceansblue

Bende orijinal jant iki takım var.  Birinde yazlık diğerinde kışlık takılı. Jantlardan 1-2 adetinin boyaya ihtiyacı var. Çatlak vs. Birşey yok. Lastikler toplam 40 bin civarında yol yapmıştır. Bridgestone turanza lastikler.  Üzerine ne kadar istiyorsunuz. Ona göre konuşalım yaza 8c ile gireyim😀

alisto

orijinal 17'nin üzerine para verip tamir görmüş replika alıyoruz, doğru anladım değil mi ilanı ?

muğlalı

You are not allowed to view links. Register or Login
orijinal 17'nin üzerine para verip tamir görmüş replika alıyoruz, doğru anladım değil mi ilanı ?
aynen öyle

oceansblue

Muğlalı takasa niyetin varsa alacam yoksa sipariş vereceğim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

oceansblue

Ne oldu jantlar? Eğer jantlar gittiyse konu kilitlensin:))
Gözüme takılıyor

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
Ne oldu jantlar? Eğer jantlar gittiyse konu kilitlensin:))
Gözüme takılıyor

jantları bomba oldu, ben boyalı halini gördüm, efsane duruyo
Cuore sportivo

francobaresi

Resimleri benden gelsin :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

francobaresi

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Ayna kapaklarida boyanmis jant rengine,henuz takmadi

Cuore sportivo

muğlalı

boya koruma yapılan yer dolu olduğu için hafta içine aldım randevuyu hafta içinde konu ve bol resim gelecek aynalarla

muğlalı

Araçla birlikte satılmıştır jantlar konu kilitlenebilir.