Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Varta aküyü nasıl bilirsiniz.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sarpgrey

Merhaba arkadaşlar.  Benim 147 nin aküsü sonunda tam anlamıyla rahmetli oldu. Bir komşumuz 2 sene önce Varta marka akü almış ve çok memnun olduğunu söyledi. Bazen 1 ay calistirmadigim oluyor ve marşa basar bazmaz alıyor diyor. Kullanan varmi varta akü yada onerebileceginiz başka bir markalarda var mi? Karambole almadan önce sizlerin de fikrinizi almak istedim şimdiden teşekkürler.  Bu arada internet sipariş versem  sorun olmaz herhalde.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

TRSemih

Varta iyidir. İyi denilen akulerdende 30-40 lira fazla.

Aku fiyatları depozitolu verildiğinden net üzerinden alacağınız rakam sanayi fiyatlarının takribi 30 lira üzerinde kalır.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ataozcan

Elektirikcim de varta onermisti ama start stoplu bulamadim mutlu aku taktirdim memnunum
Ama varta tavsiyemdir..en ufak sorunda degistirdiklerini soyledi elektirikcim

sarpgrey

Çok teşekkürler. .. start sorunu olmadığı için.  O zaman bende varta tercih ediyim.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Ergi

Vartanın kalitesi tartışılmaz fakat yerli malı da düşünebilirsiniz bence. Yakın zamanda yiğit akü aldım, 2 sene birebir değişim garantili. Selamlar

muğlalı

bende de varta akü var 159 jtd de ,doğrudur bir ay olmasa da uzun süre çalışmadığında tek marş hemen alıyor.

milano 75

varta iyidir,güleceksiniz belki ama rengide hoşuma gidiyo benim.son iki aküm varta,inciden 30 tl pahalıydı ben alırken
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Wolfshade1989

Eski aküm varta'dı. 1yıl kullandım ve ömrü bitti. Benden önceki sahibi ne kadar kullandı net bilgim yok fakat varta'nın iyi olduğunu duymuştum.
Sonrasında mutlu akünün 65amperlik taksi aküsünü taktım.
Genelde taksiciler bu aküyü kullanıyorlarmış. Tavsiye ederim.
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

sarpgrey

Varta nin d24 kodlu blue dynamic aküsunu siparis verdim 165 tl. Eski aküyüde vericem tabi. Belki daha ucuza bulunabilirdi belki ama büyük şehirde olmayınca yapacak pek birşey yok.
Mustafa Kemal ATATÜRK