Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara www.alfistiturkey.com go-kart şampiyonası yaz ligi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackgear

Selam dostlar, özellikle de Ankara' lı Alfistiler...

Yaz geldi. Pistler ısındı. Avuç içleri kaşınıyor :)

Ortalama iki haftada bir düzenlenecek olan karting turnuvası için yarışmacı adayların bu başlık altına isimlerini yazmalarını talep ediyorum (çok mu resmi oldu bu? :p :D)

Ankara' da yarış yapılabilecek 3-4 düzgün pist var. Pisti doğru ve ters yön düşünürsek, yaklaşık 8 yarış çıkarabiliriz. Bu da turnuva için yeterli bir sayı.

Çok kasmaya da gerek yok. Her yarış 20 dk olacak şekilde güzel bir turnuva çıkarabiliriz. Yarışları da iki haftada bir düzenlersek, sanırım gelme-gelememe problemleri de olmayacaktır.

Bu bağlamda, eğer diğer illerde de böyle bir turnuva olursa, iller arası müsabakalar da düzenleyebiliriz. Son toplantımızda Ankara ekibinde bu enerjiyi gördüm :) İstanbul' da turnuva yaptılar da biz mi katılmadık modu hakim :)

Düşünen, yarışırım diyen, beni bir de pistte görün diyen, o kupayı alır geri vermem diyen, en önemlisi, ya ama benim araba gitmiyodu hacı demeyecek yarışmacılar aranıyor.

Selamlar...

Not 1: Her türlü görüş ve önerilere açığız.
Not 2: Konu motor sporları olduğu için buraya açtım, aslında bu bir organizasyon, yani bilemedim, eğer hatalı ise, taşınabilir, hatta gereksiz ise, silebilirsiniz :p :D

1) Kadir

Rotweiler

Gitmiyodu kardeşim! Video kaydı olsa da izlesek. You are not allowed to view links. Register or Login resmen arkamdan ittirdi araçla. Uçtum şahitlerim var.
Turnuvaya katılacağımı belirtmiştim ancak, yazın büyük bir kısmını bu Pazar itibari ile Ayvalık'ta geçireceğim. =(
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Lbe

Eğer tarihler bana uyarsa(4 Haziran-23 Haziran arası Ankaradayım)

1)Kadir
2)Mertcan
3)Erkay
4)Lütfi Burak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Doğa Tosun

1)Kadir
2)Mertcan
3)Erkay
4)Lütfi Burak
5)Doğa
6)Sefa

her zaman ;)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Gouki

1)Kadir
2)Mertcan
3)Erkay
4)Lütfi Burak
5)Doğa
6)Sefa
7)Özgün (olağan sonuncu)

blackgear

Oh oh süper :)

Bu hafta sonu malum seçim olayı var. Bir de yağmur durumu söz konusu.

Dolayısı ile herkes için uygun ise, 14 Haziran Pazar günü için bir organizasyon düzenleyelim.

Önerim :

Buluşma : 14.06.2015 09:00
Yer : Ahlatlıbel
Hafif kahvaltı : 09:00-09:30
Maraton : 10:00 - 10:20
Kupa töreni : 10:30

Sonra isteyen sohbet muhabbet eder, isteyen işine gücüne bakar :)

KUY65

1)Kadir
2)Mertcan
3)Erkay
4)Lütfi Burak
5)Doğa
6)Sefa
7)Özgün (olağan sonuncu)
7-Kutay
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Brabus

Arkadaşlar Merhaba,

Çok güzel konu umarım çok kalabalık bir grup oluşur sonra izmir istanbul izmir gibi şehirlerde karışık turnuva da düzenleriz dileklerimle başlayayım.

Öncelikle yorumlarımı paylaşayım. Uzun zamandır amatörde turnuva düzenliyoruz katılıyorum bir de geçen sene Prokart'ta yarıştım. Ters ve düz pistte turnuva düzenlenmesi çok iyi ama 20 dk çok uzun. Kısa pist (bildiğimiz pistler) 6.5 veya 9.5 hp'lik araçlarla max 10 dk yeterli. Sonrasında çok sonuç değişmiyor. Örnek Volkan Işık Akademi turnuvalarında genelde 5dk yapılıyor her yarış. Biz kişi sayısına göre karar veriyoruz 7-8dk 15 dk arası tercih ediyoruz. 15 dkyi genelde finalde tercih ediyoruz. Çünkü kalabalık olursa Sıralama, eleme, çeyrek final, yarı final vb. herkes çok yoruluyor finalde uzun tutup biraz da dayanıklılığı ölçüyoruz. Ben bu tip yarışta 10dkyı geçmemenizi öneririm.
Bir de tabi dayanıklılık düzenlenebilir. Tek kişi 45 dk veya çok kişi 2 saat 6 saat arası çok yapılan turnuva var. Dayanıklılık yarışı biraz turnuvalar yapıldıktan sonra düzenlenebilir.

Adil mücadeleye yaklaşmak için. Yarış öncesi pistte yetkiliyle araçları incelemek çoğu sorunu çözüyor. Aynı kişi 2-3 tur test de ederse çoğu sorun ortaya çıkar. Yoksa fren tutmayan araçla da karşılaşırsınız, sağa sola dönmeyen de en kötüsü diğer araca göre 1 sn yavaş araç da çıkabilir...

Benim ilk buluşmam da düzenleyen arkadaşlar da Karting Turnuvasına düşünmüşler. 12 kişi turnuva yaptık. Videoyu belki görmeyen olabilir diye aşağıda bir daha paylaşıyorum. Yarıştan çok eğlence vardı... Sizin bu turnuvadan sonra İstanbul tarafı da kalabalıklaşır karışık turnuvalar yaparız, Gazozuna :)

26 Nisan Buluşma Videosu. 8:42'den sonra karting

156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

Erkay KAHYA

You are not allowed to view links. Register or Login
Oh oh süper :)

Bu hafta sonu malum seçim olayı var. Bir de yağmur durumu söz konusu.

Dolayısı ile herkes için uygun ise, 14 Haziran Pazar günü için bir organizasyon düzenleyelim.

Önerim :

Buluşma : 14.06.2015 09:00
Yer : Ahlatlıbel
Hafif kahvaltı : 09:00-09:30
Maraton : 10:00 - 10:20
Kupa töreni : 10:30

Sonra isteyen sohbet muhabbet eder, isteyen işine gücüne bakar :)

Haydi gençler. 14 haziran oldu görelim kim, nereye, niye, kimle geliyor?  :D

Doğa Tosun

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

blackgear

Dostlar, kim gelecek kim gelmeyecek onu bilemediğim için ben bir organizasyon yapmadım. 14 Haziran yani yarın herkes için uygun mu???

Eğer uygun ise, ben ilk pist olarak ahlatlıbel diyorum.

Kaç araç çıkacağız?

Saydıklarım:

mertcan
Erkay
Doğa
Sefa
Kutay
Kadir

Doğru mudur? Bu kadar mıyız? Listedeki diğer isimler 14 Haziran için okey vermedi???

KUY65

Ben gelemiyorum malesef çok istesem de.. Adımı çıkarabilirsiniz 4 tane bütüm var  :(
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Doğa Tosun

Ben duruma göre gelenler varsa gelirim yarın icin sefa ne der bilmiyorum bi hafta geç de başlatabiliriz nasıl derseniz

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Erkay KAHYA

Bir gun kalmis anlasilan katilikatilimcilar birer birer tirsiyor.

blackgear

Walla öyle... Bu bağlamda yarışı hafta içi bir akşama erteleyelim bari...

mertcancagla

Haftaya ertelediysek ben anneannemi havaalanına bırakıcam sabah

mertcancagla

Kesin belli bir tarih belirleyip yapsak turnuvayi cok guzel olur
Haftaya felan yapmiyormuyuz?

06BA7907

eğer önümüzdeki hsonu olursa ben katılabilirim. sonra iş için şehirdışında olucam.
yaşamak direnmektir.