Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sarpgrey

You are not allowed to view links. Register or Login
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaw böyle şeyler koymayın, bu ne biçim bir hilkat garibesi olmuş.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Tolga033

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaw böyle şeyler koymayın, bu ne biçim bir hilkat garibesi olmuş.
Bunu yapan hakaret gibi bir şey etmiş Alfa'ya.  :D

ar.159

Bugün Özgürkey'in açtığı Key Müzesine gittik. Çok güzel arabalar vardı, hepsi klasik hepsi nadide eşsiz parçalar. Sadece tek bir tane alfa romeo vardı, o da giuleitta:) Ama birçok yerde logosu veya scudettosu kullanılmış, çektiğim fotoğrafları paylaşayım yolu düşen olursa muhakkak gezsin. İlk olarak Giuleittayı paylaşayım.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Olur mu ya tr Nın 2 8c sinden biri o Müzede
Adam h.sonu gezmeye gitmiştir onla :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

DcD-Semih

Bir yol arkadaşı edindim kendime, İzmire gidip geldik kendisiyle sesi soluğu yok :)

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

ES53

Bir yol arkadaşı edindim kendime, İzmire gidip geldik kendisiyle sesi soluğu yok :)

Valla hocam tebrik ederim sizi ya boyle gorunce cok mutlu oluyorum sunun tipine sifatina bakin hele :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

master

Dün akşam Çeşme otobanı çıkışından Göztepe tarafına bağlanırken 34 G plaka bir Tesla Model S gördük arkadaşla. Uzaktan Maserati sandık, arka tasarım uzaktan andırdı, ancak yaklaşınca Tesla olduğunu farkettik. Makina çok zalım, acayip hoşumuza gitti. Bu arada yeni almış herhalde plaka da geçici zaten, boşluk bulduğunda bir iki gazladı, çok güzel uzuyordu.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Rotweiler

Mekanik kayıp ateşlemeli motora göre nerdeyse sıfır abi.
Ne geliyosa aktarıyor yola.
Şu video var hep açar açar izlerim

Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

tolga_ozhan

Arkadaşlar bir tanıdığımın 156'sının üzerinde 17" replica 8C jantlar var. 2014 üretimi ne marka olduğunu hatırlamadığım lastikler ile birlikte.
Kendisi 16" janta geçmek istiyor. Standart mk2 çok kollu ya da selespeed jantları ile alacak verecek olmadan takas etmek istiyor. Tabii sizin jantlarınızda da düzgün bir lastik olması koşuluyla. Benim replica jantın almıyla satımıyla bir ilgim olmayacağı için başlık açmadan sadece bilgilendirme amacıyla buraya yazıyorum. Replica janta karşı olmayan ve değerlendirmek isteyen olursa (sadece istanbul içi) bana yazabilir.

Tekinin resmi bu

Doğa Tosun

Benimkilerle takas olur mu diyecektim de İstanbul içiymiş  :(

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

tolga_ozhan

olur du muhtemelen ama para alışverişi olmayacak hikaye de x2 kargo parasına yazık olur.

sarpgrey

Evet, Doğa nin jantlari cuk oturmuş.
Mustafa Kemal ATATÜRK

sarpgrey

Şu elektrikli otomobil meselesine gelirsek, ya en az 500-600km kapasiteli pil yapacaklar yada en fazla 1 saat içinde yeniden dolacak bir pil. Bunlardan biri olmadan bence pek bir geleceği yok gibi elektrikli otomobil lerin.
Mustafa Kemal ATATÜRK

hi_cazz

Şu elektrikli otomobil meselesine gelirsek, ya en az 500-600km kapasiteli pil yapacaklar yada en fazla 1 saat içinde yeniden dolacak bir pil. Bunlardan biri olmadan bence pek bir geleceği yok gibi elektrikli otomobil lerin.

Dediğiniz gibi 600km kadar menzili olacak. Dolması için 1 saat fazla. Benzin gibi hızlı şekilde dolmalı ve her istasyona 1-2 tane şarj ünitesi şart koşulmalı ki o zaman alınır.

Düşünün İstanbul'dan çıktınız Van'a gideceksiniz yolda 1 saat şarja ayırmak ister misiniz? Belki yemek molasına falan denk getirirsiniz ama her an 1 saat ayıramazsınız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Doğa Tosun

olur du muhtemelen ama para alışverişi olmayacak hikaye de x2 kargo parasına yazık olur.
Ne kadar ki abi tahmini x2 kargo parası ? Benim ön lastikler kışlık olduğu için kargo parasını ben karşılayabilirdim. 17 istiyor gönlüm fakat daha yeni alt takımları sıfırladım bir anda lastikle birlikte 1000-1200 verebilecek durumum pek yok  :-[

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

vieri

Ne kadar ki abi tahmini x2 kargo parası ? Benim ön lastikler kışlık olduğu için kargo parasını ben karşılayabilirdim. 17 istiyor gönlüm fakat daha yeni alt takımları sıfırladım bir anda lastikle birlikte 1000-1200 verebilecek durumum pek yok  :-[
Eğer You are not allowed to view links. Register or Login almazsa ben de düşünebilirim.Sakarya'dan gelirim.Değişimi yaparız.Geri dönerim.Ama tabiki öncelik onun.  :)

tolga_ozhan

Numara budur, arayıp detayları görüşebilirsiniz jantlar için.
+90 (533) 747 43 27

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login  senin 4 jant lastiği 50 tl ye yollarız tanıdık ambarla ...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login tamamdır abi iletisime geçiyorum teşekkür ettim
You are not allowed to view links. Register or Login hassasiyetiniz için teşekkür ederim, anlaşmama veya vazgeçme durumunda en geç yarın öglen size haber vereceğim :)

You are not allowed to view links. Register or Login abi valla süper olur, sahibiyle bi konuşayım; anlaşırsak o şekilde göndeririz, benim için de çok iyi olur  :) :)

EDİT: Jantlar gitmiş.

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

vieri

Ne çabuk. Kısmet değilmiş demek ki.Sağlık olsun.   :)

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Murad

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login sigaraya tekrar başlatacak kadar güzelmiş  ;)
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login sigaraya tekrar başlatacak kadar güzelmiş  ;)
Aman sakın ha Utku'cum. Ne güzel bırakmışsın.
Bir yerde denk geldi çok hoşuma gitti, alayım dedim. Aldığım arkadaş başladı anlatmaya, şöyle güzel çakmak, böyle bulunamayan çakmak diye filan. Dedim ki sen boşver Zippo'yu kardeşim, Zippo hastası değilim Alfa hastasıyım ben, ondan alıyorum bunu deyince şaşırdı :) Merak etti, uzun uzun anlattım Qv nin olayını. Arkadaşın çok hoşuna gitti hikayesi.

ozoozo

Takas yaparmıyız abi :D [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

OZO..!!!

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login Kardeşim sana takas değil hediye ederim lafı olmaz.  :arkadasim:
Senin modeli de gördüm nette, ona da baya baktım ama bu daha çok hoşuma gitti.