Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Servis

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beetlejuice

Merhaba,

Tecrübeli arkadaşlardan rica edeceğim, 30 bin bakımını yaptıracağım. Maslak oto sanayide

rossocorsa
alfateknik
maestroservis

servislerinden fiyat aldım. Fiyatı uygun olanı mı tercih etmeliyim yoksa özellikle tavsiye ettiğiniz bir yer var mıdır ?

Teşekkürler,

legolas

"Maslak Alfa" Bahattin Usta ile de mutlaka bir görüşmeni öneririm.

Gouki

Şu başlığı da inceleyin zahmet olmazsa: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfadanadam

Muhtemelen düşünmüşsünüzdür ancak kilometreye bakarak söylüyorum, eğer garantisi devam ediyorsa yetkili dışında bir yeri tavsiye etmem şahsen.

beetlejuice

Teşekkür ederim tafsiyeleriniz için . Linki okudum. Ayrıca 2. yılına girdiğinden garantisi maalesf bitmiş durumda şuan.

chao

garanti 3 yıl değil mi ben mi yanlış biliyorum ?
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

beetlejuice

Ben aracımı tam bir yaşında ikinci el aldım. Ben de 3 yıl diye biliyordum .Servis standart garanti süresinin 2 sene olduğunu söyledi ?

ihsany

You are not allowed to view links. Register or Login
Ben aracımı tam bir yaşında ikinci el aldım. Ben de 3 yıl diye biliyordum .Servis standart garanti süresinin 2 sene olduğunu söyledi ?

3 yıl olması lazım..2012 Temmuz çıkışlı Giulietta kullanıyorum ve geçenlerde servise uğradım, garantiden akü değişimi yaptılar Zincirlikuyu'da.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Gouki

2 yıl yazıyor: You are not allowed to view links. Register or Login

ihsany

Gerçekten de iki yıla düşmüş..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

beetlejuice

Benimki Mayıs 2013 Çıkışlı. Zincirlikuyu-Çiftkurtlar iki sene dolduysa bitmiştir gibi bir yanıt verdi...

ssg

Abi sanki 3 yıl ya da 100.000 km demişlerdi bize.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Gouki

Doğrudur kardeşim, benim bilgim yok sadece sitede olanı söyledim.

ozoozo

Benim giu da 3 yıl(mış) , bende 2 sanıyordum. Geçen periyodik bakımda Akotaya gittiğimde Semih abi söyledi 3 diye.

OZO..!!!

ssg

Doğrudur kardeşim, benim bilgim yok sadece sitede olanı söyledim.

Tam emin değilim ama kitapçıkta yazıyordu sanırım. Normal olarak 2 yıl sürekli yetkili servise gelmişse 3 yıla uzatılıyordu gibi bir şeydi sanırım.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

beetlejuice

şimdi zincirlikuyu otokoç servisini aradım orasıda 3 yıl diyor. Ben anlamadım niye iki servis farklı söylüyor. Her yıl ya da 15 binde bir bakım gerekiyormus garantinin devam etmesi için. - +1500  ve 1,5 ay ek opsiyon tanıyorlarmış. Söylediği kadarıyla 11 Ay kalmış garantinin bitmesine. Bakım ücreti 850 TL. Bahattin usta ise 365 TL fiyat verdi kararsız kaldım açıkcası.

fevkalbeser12

Garanti süresi Giuleitta için 3 yıl.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

dr_eros

Giulietta ilk çıktığında garantisi 2 yıldı. Sonra 3 yıla çıkartıldı. Aracım 2 yılı doldurduktan sonra parça değişimi gerekti. Aracım alınırken 2 yıl garanti verilmiş olmasına rağmen garantisi 3 yıla uzatılıp değişim yapılmıştı.

Alfadanadam

Sattığım Giulietta 2012 6. ay çıkışlıydı. Garantisi daha yeni bitti. 3 yıl yani.
1 yıl garanti için 500 liradan fazlasını ödedik geçmişte. Bu şekilde düşünürseniz çok ta absürd değil.
Benim her zaman gittiğim özel servisime sorduğum zaman bana "deli misin, garantin varken yetkiliye git" demişti mesela. Başına ne geleceği belli mi olur demişti.

alisto

2011 sonu çıkışlı aracıma, 2014 Kasım'ında yetkili servisten ücretsiz kapı yalıtım yaptırdım.
Garanti 3 yıldı benim araçta.

beetlejuice

Önerilerinize istinaden (Garantiye ihtiyacım olma ihtimali çok az olsa da ne olur nolmaz) Zincirlikuyu birmot servisinde yaptırdım bakımı. Kafamı tek karıştıran koymuş oldukları yağ oldu. İlk defa duyduğum Opar Olio S2 5w-30 oldu. Keşke kendim getirmeyi teklif etseydim.