Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ön cam değişikliği için tavsiye - Ankara

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Serkesh

Herkese iyi forumlar.
2001 156 SS aracımın ön camında oluşan çatlak iyice büyüdü ve artık değiştirmem gerekiyor. Kaskom yok, dolayısıyla cepten karşılayacağım için ekonomik olması da benim için önemli, Ankara'da önerebileceğiniz yer varsa sevinirim. (Kullanılan cam ve fiyat detayı olursa sevinirim)

TRSemih

Yaklaşık 1,5 yıl önce çatlak nedeniyle Carglass Şaşmaz'da mk1 156'nın ön camını değitirmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam 200 tl idi. Max 250 tl'dir. Bir arayıp fiyat alın derim. Süre olarakta 1 saat içinde cam değişimi gerçekleşmiş oluyor.

Geçmiş olsun.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ugur_1903e

Ankara'da yerini bilmiyorum ama olimpia yı da tavsiye ederim. fiyat olarakta 250 civarıdır diye düşünüyorum.

blackgear

Ben de ufak bir çatlak yüzünden kasko hasarsızlığı bozulmadan mini onarım hediyesi ile değiştirdim. 2-3 yıl oluyor, şaşmazda değiştirdim. Bir saatte bitiyor, 200TL kaskoya fatura edildi diye hatırlıyorum.

Ama cam değişiminden sonra aracın içinde rüzgar uğultusu arttı!... Değişim sırasında yağmur sensörümün arka kapağını da kırmışlar!...  >:(

Tavsiyem, eğer yetiyorsa çizdirin, hatta bazı çatlaklar kapanabiliyor. Önce bunu deneyin, değişim son çare olsun.

Serkesh

Çatlak geçen sene ilk başladığında dikiz aynasının orada 5 cm kadardı, İskitler ve Kazım Karabekir'deki iki ayrı yere gittim. Dikey çatlak olduğu için çizilemeyeceğini söylediler. Şuanda çatlak dikiz aynasının altından aşağıya kadar uzandı, yani çizilmesi mümkün değil.

Uzun yolda sorun çıkarmayacağını bilsem bu şekilde kullanmaya devam ederim. Ancak her yola çıktığımda bir anda patlar mı korkusu yaşamaktansa değiştirsem daha iyi olur diye düşünüyorum.

Şaşmaz'da Alfin'in önerdiği bir camcı vardı, muhtemelen oraya giderim.

Öneriler için teşekkür ederim..

pallas00

Olimpia derim başka bişey demem.kaliteli cam fiyatıda ucuz

martini_lancia

Belçika üretimi bir cam markası vardı ismi şuanda maalesef aklıma gelmiyor,aracınız için orijinali yerine onu bulmanızı tavsiye ederim.   

2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.