Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aranıza yeni katıldım 156 2.0 ts 1998 yardım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurcan16

Arkadaşlar bir araç alacağım 156 1998 model 125binde kırmızı sunrooflu gidince yapmam gereken şeyler neler özellikle bakıp kurcalamam gereken bir yerler var mı ? Birde İstanbul kadıköy de nereye gösterebilirim aracı Ankara dan gideceğim için İstanbul u bilmiyorum pek :D

sadece tavanda vernik varmış 4 lastik sıfır bakımları tam birde  çamurluk çizik boyalı ilk sahibinden fiyat 20 dendi günümüz piyasasında normal geldi bana ?

ali kaynak

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar bir araç alacağım 156 1998 model 125binde kırmızı sunrooflu gidince yapmam gereken şeyler neler özellikle bakıp kurcalamam gereken bir yerler var mı ? Birde İstanbul kadıköy de nereye gösterebilirim aracı Ankara dan gideceğim için İstanbul u bilmiyorum pek :D

sadece tavanda vernik varmış 4 lastik sıfır bakımları tam birde  çamurluk çizik boyalı ilk sahibinden fiyat 20 dendi günümüz piyasasında normal geldi bana ?
O aracı  nerde  saklamislar masallah 125.000de 98 model ilk sahibinden
Istanbul'da  Bostancı'da  sanayi de baktirabilecegin  ustalar var  o yonden şanslisin.. isim telefon  özelden  atıyorum
Lancia delta III

Muratözdemir

Bizde 98 1.6 var. Debimetreden gaz kelebegine giden hortumu degistirmemiz gerekiyordu. 98 de farklıymıs o hortum. Bulamamıstık. Bu tarz başka farklılıklar var mı bilmiyorum. Ama yedekparça olayına bir bakın derim.

onurcan16

arkadaşlar araç 99 model miş yanlış yazdım babam boş durmamış 1 araç bulmuş

159 1.6 sunroof var 2 kapı boyalı 145binde gri renk  25bin tl yazan fiyatı son ne olur bilmiyorum ama benim alacağım araca lpg kiti filan taktıracağım .
2.0 ve ilk el olması avantaj fakat 1.6 nın da donanımı ve makyajı beni benden alıyor desem yalan olmaz birisi 22.500 e gelicek diğeri yine küçük masraflarla 25 e gelir diye düşünüyorum 4 bin tl masraf yapmış demiş ki ''11 AY ONCE 4000 TL DEGERINDE MASRAF YAPILMIS VE ARACIN DEBRYAJ BALATA SETI, VARYATÖR SISTEMI, FREB DISK'LERI VE FREN BALATALARI KOMPLE YENILENMISTIR. 3 AY ONCE AKÜ'SÜ DEĞISMISTIR. 4 AY ONCE IKI ON LASTIK DEGISMISTIR. IKI AY ONCE MUAYENEYE GIRMIS VE 2017 YE KADAR MUAYENE SORUNU YOKTUR. LPG'SI SIMIT TIPIDIR BAGAJ MUSAITTIR.'' ilan bu şekilde  acil yardım yoksa sabah istanbula yola çıkıp 99 modeli alıcam

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

onurcan16

mk2 hasarlı çıktı zaten yorgun görünüyordu fakat alacağım araç bu 5 gibi yola çıkıyorum sabah en geç 12 de orda olurum diye düşünüyorum

You are not allowed to view links. Register or Login

ali kaynak

Lancia delta III

onurcan16

Aracı aldım 1.6 ts model bir araç ama mükemmel temizlikte :) Konu açıp resimleri yüklüyorum ama konu açılmıyor bir türlü ??

onurcan16

gneral

Hayırlı olsun, darısı başımıza İnşallah  8)
Muhsin | Samsun

radar54

Hayırlı olsun kazasız belasız... Linkini paylaştığın araç değil bu sanırım o hala satılık görünüyor ama bunun içi daha güzel daha temiz duruyor.  :nazar:
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-

gneral

You are not allowed to view links. Register or Login'dan da paylaşabilirsin istersen, daha basit orası... You are not allowed to view links. Register or Login gir, sol üst köşede mavi renkte upload images var, seç, browse your computer de, resmi seç, start upload de, gelen resme tıkla, onun adresini al, şu şekilde paylaş

[ img]o adres[/img]

tabi yukarıdaki [ ve img kısmı birleşik olacak.

Gayet derli toplu duruyor araç.
Muhsin | Samsun

onurcan16

aynen acemiliğime geldi :D yanlışlıkla yolladım resmi hizli resim sitesinden yükledim birazdan konuyu otobiller kısmında açarım sanırım linkler hazır da bir tanesi hata verse konu açılmıyor 4 defadır deniyorum :D Aracı görseniz bayılırsınız garanti veriyorum :)

onurcan16

You are not allowed to view links. Register or Login)/new/#new

Resimler burda yükledim sonunda :)