Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

The Schuey

wolkanku

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

159 oranlarını koruyan bir ghibli olacak:)
Bagajdaki spoiler çıkıntısı kesinleşti sanki:)

Sent from my iPhone using Tapatalk
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

rikizlerli

Sanki 3 serisini test ediyorlar gibi, profil  cok benziyor.

Resul Ikizlerli/Giulietta

agucba

Önden uzunlamasına motorlu olması sebebi ile ön teker merkezi ile tampon mesafesinin kısa olması, bence güzel bir özellik.

///////////////

max-ime

Uzunluk oranları çok iyi olmuşa benziyor.

En çok dikkatimi çeken aksların tampona çok yaklaşarak, arabanın neredeyse ortasında bir sürüş pozisyonu şahane olacaktır. Bakalım uzayan aks mesafesi ile birlikte yol tutuş dinamikleri nasıl oalcak.

Utku

Başlık açılmış 2008
Tarih olmuş 2015
Arabanın satış başlangıcı 2016
Fiyat olacak 150 bin tl, motor hacmi minimum 1.75 ve yukarısı.Olsun da zaten, hakkıdır.
Kaç tane satacak, kaçı ikinci ele You are not allowed to view links. Register or Login ye geleceğinden bile emin değilim.
Gelsede sadece alfa ne güzel araba yapmış diyip fotoğraflarına bakıcaz.
O yüzden burnu küt olmuş, poposu çıkık olmuş, çok farketmiyor.Karamsar bi gündeyim :)
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

ar.159

@Utku alfa bunu yapıp seri üretime girip ikinci ele dusurene kadar bizde Avrupa Birliği'ne gireriz gider ordan birer tane alır geliriz ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Tolga033

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Sanki 3 serisini test ediyorlar gibi, profil  cok benziyor.

Resul Ikizlerli/Giulietta

hatta ön tamponun kütlüğü ile beraber M paket giulia hayırlı olsun diyebiliriz  :p bende çok benzettim.

Erdinc küflü

Önteker tampon mesafesi mazda rx8 , yandan mazda3 karışımı gibi , duruyor , !!!

Tolga033

Kamuflajlı ama kaç tane model/markaya benzettik.  :lol:

halil

26 haziranda tanıtılacak araba üretilmeye başlanmıştır.bu saatte kamuflajlı olarak gezmez.yada 26 haziran tarihi  balondur.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

A.S.GÜMÜŞ

Jantı değişikmiş, Alfa jantlarına benzetemedim buna benziyor :

07 DH 800

Doğa Tosun

Ooo jantlarımız da çaça paket astra j & insignia jantı oldu
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

eminpar

Acaba haziranda concept birşey tanıtacak olabilirler mi ? Aracın artık üretilmeye başlaması lazım nasıl olurda otopark ta falan hiç bir spy fotosu çıkmaz. Gerçekten haziranda tanıtabilirlerse inanılmaz bir gizliliğe imza atmış olacaklar.

chao

Arkadan gorunusu sanki 159'un kamuflajlisi gibi :) guzel birsey cikacagi kesin
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

rain man

Önteker tampon mesafesi mazda rx8 , yandan mazda3 karışımı gibi , duruyor , !!!
Özellikle rx 8 çağrışımını ben de yaptım.ama detaylar mesafe benzerliklerini kapatacaktır .
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

milano 75

Önden uzunlamasına motorlu olması sebebi ile ön teker merkezi ile tampon mesafesinin kısa olması, bence güzel bir özellik.
benimde ilk o gözüme çarptı,eğim-düzlük birleşimlerinde tampon sürtme derdi olmaz,dönüşlerde falan iyi olur
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

şunuda kabul etmek lazım,bu marka,model bolluğunda her tarafından bişeye benzetmemiz gayet normal.bütün yeni nesil araçları birbirine benzetiyoruz zaten almanlar sağolsun

milano 75

ozoozo

şunuda kabul etmek lazım,bu marka,model bolluğunda her tarafından bişeye benzetmemiz gayet normal.bütün yeni nesil araçları birbirine benzetiyoruz zaten almanlar sağolsun

Yalnız şöyle bir durum vardı abi , Alfayı alfa yapan kendisine has tasarımı ve insanları tasarımı ile büyüleyen bir marka olmasıydı. En azından öncelikli olarak ayıran özelliği buydu. Bana göre şayet çıkacak araba buysa fiyasko. Nasıl fiyasko ? Ön taraf net olarak bmw ye benziyor , 320 estoril mavi m paket bir araba kötü mü ? Hayır aksine çok güzel ve başarılı bir model , hatta kendine de baktırıyor ancak artık klişe ve sıradan olmaya başladı , diğer markaların modelleri her ne kadar güzelde olsa sıradanlaşarak kayboluyor. Ama alfa da hangi model olursa olsun dikkat çekiyordu , kendine baktırıyordu şayet böyle bir model de belki bu tip bir durum olmaz. Gerçi piyasa da kaç tane giulia olacak :D en kötü model bile olsa insanlara baktırır ama insanları bakışı "bu ne güzel arabaymış" değilde , "bu hangi arabaymış" olur.

Dediğim karıştırılmasın kötü araba,çirkin tip demiyorum , aynı şekilde 320 de çok güzel bir araba ama artık 320 diyip geçiyoruz umarım demek istediğim anlaşılmıştır.

OZO..!!!

The Schuey

Kamuflajlı ama kaç tane model/markaya benzettik. 
Alfa Romeo bir kaç tane Giulia ayırtsın bize, o kadar emek boşa gitmesin.

milano 75

Haklisin o konuda ozzo  ;)fakat ben bu adamlarin farkli bisey yapacagina inaniyorum.o kadar hecbek in hatta arabanin arasondan juli nasil siyriliyosa buda siyrilir gibi geliyo bana.bu kadar zaman sonra o hataya dusmezler sanki.duserlersede gadalari alsin  :D yalniz bu usteki fotolar yeniyse bu araba bu sene cikmaz yahu.konsept kasarlar

depeche101

bado

Birebir ayni yani

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /