Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta'ya En Çok Yakışan Plaka Lambası?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

necati_jr

Merhaba arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım uzun bir süre misafir olarak forumu dışarıdan takip ettikten sonra bazı merak ettiğim ve aracıma yapmayı düşündüğüm modifikasyonlar hakkında sizlerin yardımını almak adına. Benim size ilk sorum plâka lambası hakkında olacak. Sizce Giulietta'lara uygun en çok yakışan plâka lambası beyazı hangi markanın, ne kadar güce ve hangi beyaz renge sahip lambalarıdır? Yardımlarınızı rica ediyorum.

Teşekkürler şimdiden..

ES53

Markasi vs cok onemli degil.İyi bir elektrikciye gidin ve ariza isigi yakmayan yeni nesil beyaz led ampullerden taktirin.En fazla tutacagi rakam 30-40 tl olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

The Schuey

Marka olarak bir şet söyleyemem ama plaka bölgesini Aksaray kamyonu gibi yapmayacak her ışık yakışır.

necati_jr

Zincirlikuyu Birmot'ta Philips Plaka Led'i için 78 TL, Photon için 70 TL istemişlerdi 1-2 ay önce. Photon'u çevremdeki bir araçta görmüştüm, oldukça iyiydi aydınlatması. Ama Philips de marka olarak son derece bilinirliği ve kalitesi iyi bir marka. Acaba sizce Philips mi taktırmalıyım, yoksa Photon mu?

Teşekkürler..

ES53

You are not allowed to view links. Register or Login
Zincirlikuyu Birmot'ta Philips Plaka Led'i için 78 TL, Photon için 70 TL istemişlerdi 1-2 ay önce. Photon'u çevremdeki bir araçta görmüştüm, oldukça iyiydi aydınlatması. Ama Philips de marka olarak son derece bilinirliği ve kalitesi iyi bir marka. Acaba sizce Philips mi taktırmalıyım, yoksa Photon mu?

Teşekkürler..

Yapma etme abj 78 Tl nedir.Ben o parayi vermem sahsen.Oto elektrikcilere gidin deneyerek taktirin led ampul en fazla alacagi tas catlasi 40 tl olur.Ben amerikan park icin turuncu ampulu ve arka led beyaz plaka lambalarini totalde 50 tlye taktirdim cokta memnunum

Sent from my iPhone using Tapatalk

necati_jr

Beyler merhaba.
Arıza ışığı yakma muhabbeti yüzünden sürekli erteleyip durduğum plaka lambalarımı led'e çevirme işini uygulamaya karar verdim.
Sizlerden öneri almak istiyorum nerede bunu iyi bir şekilde yaptırabileceğim hususunda.
Tşk.

ertena

Fiyat olarak biraz pahalıdır ancak:

1. arıza ışığı yakmaz
2. parlaklığı çok iyi ayarlanmıştır aşırıya kaçmıyor

You are not allowed to view links. Register or Login

E.Ç.M. (MiTongin)

Bende photon 6000k led taktirdim. Işığı cok guzel ama yakisan yakismayan cok takan var. Esim bile bu olmus bu apaci olmus diye yorum yapmaya basladi. Yeni nesil araclarda cikan orjinal beyaz isik tonunu istiyorum bende yardimci olucak varsa cok sevinirim
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

EnginK

aliexpressten çifti 1 dolara aldığım t10 ledleri taktım şansa arıza yakmadı :D ama başka bir arkadaşın arabasında aynı ledler arıza yaktı. daha önceden sipariş verdiğim arıza giderici canbuslar elimde patladı :D boşuna aldık