Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 CLV 99 GT V6 (Yine aranızda)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emin

You are not allowed to view links. Register or Login
emin detailing sonrası filtresiz, ham fotoları merak ediyorum :) güzel bir güneş ışığında vaktin olursa çeksene  :serefe:

Attım Volkanım wassuptan :)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

universeee

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

TRSemih

Senfoni tadında dinledim. Sonunda 3.2'nin bülbül sesini duyabildik.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

emin

Senfoni tadında dinledim. Sonunda 3.2'nin bülbül sesini duyabildik.

GT'yi almadan önce her gece dinlediğim bir video bu, bizim GT'nin videosu değil.

Tuned Alfa Romeo 147 GTA
- Chiptuned
- Decatted CF2 Manifolds & EQ Length Downpipes
- Ragazzon Exhaust with unsilenced midpipe
- ASSO Carbon Intake pipe+ BMC filter
- Ron 98 petrol
+/- 285 HP
GoPro Hero3 Silver + Audio Technica ATR3350

Arkadaşın youtube kanalının da linki aşağıda.

TRSemih

Aslı varken örneklerini paylaşmayın pls :d
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Tolga033

Şu 1750 GTV ne güzel bir şey ya.  :-X

emin

Bu sabah erkenden Sportivo'daydık. Yıllık bakımımızda yağ değişimi yapıldı. Motul koyduk, filtreler değişti.

Yoğunluğa rağmen çabukluğuyla tüm Sportivo ekibine ve Yılmaz Usta'ya; ayrıca keyifli sohbeti için Sercan'a teşekkürler.

Kadıköy'e geçip feneriumdan kombinemizi aldık. Servisten çıkmanın keyfiyle boşlukları bulunca busso senfonisiyle eve döndük.

emin

Sabah servisi kaçırınca, suzuki'yi de uzağı parkedip yürümeye üşenince, Ramazan ve yaz tenhalığını da fırsat bilip, işe arabayla geldim.
:clover:

coolistanbul

GT V6 Mukemmel secim :-)) o ses inanilmaz keyifle uzun yillar kullanman dilegimle Emincim...
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

emin

Dün akşam seninle bol bol GT konuşunca sabah, v6 ile geldim yine işe  :clover:
Alfayı uzun yıllar kullanmak ömrümü mü uzatır ömrümümü kısaltır ondan emin değilim.
Ama yaşadığın dönemi güzel yaşadığın konusu tartışmasız. >:D

EscC

Maaşallah  :nazar: tertemiz çiçek gibi bi gt.. bu aralar alfa buluşma organizasyonu olmasada ilk fırsatta tanışıp mini bi gt buluşmasını organize etmeliyiz... Eğer yanlış anlamadiysam th plakalı bordo gt sizin eski aracınızdı yeni sahibi ile irtibatiniz var ise mini buluşmada en az 3 gt yan yana gelecek demektir  :) :)keyifli sürüşler dilerim

Fatihob

Th'nin yeni sahibide 2-3 mesaj üsteki Alper abi (coolistanbul)
..

emin

Pazar günü, önceden kararlaştırdığımız Teke sürüşünü gerçekleştirdik.
Geçen yıl arkadaşıma sattığım MX-5 ile keyifli virajlarda Teke Yolunun en güzel kısmını iki kez yaptık.
:clover: :nazar: :clover:

Egzoz videosu aşağıda, fotoğraflar da devamında.
210 Km yol yaptık, 13 litre/100km ortalama ile.
87 bin KM'ye dayandık, araç çok kirli kusura bakmayın, sabah erken çıkalım diyince yıkatacak vakit bulamadım.

Bu arada TH plaka GT'yi 2013 yılında sadece 3 ay kullanmıştım, hali hazırda Alper abinin emeği araba üzerinde daha fazladır. Yeni jantları ve pek çok aksesuarıyla, Eski sahibi ile de ara sıra görüşürüm. Araba alım satımıyla resmen bir çevre oluştu.

Tolga033

Maşallah. İkisini de kullanmış biri olarak ,hangisi daha keyifli diye bir soru sorsam nasıl olur.

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emin

mazda zeytinyağı gibi, alfa civa gibi.
Mazdanın şasisi ve gövdesini ağırlık dengesini bozmadan arese ile desteklesek tadından yenmez.

virajlar maximum 90-100 kmye müsade ettiği ve 2-3 düzlük dışında dağ yolunda düzlük bulunmadığı için aradaki 80 hplik farkı çok da kullanmıyorsunuz.

GT ile viraja girereken doğru viteste olmak ve kararlı olmak önemli, 180 derece dönen uzun virajlar ve devamında ters eğimli firkete var. Onlarca kez motorla yaptığım yollar olmasına rağmen risk almadan kullandım.

Miata ile de daha önce yaptığım yollardı, cabrio olması yoldan alınan keyfi etkiliyor. Güç ve ses bambaşka bir atmosfere sokuyor.

İki ayrı kadın evlenceksen mazda, sevişeceksen alfa :)

The Schuey

Mazdanın şasisi ve gövdesini ağırlık dengesini bozmadan arese ile desteklesek tadından yenmez.

virajlar maximum 90-100 kmye müsade ettiği ve 2-3 düzlük dışında dağ yolunda düzlük bulunmadığı için aradaki 80 hplik farkı çok da kullanmıyorsunuz.

GT ile viraja girereken doğru viteste olmak ve kararlı olmak önemli, 180 derece dönen uzun virajlar ve devamında ters eğimli firkete var. Onlarca kez motorla yaptığım yollar olmasına rağmen risk almadan kullandım.

Miata ile de daha önce yaptığım yollardı, cabrio olması yoldan alınan keyfi etkiliyor. Güç ve ses bambaşka bir atmosfere sokuyor.

Son cümle olayı özetlemiş.

Sent from my Discovery using Tapatalk

Tolga033

Kısa ve öz olmuş açıklama.

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rain man

Çok eşlilik savunucusuyum diyorsun :D

Son yorumun çok güldürdü beni abi, okurken keyif aldım. Takip etmekten haz duyduğum bir başlık. Nice keyifli makinelere binersin inşallah :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

emin

İki ayrı kadın, evlenceksen mazda, sevişeceksen alfa...

virgül eksik olmuş. Gerçi mazda gibi sorunsuz hatun var mı tartışılır  :lol:

ar.159

Olacak kenarda 3-5 alacaksın Şundan bir tane dünya umurunda olmadan koyacaksın garaja sanki kasaya bir Mücevher koyar gibi sadece özel Günler'de çıkaracaksın bir iki tatlı tur offf
Hayırlı olsun tekrar

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

emin

Zamanında mitoya yaptığımızı yapmışlar sonuç dehşet  >:D

Fatihob

..

Tolga033

Zamanında mitoya yaptığımızı yapmışlar sonuç dehşet  >:D
:o :o

wolkanku

ses müthişmiş emin, şirkete CLV ile gelirsen haber ver de gelip dinleyeyim :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

emin

Bu aralar 2. köprü yolunda çalışma var. Akşamları trafik yoğun. v6'ya yazık diye haftaiçi elleşmiyorum pek.

Ama boş vaktin olursa haftasonlarında riva, karaburun, teke veya asfaltının iyi olduğunu bildiğin virajlı yollarda turlayabiliriz aklında olsun.