Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Ebay'dekinin kapıya asılma olayı hoşuma gitti. You are not allowed to view links. Register or Login de benzeri var ama göğüse asılıyor...

Benimkisi biraz daha farklı abi, kapatında göğüsün içine giriyor. Alacaksan öneririm ama cidden büyük konfor içecek sabitlyici.
Bende merak ettim göğsün içine girenini
Nerdeyse tüm ebayı Hatim ettim 159 a yakışanını bulamadım
Saabın orjinellerine hastayım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yanlis anlama olmus, benim de Erdem Abi'nin de bahsettigi Saab'taki.
Yapma bunu be
Onun zaten hastasıyız dedeee
Bir ara ebaydan Alıp 159 a gömme konusunda projeler Yaptım sonra orjinal boyutta Alınca yalan oldu

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

h.t

Gazihan bu defa da 1.3 mjet'e büyük turbo yapıyor , 1.3 mjet very big turbo project yazmış :D

You are not allowed to view links. Register or Login kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız. Türkiyenin en hızlı şirket aracını yaptın.

Hastalar beklemez kardeşim , hızlanalım dedik

Sent from my iPhone using Tapatalk

agucba

Takata Havayastıkları sebebi ile 34.000.000 araç geri çağrılıyor.

ABD Yönetimi'nin bildirdiği üzere Japon aksesuar ve tedarikçi şirketi Takata ile üretimi gerçekleşen tüm havayastıklarının kontrolü için mutabakata varıldı. Bu durum Amerikan otomobil tarihinin en büyük geri çağırma aksiyonu ve nerede ise 34 milyon otomobili kapsiyor. Bu durumdan etkilenen BMW, Honda, Ford, Toyota ve farklı markaların modellerinin havayastıklarının değişmesi gerekiyor, çünkü olası bir kaza anında meydana gelen havayastığı açılması/patlamasındaki etki, yeterli güvenliği sağlayamamakta. Bir Takata havayastığı açıldığında gaz jeneratörünün patlamasına neden olabilmekte ve bu da ağır yaralanma hatta ölüme neden olabilmekte, çünkü havayastığında kontrolsüz bir patlama meydana gelmekte.

Bu tip patlamalar bugüne kadar 6 ölümlü ve yüzden fazla da yaranlanma vakasına neden oldu ki bu durum dünya genelinde yaşananlardır. Toplamda 11 otomobil üreticisi bu durumdan etkilendi. Kısmi olarak geri çağırmalar daha önceden başlamışken sadece belli modeller üzerinde duruluyordu.

* BMW
* Chrysler
* Daimler Trucks
* Ford
* General Motors
* Honda
* Mazda
* Mitsubishi
* Nissan
* Subaru
* Toyota

Amerikan Trafik Güvenlik Yetkilileri'nin bildirdiğine göre bu geri çağırma ABD tarihinin en kompleks güvenlik geri çağırması. Avrupa bölgesinde geri çağırma sadece küçük bir konu olarak karşımıza çıkmakta, çünkü etkilenen araçlar ya rutin servis ziyaretlerinde kontrol edilip gerekli önlemleri alındı ya da bazıları geri çağrıldı.

///////////////

ar.159

düzeltme: hemen üstte agucba tarafından aynı haber paylaşılmış
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Tolga033

National Geographic'de şu siralar Alfa Romeo GTV var. :)

Murad

National'da Gtv'nin isi ne?
En vahsiler belgeselinde mi yoksa :)

Tolga033

National'da Gtv'nin isi ne?
En vahsiler belgeselinde mi yoksa :)
İs yerinde surekli acik,ara ara otomobiller oluyor abi. GTV'yi gordum yazayim dedim. Daha sonra vahsi yasam basladi zaten.

wolkanku

ya hahahaahahh ulan ne apaçi gençliğimiz var be.

tüm otomobil forumları resmen çöplük, allahtan bu forumda böyle amelelikler hiç olmadı ve olmayacak.

konu golf mü bmw1'mi konusu mesajlar şunlar;

2 sene boyunca mercedes bmw premium otomobil satmış biri olarak yorumum, arkadan itişi dışında hiç bir kuvvet bana bmw 1 aldıramaz , ki yeni gelecek olan bmw1 serileri önden çekiş olacak, gözümün kaymayacağı tek araba olacak herhalde :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ES53

tüm otomobil forumları resmen çöplük, allahtan bu forumda böyle amelelikler hiç olmadı ve olmayacak.

2 sene boyunca mercedes bmw premium otomobil satmış biri olarak yorumum, arkadan itişi dışında hiç bir kuvvet bana bmw 1 aldıramaz , ki yeni gelecek olan bmw1 serileri önden çekiş olacak, gözümün kaymayacağı tek araba olacak herhalde :)

Seni kizdirmiyim abi ama 2 aracin fiyatlari hemen hemen ayniysa ben tabi ki 1 alirdim 2 sene once filan aldi arkadasim yada gecen sene hatirlamiyorum 1.16d ki bos paketin ustune sadece park sensoru filan You are not allowed to view links. Register or Login 7 ye sadece surucu olarak bindim kullanmadim ama 1 e daha cok isindim.ben vw sevmiyorum genel olarak.Polo ya da bin ici,direksiyonu,konsolu jettaya da bin ayni :) en azindan bi onceki kasalarda durum oyledi simdi nedir durum bilmiyorum.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login iş tamamen ne beklediğine göre değişir.
sportif sürüş peşindeysen direkt bmw1

ama ben o işleri bırakalı çok oldu.. sessiz olsun, sorunsuz olsun, teknolojik olarak fiyat / performans niteliğinde bana birşeyler sunsun , 10üstüne 6-7 alacak kadar güzel gözüksün dersen golf 7 gerçekten nokta atışı.

hele ki 18" durban jantlı , r line marşpiyelli falan dersen bmw1'den (hatta m paketli) güzel gözüküyor.
bmw1'in ve bmw3'ün malzeme kalitesi, koltuk süngerleri, rahatlığı çok aşağıda kalıyor.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ES53

You are not allowed to view links. Register or Login iş tamamen ne beklediğine göre değişir.
sportif sürüş peşindeysen direkt bmw1

ama ben o işleri bırakalı çok oldu.. sessiz olsun, sorunsuz olsun, teknolojik olarak fiyat / performans niteliğinde bana birşeyler sunsun , 10üstüne 6-7 alacak kadar güzel gözüksün dersen golf 7 gerçekten nokta atışı.

hele ki 18" durban jantlı , r line marşpiyelli falan dersen bmw1'den (hatta m paketli) güzel gözüküyor.
bmw1'in ve bmw3'ün malzeme kalitesi, koltuk süngerleri, rahatlığı çok aşağıda kalıyor.

Bilmiyorum bos paketleri nasil golflerin ama bahsettigim bos 1 de bile efsane bir yol bilgisayari var.Goruntulu lastik basincindan tut,lastik asinmasina kadar gosteriyor.Rahatlik olarak kiyasliyamicam

halil

epey seneler önce audi'nin ilginç bir reklam kampanyası vardı.daha sonraları bmw ve mercedes tarafından eleştiriler almış(direk hedef bmw ve mercedes idi) ve erken bitirilmişti.gerçi şimdi onlardan farkı kalmadı desek yeridir.

[You are not allowed to view links. Register or Login][/img]
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

halil

iskoc

Bu nasıl bir komplekstir yahu.Yaşıt çevremden ötürü bu tip muhabbetlere çok denk geliyorum.Her defasında gülüp geçiyorum ve iyi ki Alfa Romeo kullanıcısıyım diyorum.
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

alihsans

Giulietta'yı böyle bilmezdim. Derhal satışa çıkarıyorum.  :(
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ES53

Bide yol tutusuna laf edilmis

Eksi sozluk icin gecen bi yerde biri guzel bisey yazmisti.
Bi filme gidicekseniz filmin nasil oldugunu arastiriyosunuz internette puanlarina bakiyosunuz

imdb : 8.9/10
Beyazperde : 8.5/10
Eksisozluk : filmin yarisinda ciktim

h.t

Şu embesiller yüzünden araba kalmadı piyasada

krm1983

İç mekandaki plastik malzemenin kalitesi dışında yazılanların doğruluk payı yok. Yazan giuli kullanmış mı merak ediyorum.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ar.159

İç mekandaki plastik malzemenin kalitesi dışında yazılanların doğruluk payı yok. Yazan giuli kullanmış mı merak ediyorum.

Bence bu yorumu yapıp kendinizi yormanıza bile gerek yok bunu o embesil dışında herkes biliyor

34 AV 0020 COMING SOON!!

krm1983

Bence bu yorumu yapıp kendinizi yormanıza bile gerek yok bunu o embesil dışında herkes biliyor

Aynen öyle, çamur at izi kalsın.

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

rain man

Günaydın herkese :D

Az önce bir rüya gördüm. 2.4 jtdm brera kullanıyordum ve acayip keyifliydi. Bu araçtan türkiye'de var mı acep? Açıkçası eğer varsa o basamağa çıkana kadar bekleyebilirim. İnanılmaz birşeydi :D
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

halil

tüm zamanların en seksi 25 arabası seçilmiş.içlerinde 2 adet alfa romeo'da var.

ar.159

tüm zamanların en seksi 25 arabası seçilmiş.içlerinde 2 adet alfa romeo'da var.

Gerçekçi bi Sıralama olmuş ama 156 yada 159 da yer bulmalıydı bence

34 AV 0020 COMING SOON!!

wolkanku

yeni alfa romeo logosu;
4c SBK edition ile önümüzdeki günlerde pistte çıkacağı ve giulia ile devam edeceği söyleniyor.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Tolga033

Bence eskisi daha guzeldi.