Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esatay

Dün mengerler atasehirdeydim 180-200 bin minumum fiyat beklentileri var. Hayaldi hayal olarak kalacak galiba
2004 147 distinctive
2014 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2015 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2016 Giulietta JTDM süper tct

wolkanku

Bu küt görüntü neticesinde ben giulietta sedan gibi olacağını düşünüyorum, inşallah yanılırım

Sent from my iPhone using Tapatalk
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

rikizlerli

On tarafin kut olmasi yatik camla daha iyi bir aerodinami kazandirdigini biyerlerde duymustum.
Artik yaya guvenligi konulari da on tarafin daha kut olmasini zorunlu kilmaya basladi
Insallah on farlar giulietta gibi olmaz, kamuflajdan cok belli olmuyor ama yatay olacak gibi.

Resul Ikizlerli/Giulietta

agucba

Bu tarz bir burun yapısı ne yazık ki Avrupa Birliği Yönetmelikleri gereği oluyor.
3 serisi BMW ile yakında çıkacak olan ve yeni 159 gibi son turlarını atan Audi A4'ün de burnu bu yapıda. Yaya koruması gereği motor kaputunun, biraz da otomobilin genel tasarımına bağlı olarak kimi otomobillerde bu şekilde küt, veya sert bir kavis diyelim, olması kaçınılmaz oluyor.
Derseniz, "Hayır, öyle olsaydı tüm otomobiller bu şekilde olmak zorunda kalırdı" eleştirisine ise yanıt veremem. Veya verebilirim ama çok araştırma yapmam gerekir!

Benim en başından beri dikkatimi çeken ise arka kapının yapısı. Gerçi ön sayfadaki fotoğrafta arka kapı hala daha kapalı ama bir şekilde çok kısa bir yapısı var gibi geliyor bana. Bu da bana arka girişin dar/zor olacağını gösteriyor ki belli başlı pazarlarda boy göstermek isteyen bir markanın orta sınıf modeli için bu bence pek de hayra alamet değil.

///////////////

Bar35

Arka kapı benim de dikkatimi çekti, ama bana kandırma amaçlı yanıltıcı biz çizgi olabilir veya kapı kolunun yeri daha geride olabilir gibi geliyor, saklama amaçlı o şekilde olabilir.

Ön kısımda ise belirleyici olan farlar ve alt havalandırmanın şekli olur. Eğer bunlar çekik ve ince olursa öndeki kütlüğü algısal olarak berteraf edebilir.

Bekliyoruz artık.
"12 Audi A1 1.4TFSI Exclusive
"13 / VW Beetle 1.2TSI - Sold
"16 / Infiniti Q50 2.0T
"07 / Alfa Romeo 159 1.9JTS - Sold

Ormanci

Öndeki kütlük yanıltmasın, çoğunluğu da o örtü gibi olan zımbırtı aslında. Kenarlara doğru bakarsanız aslında yorgan gibi ne kadar kalın bi malzemenin örtüldüğünü görebilirsiniz.

Görünüşe göre Maserati'nin tasarımı nasılsa bu da ona benzeyecek temelde...

Bravo-Giulietta gibi düşünebilirsiniz. Araçların arka tampon yapıları, aslında stopların yapıları, ampul yerleri vs. gibi yerleşimlerin birebir olduklarını dikkatli bakıp iki arabayı hayalinizde üst üste koyarak baya kolay anlayabiliyorsunuz. Ne kadar bambaşka araçlar gibi görünse de... Bunda da aynı şey olacak. O yüzden ön taraf çok küt falan diye üzülmeyin, alakası olmayacak :)

fatihmehmet

Arka kapıyı unutmuşlar da sonradan dur şurdan bi kapı açalım demişler gibi duruyor. İnsallah olmaz böyle bir şey.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Arka kapıyı unutmuşlar da sonradan dur şurdan bi kapı açalım demişler gibi duruyor. İnsallah olmaz böyle bir şey.

Bende aynı şeyi düşündüm ve hiçte güzel durmuyor. Bir gelseydi şu fotoğraf kaosundan kurtulsaydık.

fevkalbeser12

Ben güzel olacağına inanıyorum. Arka kapıda bi numara yapmışlardır, ışık oyunu gibilerinden.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

vozkol

Ghibli ile karşılaştırınca öndeki scudetto dışında her yeri ghibli ile aynı yahu. Hala ghibli kasası bu.
2004-2008 : 1997 145 1.6 Boxer
2010-2014 : 2006 156 1.6 TS Distinctive
2014-2016 : 2008 159 1.9 JTDM Distinctive plus
2016-....... : Giulietta 1.6 JTDM Super TCT

chao

bir senedir piyasada her tarafı kapalı olarak dolaşan arabayı görüp görüp adamlar ne sakladı yahu diye şaşırdık, sonuçta o araba çıktı :D biraz maserati biraz amerikanvari hatlar çıkacak galiba. fazla zaman kalmadı,bekliyoruz :alfisti:
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Erdinc küflü

eminpar

Araba bu olamaz :( Arka kapı çok çirkin. Ön taraf eğer örtüden dolayı değil ise Alfa bu aracı satamaz. Ben hala aracın bu olamayacağını düşünüyorum :(

ar.159

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ar.159

hadi biraz keyfiniz yerine gelsin ;)
bu paylaşımın benden geleceğini hiç tahmin etmezdim eğer gerçekse şahaser hele farlar 8)
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

A.S.GÜMÜŞ

Bu araba çıksa keşke bu tasarımla devrim olur devrim

Optimus 4X HD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

07 DH 800

bado

benim bildiğim kadarıyla bu çok eski bi çalışma İtalya'daki bir tasarım okulunun sergisinden.
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

ar.159

benim bildiğim kadarıyla bu çok eski bi çalışma İtalya'daki bir tasarım okulunun sergisinden.
Ben ilk defa denk geldim ve kamuflajlı yada benziyor sanki gerçi ilk paylaştığım daha çok benziyor gibi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!

Tolga033

erdem1904

bu arac hala ghibli... arka kapida epeydir ayni arka kapi.. ghibliyi arka kapi kismindan kisaltmislardi ... 10 sayfa onceki fotolardan sadece burun kismi farkli...      sayfa 14...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

The Schuey

Kirmizi olanda cok guzelmis.
Bence de öyle.

agucba