159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murad

Alıntı yapılan: Tolga033 - 25 Haziran 2015, 19:08:00
Alıntı yapılan: tolga_ozhan - 25 Haziran 2015, 18:24:20

Alıntı yapılan: erdem1904 - 25 Haziran 2015, 17:52:05
Alıntı yapılan: max-ime - 25 Haziran 2015, 17:31:14
Forum maalesef bir sürü riyakarlıklarla dolu, önce bunu cebimize bir koyalım..

Daha önce diğer premium  araçları 156, 159, Giulietta ile kıyaslayanlara, merak edenlere, foruma dışarıdan gelip Aaraştıranlara 'ama Alfa farklı, ama Alfa sıradan değil, ama alfa hiçbir arabayla kıyaslanmaz, diğer premiumlar birbirine çok benziyor,kaliteyi ne yapacağım önemli olan farklılık diyenler, soranların kafasında kürekle vurmaya çalışan tipler şimdi biz güzel, halen en güzeli ama şurasıda bu arabaya benziyor, eskisi kadar farklı veya radikal değil dediğimizde bize 'yok istemezükçü' diyorlar.

Alfa'nında çağa ayak uydurmasıyla, birbirine çok benzeyen, ufak nüanslar bulunan premiumlara Alfa Romeo da katıldı. Bu kötü mü oldu? Tabiki hayır. Alfa Romeo bir sivil toplum örgütü değil, kendisini yaşatabilmesi için araba satması lazım. Araba satabilmenin, yüksek satış rakamlarına ulaşabilmenin yoluda burdan geçiyor. Daha genele hitap eden, radikalliğe daha az önem veren ama daha rafine, birçok disiplinde iyi otomobiller üretmek. Giulia ile bu konuya çok iyi bir giriş yaptılar.

Bir dönemde Alfa Romeo haberleri başlığında Alfa Romeo'nun yaşayabilmesi için herkese hitap eden otomobiller tasarlaması lazım, hedef kitlesini genişletmezi lazım, otomobillerin daha rafine olması lazım yorumlarına itiraz edenler, ne gerek var, bizbize yeteriz, Alfa herzaman radikal olmalı olacaktır diyorlardı.

Edit: Ben hep 50bin liralık Alfa alırım.

+1500  :yukari-ok:

@tolga_ozhan  giulietta kullanıcısı arkadaşlarımızın paranız yetmiyor da beğenmiyorsunuz yorumu ne kadar iticiyse gerçek alfisti yorumunda bir o kadar itici geldi bana maalesef ....  Bunu yapanlara tepki verip devamında kendin ters yönde sınıflandırmaya gidiyorsun.

Edit : Sahip olduğum en yeni Alfa 9 yaşında... Üstüme alınmıyorum...

Ben sınıflandırıyorum Abi bunu da inkar etmiyorum. Fakat bu görüştür isteyen katılır istemeyen katılmaz.  Bu sınıflandırma için de de kırıcılık yok. Tolga'nın görüşüdür dersin katılmazsın olur biter.
Diğeri bir görüş değil, başkası hükmünde bir yargıya varmaktır. Yani x'in parası yok y'nin babası izin vermiyor ondan almıyor dersen bunun adı görüş olmaz.
Daha detaylı yazarım ama yanlış anlama makinaları hemen harakete geçiyor kişilerin. O yüzden burda kesiyorum.

Vurgulayarak yazayım. BANA GÖRE gerçek Alfisti eski modele binen kişi demek değil. Model yılından bağımsız olarak da alabilen ya da almayı düşünebilen demek. Sadece yeni ve güncel olduğu için alıp sonra bir daha bu forumun da markanında önünden geçmeyecek kişi değildir.

Konumuz gerçek alfistilik değil. Bana katılmayanlarda olacaktır, konuyu dağıttığımı düşünenlerde. Bunun için özür dilerim. Erdem Abi bana göre üstüne alınma çünkü bana göre sen Alfisti'sin. Hatta diğer arkadaşlarda alınmasın. Kendilerine göre onlarda alfisti olduğuna göre bu konu da belirleyici olan benim şahsi fikirlerim olmadığına da göre problem yok :)
Bu durumda ben ne oluyorum abi,cidden merak ettim. [emoji1]

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen bu forumun en guzel, en iyi, en efendi, en has Alfistasisin kardesim.

sbk0655

Yalniz iyi ki alfanin uretimin de , tesislerinde falan bu forumdan kimse yok aksi halde ebedi billah giulia falan cikarilamazdi , giulia yi gectim hicbir model ustunde fikir birligine varilip uretim yapilamazdi gibi gorunuyor.

ilbey666

@tolga_ozhan abi eline sağlık. Harika bir yazı olmuş. Alfistilik konusundaki görüşlerinin altına da imzamı atarım sonuna dek.

Sent from my iPad Mini using Tapatalk
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

Tolga033

Alıntı yapılan: Murad - 25 Haziran 2015, 19:15:09
Alıntı yapılan: Tolga033 - 25 Haziran 2015, 19:08:00
Alıntı yapılan: tolga_ozhan - 25 Haziran 2015, 18:24:20

Alıntı yapılan: erdem1904 - 25 Haziran 2015, 17:52:05
Alıntı yapılan: max-ime - 25 Haziran 2015, 17:31:14
Forum maalesef bir sürü riyakarlıklarla dolu, önce bunu cebimize bir koyalım..

Daha önce diğer premium  araçları 156, 159, Giulietta ile kıyaslayanlara, merak edenlere, foruma dışarıdan gelip Aaraştıranlara 'ama Alfa farklı, ama Alfa sıradan değil, ama alfa hiçbir arabayla kıyaslanmaz, diğer premiumlar birbirine çok benziyor,kaliteyi ne yapacağım önemli olan farklılık diyenler, soranların kafasında kürekle vurmaya çalışan tipler şimdi biz güzel, halen en güzeli ama şurasıda bu arabaya benziyor, eskisi kadar farklı veya radikal değil dediğimizde bize 'yok istemezükçü' diyorlar.

Alfa'nında çağa ayak uydurmasıyla, birbirine çok benzeyen, ufak nüanslar bulunan premiumlara Alfa Romeo da katıldı. Bu kötü mü oldu? Tabiki hayır. Alfa Romeo bir sivil toplum örgütü değil, kendisini yaşatabilmesi için araba satması lazım. Araba satabilmenin, yüksek satış rakamlarına ulaşabilmenin yoluda burdan geçiyor. Daha genele hitap eden, radikalliğe daha az önem veren ama daha rafine, birçok disiplinde iyi otomobiller üretmek. Giulia ile bu konuya çok iyi bir giriş yaptılar.

Bir dönemde Alfa Romeo haberleri başlığında Alfa Romeo'nun yaşayabilmesi için herkese hitap eden otomobiller tasarlaması lazım, hedef kitlesini genişletmezi lazım, otomobillerin daha rafine olması lazım yorumlarına itiraz edenler, ne gerek var, bizbize yeteriz, Alfa herzaman radikal olmalı olacaktır diyorlardı.

Edit: Ben hep 50bin liralık Alfa alırım.

+1500  :yukari-ok:

@tolga_ozhan  giulietta kullanıcısı arkadaşlarımızın paranız yetmiyor da beğenmiyorsunuz yorumu ne kadar iticiyse gerçek alfisti yorumunda bir o kadar itici geldi bana maalesef ....  Bunu yapanlara tepki verip devamında kendin ters yönde sınıflandırmaya gidiyorsun.

Edit : Sahip olduğum en yeni Alfa 9 yaşında... Üstüme alınmıyorum...

Ben sınıflandırıyorum Abi bunu da inkar etmiyorum. Fakat bu görüştür isteyen katılır istemeyen katılmaz.  Bu sınıflandırma için de de kırıcılık yok. Tolga'nın görüşüdür dersin katılmazsın olur biter.
Diğeri bir görüş değil, başkası hükmünde bir yargıya varmaktır. Yani x'in parası yok y'nin babası izin vermiyor ondan almıyor dersen bunun adı görüş olmaz.
Daha detaylı yazarım ama yanlış anlama makinaları hemen harakete geçiyor kişilerin. O yüzden burda kesiyorum.

Vurgulayarak yazayım. BANA GÖRE gerçek Alfisti eski modele binen kişi demek değil. Model yılından bağımsız olarak da alabilen ya da almayı düşünebilen demek. Sadece yeni ve güncel olduğu için alıp sonra bir daha bu forumun da markanında önünden geçmeyecek kişi değildir.

Konumuz gerçek alfistilik değil. Bana katılmayanlarda olacaktır, konuyu dağıttığımı düşünenlerde. Bunun için özür dilerim. Erdem Abi bana göre üstüne alınma çünkü bana göre sen Alfisti'sin. Hatta diğer arkadaşlarda alınmasın. Kendilerine göre onlarda alfisti olduğuna göre bu konu da belirleyici olan benim şahsi fikirlerim olmadığına da göre problem yok :)
Bu durumda ben ne oluyorum abi,cidden merak ettim. [emoji1]

Sen bu forumun en guzel, en iyi, en efendi, en has Alfistasisin kardesim.
Estagfurullah abi. [emoji4]

OzaydinerWorks

Alıntı yapılan: Doğa Tosun - 25 Haziran 2015, 16:24:59
Alıntı yapılan: TurboBenzina - 25 Haziran 2015, 14:49:10
Alıntı yapılan: Doğa Tosun - 25 Haziran 2015, 09:30:41
Alıntı yapılan: TurboBenzina - 25 Haziran 2015, 00:06:13
Bmw nin aktarim organlarinin saglamligini birde bana sorun 100 bini geçtikden sonra komik arabalarin 6 silindirli 170 hp makinaya sahip bir e46 yi nasil gectigini uzun yillar degisik modellere binmis bir eski bmw fan indan dinleyin birde :) Burda amacim alfa fanatikligi degil ama bmw nin aktarim organlarinin cok iyi cok saglam oldugunu soylemek uzun sure binicisi olmus insanlara komik gelir bence..
Bmw fanıyımdır 1 sene kullandım ve kullandığım süre içerisinde arkadaştı eşti dosttu sanayi muhabbetiydi çok içine girdim bmw ortamının. Aktarmasını sevmeyen görmedim. Kalktı ki stage2 aktarma yüklemiş biri olarak bmw'nin aktarmasını çok başarılı bulur, sağlamlığına da birkaç alman markası dışında ulaşılamayacağını söylerim.
Her zamanki gibi bmw fan larinin objektif sekilde elestiri yapamayacagi bence asikar. Ben bmw ye 96 dan beri e34 535i den 2012 ye kadar cesitli cesitli modellerine bindim oyle 1 senw degil. Yasadigin yer ankaraysa bence aktarim maktarim hikaye tek mantigin araba cevirmek oldugu bi memlekette bence bmw hakkinda yapilan yorumlar ne objektif nede dogru olur :) Bmw nin aktarimina bu kadar guveniyorsan birgun 2.0 ts ile m54 u dene sonucu goreceksin :) Tum tecrubelerim 130-140 binden sonra tork konvertorlu sozum ona SAGLAM sanzumanlarin nasil selenoid dagittigini gormek. Diferansiyel den gelen ugultulardan vs bahsetmiyorum. Cokca para doktum o arabalara bircok modelinin cigerini bilirim :) Bu saglamlik muhabbetine isteyen ortak olur ama ben degil :)

Allahım kafalara bakar mısın.. 23 yaşında, ve tüm bmw'lere uzun tecrübe edecek kadar binmiş,170'lik giu'yu marelli beyin ile 230 beygir yapmış bir adam. 0'dan 100'e de 5 küsür saniyelerde çıkan bemeve katili seni..

Nedir bu samimiyet? Hayırdır sen nası sorguluyosun benim yorumumu, nedir bu gevşek ağızlar "objoktof olmodoğo oşokor" falan?  Kendi yorumunu yap geç.

Ankara'nın neresine geldin onu da merak ettim, bidahaki gelişinde gezdireyim biraz seni Ankara'nın "mantık"larını öğren.  Ankara'da görebileceğin bmw'leri daha hayatında görmedin sen. Araba çevirmenin olduğu gibi bmw'nin de başkenti buradır, burda saglam bmw'ciler sizin oralardan bmw de almaz mesela, bilgin olsun. manuel 170 lik m54 de 2.0 ts'yi her türlü deler, rüya görme. BMW'nin saglamlık muhabbeti nedir biliyo musun, benim 21 yaşında e36'ma hergün yaptığım şeyleri senin 2 yasında giulietta'na 1 hafta yapsam 2'ye ayrılır parçalarını gittiğin yollardan bulursun. Adam 320'ye m54 swaplayıp onu da atmosferik gırtlak yüklüyor, hala aynı 320i fabrikasyon aksıyla yürüyor araba, bizimki daha ben sağlamlık muhabbetine girmem diyor.. Difransiyelleri ötüyormuş, açık diff'ler yanlamasaydınız, araba döndürmeseydiniz. Bak, ankara'da öyle şeyler görmezsin ;) Benim bmw'm de otomatikti ben manuele çevirdim, bilirim yani rahat ol.

ha giulietta dediysem "TR NİN EN HIZLI 1.4'Ü" imişya, onu kastettim yanlış olmasın :)

Dostlarım, neden böyle bir tartışmaya girdiğinizi de pek anlamadım. @Doğa Tosun Doğacım seni 1 sene kadardır tanıyorum ve gerek muhabbetini gerek kendisini sevdiğim bi arkadaşımsın. @TurboBenzina Arda da can dostum diyebileceğim çok sevdiğim benim için bi abi, kardeş olan bi insan. İkinizi de yargılamak istemiyorum kesinlikle ancak boşverin böyle bireysel atışmaları, Ardanın bindiği Bmw'lerin aktarımı kötü seninkilerin iyi olabilir, veya iyi kötü kriterleriniz farklı olabilir. Merak ettiğim şey UL Giu nerden geldi dahil oldu konuya :D Aracı kullanmış biri olarak gerçekten aşırı derecede iddialı olduğunu söyleyebilirim. Racechips firmasının ürettiği chiple 216 hp gibi bir güç alınabiliyor. Kaldı ki bu araçta senin de söylediğin gibi Marelli yazılım kullanıldı bi kaç ufak oynama daha yapıldı ve şu an 230 hp güç üretebiliyor tabi bu illa ki 3-5 hp oynayabilir fazla da çıkabilir eksik de çıkabilir, 0-100ü 5.9 ölçmüştük, 5.7 de olabilir 6.2 de olabilir değerler değişebilir ama TR'nin en iddialı 1.4 MA'sı cümlesine ben de kefilim şahsen. Çok yazılımlı F30 un içinden geçtik bizzat şahidim, inşallah bi gün kısmet olur senle birlikte de deneriz ölçeriz gücünü, hızlanma sürelerini, sağlıcakla kalın  :serefe:

eminpar

Alıntı yapılan: fatih159 - 25 Haziran 2015, 15:35:53
@tolga_ozhan doğru italyadaki arabaların çoğu ya 2.4 jtdm ya da 3.2 olan motordan. diğer Avrupa ülkelerinde de bu oran bi hayli fazla.

@erim sizin cümlenize cevap olarak Avrupa pazarına bakarsanız 1.4 ve 1.6 motorların ne kadar ön planda olduğunu görebilirsiniz. Alfa romeonun öncelikli piyasası avrupadır. Buna türkiye de dahildir. Ben alfa Romeo guilia almak isteyen birisi olarak tabiki de gerçekçi motorları görmek isterim. Bunu bu forumdaki herkes ister diye düşünüyorum. Demek ki motor konusunda bazı şeyler netleşmiş değil. Arabanın kasasına uyan ve iyi hızlanabilen teknolojik yeni bir motor geliştirip 1.4 olur 1.6 olur piyasaya sürmesi lazım. Yoksa bindik 1.9 jtdm 159 a başka markanın eski motorunu alfaya entegre ettirmişlerdi ve arabanın ağırlığına göre hızlanması gerçekten kötü idi. Ben arabanın turbo basıncını yükselttirdim de bir nebze araba ferahladı. O bile kurtarmıyordu. Yani bu yeni yapılan arabada çok bilinmeyen durumlar var. İlerleyen aylarda motor şanzıman konuları netleşir inşallah da biraz rahatlarız...
Ben Alfa Romeo nun ana hedef pazarının orta ve uzun vadede Avrupa olacağını sanmıyorum. Yeni pazar artık asya ve Amerika kıtası. Nüfus gelişimlerine ,devlet tahvillerine , üretim kapasitesi ve işçi ücretlerine bakın. Size şöyle bir örnek vereyim Avrupanın en büyük Telekomünikasyon şirketinden çok iyi bir expert mühendislik pozisyonu için teklif gönderdiler. Ücret net 3840 € geliyor. Duzgun bir evin kirası 1200€ sizce bu fiyatlarla Avrupada kalbur üstü bir mühendis Giulia alabilir mi ? Ben pek sanmıyorum... Bu yüzden insanlar Avrupada küçük motorlara yönelmeye başladı. BMW nin , VW nin yada Ford un aman Türkiye de vergi yüksek o zaman küçük motor uretelim kaygısında olduklarını düşünmüyorum.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

naxos

Ben varya ben 2.0 Ss ile cok aglattim 320 320d
Bana 530 la gelin asagisi kurtarmiyor.

Nedir bu anlamiyorumki.
Senelerdir bekledigimiz arac gelmis.Milletin dibi dusmus.
Yok bmw yok merco

Yaw dua edelimde duzgun fiyatli gelsin alsin almak isteyen.

Daha dune kadar julyete saymadigi kalan insanlar julyet aliyor.

O yuzden konu Alfa olunca bosuna burda yok begenmedim yok oyle degil yok sofistike degilmis.
Sofistike ney 
Pazardan sekilli domatesmi seciyorsunuz.

Bide hastayim su herkesten farkliyim ben kolay kolay begenmem triplerine

Yaw guzel kardesim bindigin 166
Bindigin spider
Bindigin julyet

Cokmu guzeller.Cirkinler bildigin..
Niye.seviyorsunuz bu markayi
Bir suru abuk sabuk sebeb bulurken
Kendimiz.caliip.kendimiz egleniyoruz farkindamisiniz.

Yapmayin gereksiz polemikleri birakin.
Tartismayin.
Muhabbet edin .kendince eksiklerinini soyleyin begenmediginiz taraflari soykeyin tabiki

Ama bunu gereksiz ben cok bilirim havalari yapmayin gerek yok.

Herkesin arabasi.kendine guzel..

Saygilar.Sevgiler
Umarim anlatmak istedigimi anlatabilmisimdir.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

ES53

Bmw nin aktarim organlarinin saglamligini birde bana sorun 100 bini geçtikden sonra komik arabalarin 6 silindirli 170 hp makinaya sahip bir e46 yi nasil gectigini uzun yillar degisik modellere binmis bir eski bmw fan indan dinleyin birde :) Burda amacim alfa fanatikligi degil ama bmw nin aktarim organlarinin cok iyi cok saglam oldugunu soylemek uzun sure binicisi olmus insanlara komik gelir bence..
Bmw fanıyımdır 1 sene kullandım ve kullandığım süre içerisinde arkadaştı eşti dosttu sanayi muhabbetiydi çok içine girdim bmw ortamının. Aktarmasını sevmeyen görmedim. Kalktı ki stage2 aktarma yüklemiş biri olarak bmw'nin aktarmasını çok başarılı bulur, sağlamlığına da birkaç alman markası dışında ulaşılamayacağını söylerim.
Her zamanki gibi bmw fan larinin objektif sekilde elestiri yapamayacagi bence asikar. Ben bmw ye 96 dan beri e34 535i den 2012 ye kadar cesitli cesitli modellerine bindim oyle 1 senw degil. Yasadigin yer ankaraysa bence aktarim maktarim hikaye tek mantigin araba cevirmek oldugu bi memlekette bence bmw hakkinda yapilan yorumlar ne objektif nede dogru olur :) Bmw nin aktarimina bu kadar guveniyorsan birgun 2.0 ts ile m54 u dene sonucu goreceksin :) Tum tecrubelerim 130-140 binden sonra tork konvertorlu sozum ona SAGLAM sanzumanlarin nasil selenoid dagittigini gormek. Diferansiyel den gelen ugultulardan vs bahsetmiyorum. Cokca para doktum o arabalara bircok modelinin cigerini bilirim :) Bu saglamlik muhabbetine isteyen ortak olur ama ben degil :)

[IMG]http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/25/3988eba22c7b4ff3a386530f3bb4c04b.jpg[/img]

Her modeline bindin ? Oyle 1 sene filan da degil ? Hadi her modeline 2 ser sene bindin,sen 23 yasinda e39 e46 120d bunlari ne ara test ettin anltsna brz .s .s

Oturmussun klavyenin basina,safi ruzgar esiyosun.Yok sanzuman saglam degilmiste bilmem neymis 2.0 ts ile 170 ligi delmis.Hep delen sehir efsaneleri var zaten her semtte,heryerdesiniz yemin ediyorum.Allah tan kendini yillardir ispatlamis modellerden bahsediyoruzda kim neyin ne oldugunu biliyo o yuzden

Sent from my iPhone using Tapatalk

TurboBenzina

Alıntı yapılan: ES53 - 25 Haziran 2015, 21:09:01

[IMG]http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/25/3988eba22c7b4ff3a386530f3bb4c04b.jpg[/img]

Her modeline bindin ? Oyle 1 sene filan da degil ? Hadi her modeline 2 ser sene bindin,sen 23 yasinda e39 e46 120d bunlari ne ara test ettin anltsna brz .s .s

Oturmussun klavyenin basina,safi ruzgar esiyosun.Yok sanzumank saglam degilmiste bilmemneymiste 2.0 ts ile 170 ligi delmis.Hep delen sehir efsaneleri var zaten her semtte,heryerdesiniz hemin ediyorum.Allah tan kendini yillardir ispatlamis modellerden bahsediyoruzda kim neyin ne oldugunu biliyo o yuzden

:))))))))

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vieri

Bmw-merso muhabbeti görmekten gına geldi gerçekten.Artık başlığa odaklanmak lazım.Efsane bir araç geliyor.Daha güzel nasıl olacaktı,nasıl tasarlanmalıydı onların da çizimini yapalım tam olsun bari.Bu sayfada farklı resimler, güzel paylaşımlar görmek inanın hepimizin daha çok hoşuna gider.Elbette benzetilecek,tartışılacak ama inanın fazla uzadı.Alfayla alakası olmayan birçok arkadaşımızın dibi düşmüşken her sayfada gerginlik dolu yazılar okumak hiç de iyi hissettirmiyor.Biraz daha sağduyu lütfen...

schumi

Güzellik göreceli bir kavramdır. Ahmete mehmete göre güzel olan bana güzel gelmeyebilir.Veyahut tam tersi...Dolayısıyla bu tarz konularda birbirinizi kırıp,incitmeye gerek yok dostlar...

Tolga033

Alfa'ya veda,Alman'a merhaba basligina dondu sanki. [emoji3] [emoji22]

depeche101

2 gündür gözlerim bozuldu yeminle

Gouki

Abi iç mekan hakkında ne düşünüyorsun? @depeche101

ozoozo

Alıntı yapılan: depeche101 - 25 Haziran 2015, 22:53:47
2 gündür gözlerim bozuldu yeminle

İçerde ambiyans adına aydınlatma, neon şerit tarzı konsolda,kapılarda vs bir şey var mı abi? Okuduğun falan.

OZO..!!!

depeche101

Alıntı yapılan: Gouki - 25 Haziran 2015, 22:56:36
Abi iç mekan hakkında ne düşünüyorsun? @depeche101

Çok beğendim fakat QV olduğunu unutmamak lazım , baz versiyonda bu kaliteyi tutturabilirlerse büyük iş olur . Senden ses çıkmadı kardeşim arabadan sonra @Gouki , yoksa ben mi görmedim  :D

eminpar

İçi süper :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

depeche101

Yüksek çözünürlük ;

Özdemir hiç denk gelmedim o konuyla alakalı birşeye @ozoozo

aurora

BMW nin kralı Ankarada mıymış? :) Otomatikle dönmek nedir yahu...

miracozdag

Şu an içini wallpaper yapabilirim, efsane güzel.

ES53

İci cok guzelmis ya.havalandirmalar filan cok iyi.multimedyanin oldugu konsol da cok hosuma gitti direk kucuk tv gibi gozumuze sokmamislar

Tolga033

Sanki fren pedallarının şeklini de Scudetto'ya benzetmişler gibi.

naxos

Surus pozisyonu nasildir acaba ? Icine oturdugunda leylek gibi havada kalmiyacagiz gibi gozukuyor.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

Ugur55

Eskiden alfaları uzaktan keserdim,156,159 için hayaller kurardım.sonrasında nasip oldu giumu aldım.giulia cıkacak nasıl birsey gelecek acaba diye merakla beklerken ve bircok alfa ve otomobil seven bu beklentideyken geldiğimiz yer;yıllar once bu heyecanla açılan bir topic ama  sayfalar dolusu anlamsz tartısma,yerlerde sürünen bir üslup ve sonu gelmeyen *** atmalar ve sonuc olarak giuliayı beklerkenki heyecan yok suan abiler.forum bilgilenme ve paylaşmadan ziyade baska bir yere dogru kayıyor.Tehlikenin farkındamısınız? :asagi-ok:
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,