Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Ah abi ne söylesem ki, umarım buradaki herkes bu hayali gerçekleştirebilir.

Nicola Larini

Malesef forumların en kötü tarafı yazarak iletişim kurulabilmesi..Yazıda ses yok, mimik ve jestler ufak sarı dairelere sıkışmış kalmış..İnanıyorum ki buradaki herkes iyi niyetle kendi görüşlerini ve zevkini yansıtan cümleler yazıyor. Burası Alfa Romeo forumu olsa da bence buradaki hemen herkes "Car Enthusiast" yani "Otomobil Hayranı".
Bence beğendiğimiz / beğenmediğimiz yönlerinde birbirimize ısrar etmek yerine gönül bağı kurduğumuz markanın bu modelde yaptığı yeniliklerin keyfini çıkaralım. Dileyen buradan bazılarını okuyabilir You are not allowed to view links. Register or Login

Aramızda profesyonel olarak çalışan otomobil tasarımcısı, fiyatlandırma uzmanı varsa onların bilgilerinden faydalanalım. Yoksa benzer şekilde yurtdışı forumlarında da gördüğümüz octavia'nın stopları, içi audi, dışı bmw ve hatta transmisyon muhabeti sadece bizi Giulia'dan uzaklaştırır konuyu başka tarafa taşır.

Ön tanıtım modelini tamamen Kuzey Amerika pazarını hedef alarak seçtikleri için şu an karşımızda duran birçoğumuzun hayalinden öteye gidemeyecek ve bu gerçekten ıstırap verici. Daha önce hiçbir markanın, ilk önce en üst motor seçeneğiyle çıktığını hatırlamıyorum.

Kendi fikrimi de söyleyeyim; ben çok beğendim ve birkez daha "Merhaba Giulia" diyorum.

Çok yaşa  :alfisti:

Kutay

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

TRSemih

Yalnız diskler jant kadar. Deli fren vardır bunda.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ar.159

Benim gibi tasarım konusunda şüpheleri olana videoyu tekrar tekrar izlemelerini tavsiye ediyorum çok etkileyici birde alfalar her zaman çok fotojenik olmuyorlar sene 2005 mk2 156 sahibiyim 159 un ilk fotoları çıktı bu mu dedim sonra makinenin gerçeğini gördüm aşk o günden bu güne eskimedi
Bahsettiğim foto bu
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

milano 75

adamlar günün çizgilerinde,herkesin hasta olduğu(f30) v.s. otomobiller gibi bi araba yapmışlar,iç dizayn aynı şekilde dolu dolu,amaçlarına ulaşmışlar.alfisti beğenmiş beğenmemiş pek önemli değil ,artık araba satmak istiyolar ve satabilecekleri bişey yapmışlar,bırakın biraz araba satsınlar ki 159 gibi olmasın,bu kasa üzerinde oynana oynana daha çok şekil değiştirir satarsa ve daha güzelleri ,farklı modelleri çıkar devamında,burdan yürürler bence .boşa bribirnizin kalbini falan kırmayın dostlar.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

A.S.GÜMÜŞ

You are not allowed to view links. Register or Login
2 gündür gözlerim bozuldu yeminle

Bir defa o far sistemi ve el freni benim opelden alınma, ayrıca soruyorum size o el freni düğmesinin yanlama modu varmıymış ?  :p

07 DH 800

rikizlerli

Benim gibi tasarım konusunda şüpheleri olana videoyu tekrar tekrar izlemelerini tavsiye ediyorum çok etkileyici birde alfalar her zaman çok fotojenik olmuyorlar sene 2005 mk2 156 sahibiyim 159 un ilk fotoları çıktı bu mu dedim sonra makinenin gerçeğini gördüm aşk o günden bu güne eskimedi
Bahsettiğim foto bu

size katılıyorum,fotoğraflarda arabayı iki boyutta görüyorsunuz,oysa gerçekte verdiği ifade bambaşka olabilir.  Bir bütün olarak görüp değerlendirmek gerekir.

rikizlerli

hafiflik her zaman iyidir.

Resul Ikizlerli/Giulietta

fevkalbeser12

İçide aynı bu,[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

wolkanku

ilk yaptığım yorumdan 2 gün sonra, sürekli fotoğraflarına bakıyorum ve gözüm inanılmaz alıştı ve hatta aşık oluyorum.

bakalım daha düşük donanımdaki versiyonlar nasıl gelecek. renderlara bakılacak olursa hava girişli çamurluklar ve şişkin marşpiyeller, iri difüzör olmayacak ama sonradan bu parçalar yedek parça olarak da alınabilir :))

tamam şu an farkettim ki 5-6 sene sonranın planlarını yapmaya başladım giulia için ... :kahve:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

agucba

İlk 10 saniyeye dikkat.
Ayrıca yakın çekim görüntüler var.

///////////////

Nicola Larini

Öndeki lip'in nasıl hareket ettiği görülebiliyor

bado

Yüksek çözünürlük ;

Özdemir hiç denk gelmedim o konuyla alakalı birşeye You are not allowed to view links. Register or Login

Tasarım harikası ya valla içiyle dışıyla beni benden Aldı baktıkça yeni güzellikler keşfediyorum. Motorlar ve Donanım seviyeleri bize bu görüntüyü ne kadar verecek cok merak ediyorum. Bekleyip Görelim

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

agucba

Bahadır, Fenerbahçe'de karşılaştığımızda hiç umudun yoktu. Fikrinin değiştiğini görüyorum.  :)

Bir de şöyle bir video var.
Video'nun 11:45 dakikasından itibaren, ekranın sol altında, Sergio Marchionne'nin sağında oturan kişinin tepkisine bakmanızı rica ederim. "Evet, budur" dercesine yumruğun sıkılması, yanındakinin onu tebrik etmesi. O kişinin henüz kim olduğunu bulamadım.
Başka hiçbir markada yeni bir model çıktığından böyle "gururlu" bir tepki olacağını sanmıyorum.

///////////////

bado

Serkan abi valla o kadar gizli Kapaklı bi calışma ürünü ciktiki ben hayal olarak düşünmeye başlamıştım :) yani çevremden kime göstersem aldığım tepkiler
"sanat eseri,harika,Şahane" dediler.
Galiba CLA almakta hızlı davrandım :) gerci daha gelmesine 1 yıl var. 1.6 dizel otomatik ins olur motor yelpazesinde
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

eminpar

Ablam ses tonuyla uyuttu vallaha :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

max-ime

ilk yaptığım yorumdan 2 gün sonra, sürekli fotoğraflarına bakıyorum ve gözüm inanılmaz alıştı ve hatta aşık oluyorum.

bakalım daha düşük donanımdaki versiyonlar nasıl gelecek. renderlara bakılacak olursa hava girişli çamurluklar ve şişkin marşpiyeller, iri difüzör olmayacak ama sonradan bu parçalar yedek parça olarak da alınabilir :))

tamam şu an farkettim ki 5-6 sene sonranın planlarını yapmaya başladım giulia için ... :kahve:

Belki ona hiç gerek kalmadan Giu'daki gibi Spor 1-2-3 paket filan çıkartırlar.

agucba

Video'nun 11:45 dakikasından itibaren, ekranın sol altında, Sergio Marchionne'nin sağında oturan kişinin tepkisine bakmanızı rica ederim. "Evet, budur" dercesine yumruğun sıkılması, yanındakinin onu tebrik etmesi. O kişinin henüz kim olduğunu bulamadım.
Başka hiçbir markada yeni bir model çıktığından böyle "gururlu" bir tepki olacağını sanmıyorum.

///////////////

Wolfshade1989

İyi bir gözlem yapmışsınız :)
Fakat sanki şurası şöyle olmalıydı der gibi :-X
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

chao

adam nasıl duygulanmış vay be.. Alfa sevgisi güzel birşey. herkese hayırlı uğurlu olsun yeni model.İşallah almak isteyen herkese bir gün kısmet olur.
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

ar.159

Âmin ve yukarıda Yazdığım gibi canlıyı görmek Lazım alfa fotoda çok aldatıyor

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

cem meric

Bence olmuş ya bu daha ne olacak  :alkis:

İnş almak isteyen herkese nasip olur belki bizde bir kaç sene sonrasında kısmetleniriz   :haydi:

Tolga033

Simdi fark ettim,sanki yandan durusta 166 havasi var gibi,kapilar biraz ice dogru bombeli  diye oyle geldi galiba.

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evrenalpar

Nasıl bir iştir bu ya 3 gündür Giulia'nın foto ve videolarına bakıp bakıp duruyorum. Alete hasta oldum. Eşim bile kıskanmaya başladı. :)  Tam da 2016'da 1.6 dizel 9 ileri otomatik yeni CR-V almayı planlarken, bu hiç iyi olmadı. Bakalım ne edeceğuk  :D
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)