Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

31.05.2015 Ramazan Öncesi Istanbul Avrupa buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erman.Gok

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 3 yıldır Alfa dünyasında olmama rağmen forum sayfalarına yeni katılmaya başladım. Dolayısıyla trafikte gördüğüm hatta Alfa selamını almayı bile bilmeyen insanlarla aynı yollarda gitmekten yada aynı mekanda oturmaktansa Alfa'yı bilen gerçek Alfa Romeo severleriyle oturmak ve tanışmak anlamında bir buluşma düzenlemek adına kolları sıvadım :)

Çok kalabalık olacak diye pek bir beklentim yok ama sonuçta güzel bir sohbet ortamı olur diye düşünmekteyim. Böyle bir şey ayarlayalım desek kimler katılım sağlar acaba? Kişi sayısına göre buluşulacak olan mevkii gerekirse mekan ayarlanır önemli olan kimin nereden katılacağı...

Hatta fikri olan arkadaşlar var ise öneride bulunması güzel olur (Florya vs gibi). Anadolu tarafında oturanlarında katılması mutlu eder...

2011 Mito 1.4TB Black
2015 Giulietta 1.4 TCT Rosso Competizione
2015 F30 3.20 Imperial Blue

BMW'ye binsekte Alfisti forever

tayfun

Merhabalar. Yeşilköy, Çiroz, Florya gibi sahili güzel bir yerde buluşma yıllardır aklmda. Kesinlikle mekan çok uygun. Güzel olacagını düşünüyorum fakat o tarihlerde şehir dişinda olucam. Yoksa tam gaz sizi desteklerdim. Bol şans.

Sent from my iPhone using Tapatalk

saskuran

biz zaten sık sık ufak buluşmalar yapiyoruz burada yazmiyoruz kalabalık etmesin diye wassap gurubumuz var .. sizler nerede oturuyorsunuz ?

SAS....

Erman.Gok

You are not allowed to view links. Register or Login
biz zaten sık sık ufak buluşmalar yapiyoruz burada yazmiyoruz kalabalık etmesin diye wassap gurubumuz var .. sizler nerede oturuyorsunuz ?

SAS....
Aslinda katiliyorum ama whatsapp kurcak kimse olmadigi icin burdan duyurdum yoksa kesinlikle katiliyorum size :) beylikduzunde ama gelirim bulusma yaparsaniz sorn degil :)

Sent from my C6903 using Tapatalk

2011 Mito 1.4TB Black

saskuran

telini yaz ekleriz sizide guruba erman bey ...

SAS....

ufuk93

05412813171 ufuk kurum ben yokum abi grupta

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gaspar

bende gruba wassup grubuna dahıl olmak ısterım 5322969374

saskuran

bende gruba wassup grubuna dahıl olmak ısterım 5322969374
gaspar bey sizde wassap yok galiba ??

SAS....

Gaspar

yasar

ARKADSLAR merhabalar.
yıllar önce bır gün polenez köye aılemle kahvaltıya gıtmısdık.ozaman bende fıat punto vardı sanırım.neyse.köye gırıs yaptıgımızda kocaman bır afıs  ve o afış de yazamn yazı şuydu alfacıların kahvaltı bulusmasına hosgeldınız cok hosuma gıtmısdı gercekden oan ıcımden gecırmedım degıl aah ulan keske benımde alfam olsaydı dıye :) o birlik ve beraberlık gercekden cok hosuma gıtmısdı velhasıl fıat puntonun ustune cok degısık markalara bındım ama suanda son olarak artık bende bır alfa romeo gulıetta  cıyım artık hemdıde 170 hp lıgınden :) valla yanıma kımse yanasamıyo:)) arabadan cok memnun . ALLAH herkeze boyle yakısıklı bır araba nasip etsın ınsallah.
buarada sayfaya üye oldum yorumları okudum v.s eger sayet bulusacaksanız benı sakın unutmayın nereye ıstersenız basıp gelırız aılece.watshap gurubu varmıs benıde katarsanız gercekden cok memnun olurum arkadaslar.... adım yasar numaram 0530 149 65 69  selam ve dua ile Allaha emanet olun

brkozzdemir

SAS....
Aslinda katiliyorum ama whatsapp kurcak kimse olmadigi icin burdan duyurdum yoksa kesinlikle katiliyorum size :) beylikduzunde ama gelirim bulusma yaparsaniz sorn degil :)

Merhaba saskuran bende beylikdüzünde oturuyorum. Benide davet ederseniz sevinirim. 05334669640

saskuran

SAS....

Merhaba saskuran bende beylikdüzünde oturuyorum. Benide davet ederseniz sevinirim. 05334669640
tmm bi ara guruba eklerim burak.... giu mu var sizde ?

SAS....

ali kaynak

Beyler bende katılmak isterim benide  ekleyin gruba  :yukari-ok: 0507 673 14 53
Lancia delta III

Erman.Gok

SAS....

Beylikduzundeysen goruselim ara sira bende beylikduzundeyim ;)

2011 Mito 1.4TB Black

halim.sevincli

You are not allowed to view links. Register or Login abi merhabalar.. ben de küçükçekmeceden aranızdayım. suanda okul işleri için eskişehideyim ama 2 hafta sonra tekrar istanbula dönüyorum.. beni de eklerseniz whatsapp grubuna bende katılmak isterim.. :) 0539 589 63 89

saskuran

You are not allowed to view links. Register or Login abi merhabalar.. ben de küçükçekmeceden aranızdayım. suanda okul işleri için eskişehideyim ama 2 hafta sonra tekrar istanbula dönüyorum.. beni de eklerseniz whatsapp grubuna bende katılmak isterim.. :) 0539 589 63 89
çekmeciyde severim eskişehride ... halim eklerim ilk firsatta ... araç ne sizin ?

SAS....

halim.sevincli

You are not allowed to view links. Register or Login 2015 1.6 jtd Giulietta abi :) sevme nedenlerını de konusalım bi ara abi.. :)

halim.sevincli

çekmeciyde severim eskişehride ... halim eklerim ilk firsatta ... araç ne sizin ?

SAS....
You are not allowed to view links. Register or Login 2015 1.6 jtd Giulietta abi :) sevme nedenlerını de konusalım bi ara abi.. :)

kuntayalkis

Şuan yazlıktayım ama dönücem 1 ay a benide eklerseniz sevinirim istanbul yolları tek başına tatsız  :D  535 974 40 00  :alfisti: :haydi:

jackoceans

merhaba

bende Anadolu yakası Maltepede oturuyorum, çok yoğun çalışmaktayım ama buluşmalara gelmeye çalışırım en kötü ihtimalle whatsapp grubunda olmak isterim
05377622500