Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 2005 Selespeed 156

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

since1910

Merhaba arkadaşlar,

159'dan sonra büyük bir hevesle kısa bir süre önce You are not allowed to view links. Register or Login Bey'den aldığım ve hâlâ keyifle bindiğim aracımı, iş sebebiyle Ankara dışında yaşayacağımdan ve gideceğim yerde Alfa'ya binemeyecek olmamdan dolayı satmak durumundayım. Araç forumca bilinen bir araç fakat yine de kısaca özelliklerinden bahsedeyim;

Araç güncel olarak 106.500 km'de, herhangi bir kazası, değişen parçası ve "boyası" dahi bulunmamakta.

- Bej deri döşeme,
- Koltuk ısıtma,
- Sunroof,
- Bose ses sistemi,
- Far yıkamalı mercekli Xenon far,
- Cruise Control,
- Arka park sensörü,
- 8c jantlari ve Eibach 3 cm yay,

Diğer 156'lardan ayıran özellikleri. Aracın bakımları İstanbul'da bulunduğu süre içerisinde Sportivo Yılmaz Usta ve Maslak Alfa Bahattin Usta'da yapılmış, bende son bakımını Alfin'de yaptırdım. Aracı Mart ayında aldım ve aldıktan sonra;

- ALF plaka alındı,
- 22/04/2015 tarihinde, Lovato Türkiye Distribütörü Damla LPG'de Lovato OBD II Sistem Sıralı LPG takıldı ve ruhsata işlendi, (1.500 TL)
- 27/04/2015 tarihinde, TUVTURK muayenesi yapıldı,
- 26/05/2015 tarihinde, Alfin'de 10.000 bakımı ile birlikte Radyatör, Z Rot, Amortisör v.s. yenilendi alt muhafaza takıldı, Selespeed kontrol edildi yazılım güncellemesi yapıldı, (1.150 TL)

Selespeed ile ilgili olarak boşa atma sorunu vardı fakat bakımdan sonra yaklaşık 20 gündür 1 kez boşa attı, Utku Bey de Selespeed'i komple revizyondan geçirmişti, birkaç müdahale ile tamamen ortadan kalkacağını düşünüyorum.

Aracı aldığımda İstanbul Milano Alfa'da yapılan ekspertiz raporu, kitapcıkları, yedek anahtarı, bakım/servis belgeleri v.s. bulunmaktadır ve aracı alacak arkadaşa verilecektir. Şu sıralar sürekli yağmur yağdığından güncel fotoğrafını çekemedim fakat kısa bir süre içerisinde ekleyeceğim. Eski konusunu da aşağıya ekliyorum. Türkiye'de bu km'de, bu donanımda, kozmetik olarak neredeyse sıfır derecesinde temiz, boyası dahi bulunmayan, bu kondisyonda bir 156 ve özellikle Selespeed'in olduğunu pek düşünmüyorum.

Önceliğim bu zamana kadar forumda kalmış bu aracın forumda devam etmesi ve kıymetini bilecek Alfisti ailesinden bir arkadaşımızın aracı alması, bu sebeple birkaç gün bekledikten sonra sahibinden'e ilan vereceğim. Fiyat olarak sahibinden'e 32.750 yazacağım fakat forum içerisinden almaya niyetli arkadaşlara da gerekli kolaylığı elimden geldiğince yapacağım, ufak bir pazarlık payı bulunmaktadır diyelim.

Son olarak LPG performası ve tüketim değerleri çok iyi düzeyde, Ankara şehiriçi yoğun trafikte 27 kuruş yakıyor, dikkat edilirse 25 kuruşu çok rahat yakalıyor.

Biraz uzun oldu fakat herşeyi açık ve net bir şekilde yazmak istedim, şimdiden aracı alacak arkadaşa hayırlı uğurlu olması dileğiyle. İletişime geçmek isteyen arkadaşlar mesajla ulaşırsa telefonla geri dönüş yapacağım...

You are not allowed to view links. Register or Login

OnurCangir

Fiyat uygun, araç güzel, kısa zamanda alıcısını bulur umarım. Hayırlı satışlar :)

krm1983

Hayırlı satışla

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Utku

Hayırlı olsun oğuz,
156 arayan da kaçırmasın.

düzgün düşük km 1.6 156 ların 27 lira ettiği piyasada, eksiksiz bakımlı tam donanımlı hasarsız lpg li bu rakam uyguna geliyor
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

ar.159

Harbiden 156 piyasası da cok Yükseldi bu ise Donanım bakim ve temizliğe gore cok iyi fiyatlı bir araba
Uykudayken kullanma şansım olmuştu 2.0 ss başka bir dünya özetle TAVSIYE EDİLİR

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

tayfun

Aklı ve ihtiyacı olan havada kapar bu arabayı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gneral

Selamlar tekrardan, ben bu aracı cidden düşünüyorum, kendi aracımın da fiyatını aşağı çektim, satılır satılmaz sizinle irtibata geçeceğim.

Güncel fotoğrafları müsait olduğunda koyabilir misin?
Muhsin | Samsun

since1910

Aslında yukarıda paylaştığım eski konudaki detaylı iç ve dış fotoğraflarında herhangi bir değişiklik yok, sürekli yağmur yağdığından ekstra fotoğraf çekemedim ama yine de geçen gün çektiğim fotoğrafı ekleyeyim :)

OnurCangir

Harbiden 156 piyasası da cok Yükseldi bu ise Donanım bakim ve temizliğe gore cok iyi fiyatlı bir araba

2 dakika falan sürdü jetonun düşmesi. Uykuda SS kullanmak daha mı zevkli oluyor acaba falan dedim içimden :) Utku'da olacaktı sanırım.  :lol:

OğuzCanAlantor

Hayırlı olsun Oğuz Abi

Araç çok güzel nadir kalmış 156 Sslerden Şiddetle tavsiye ederim .

ar.159

2 dakika falan sürdü jetonun düşmesi. Uykuda SS kullanmak daha mı zevkli oluyor acaba falan dedim içimden :) Utku'da olacaktı sanırım.  :lol:
IPhone'un azizliği

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Utku

İlginç bi anektod paylaşiyim,
Arabayı oğuza satarken, para transferini internet üzerinden yapmış ama alıcı kısmına Uyku yazmıştı.
Para da hesaba geçmemişti :)

Adım utku arkadaşlar  :p

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

OnurCangir

Haha :)

Aracla ilgili bir gelisme yok mu?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

since1910

Araç satıldı arkadaşlar forum içerisinde kalmasını çok istedim fakat nasip böyleymiş. Umarım alan arkadaş aracın kıymetini bilerek kullanmaya devam eder  :)

TRSemih

İki tarafa da hayırlı uğurlu olsun.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ar.159

İlginç bi anektod paylaşiyim,
Arabayı oğuza satarken, para transferini internet üzerinden yapmış ama alıcı kısmına Uyku yazmıştı.
Para da hesaba geçmemişti :)

Adım utku arkadaşlar  :p
Bu serzenişi bize değil tim cook a yapmalısın maalesef iPhone Utku yu tanımıyor uyku yapıyor :)

34 AV 0020 COMING SOON!!

Tolga033

Hayirli olsun ik tarafa da,alan cok guzel bir SS almis oldu.

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi