Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 2.0 ts katalizör iptali hakkında

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erd

arkadaşlar katalizör aracın egzos sisteminin en son kısımında mı bulunur.iptal edilirse aracın beygirinde artış gözlenirmi?

murat_016

egzoz manifoldundan sonra spiral gelir spiralden sonra katalizatör gelir,hiç bir aracımda iptal etmedim genelde üst devirleri iyileştiğini söylüyorlar ama italyan arabalarında geri basınç düşmesi yaşanıyor diye duydum ama tabii ne kadar doğru veya doğruluk payı varmıdır bilmiyorum

erd

benim araçta spiralden sonra egzosun en sonunda çıkış noktasında abarth gibi birşey var.Birde egzos ek yeri yok komple kaynaklı anlayamadım.

nanotechmilas

bazi araclarda direk eksoz manifoldunda bazilarida orta susturicidan hemen once olur... ben performansa etkisi oldugunu sanmiyorum ucunku atik.gazi suzuyor iptal etttginde alfalarda geri basinc azaldigi icin alt devirlerin kotulesmesi dogru ama yazilim oadan hava filtresi veya eksoZda yapilacak islemler performansa katkisi maz... beyin zaten eksoZdan aldigi bilgilere gore fabrikanin belirlemis oldugu deger araliginda islem yapiyor... yani pek faydasi olmaz ama takili olmasi iyi birsey  pis gazi suzuyor...

okanarici559

Alfa romeo 156 kullanicisiyim, katalizorlerin tamami bos, tavsiye eder miyim ? Asla. 3 bg artis almak icin o kadar masrafa gerek yok, egzos sistemi, manifold, koruma saci, hersey yalama oluyo, cikacak olan igrenc sesleri hic saymiyorum bile toplamda 3 tane katalizor var diye biliyorum 156 da bi tanesi hemen manifoldun altinda iki tanesi tam orta kisma dusuyor, muayeneden gecemezsin, tekrar sistem kurdurayim dersen iyi bir usta duzgun malzemelere 1000 liraya yakin masrafin olur

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
Alfa romeo 156 kullanicisiyim, katalizorlerin tamami bos, tavsiye eder miyim ? Asla. 3 bg artis almak icin o kadar masrafa gerek yok, egzos sistemi, manifold, koruma saci, hersey yalama oluyo, cikacak olan igrenc sesleri hic saymiyorum bile toplamda 3 tane katalizor var diye biliyorum 156 da bi tanesi hemen manifoldun altinda iki tanesi tam orta kisma dusuyor, muayeneden gecemezsin, tekrar sistem kurdurayim dersen iyi bir usta duzgun malzemelere 1000 liraya yakin masrafin olur

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

156 mk1'de tek Mk2'de 3 tane var. (2003'leri de mk2 saydım)