Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tufan

quote:

3. sezon bitti.

tebrikler:) çözdün di mi olayları?

admin

Malum şekilde sona ermeden güzel güzel seyrediyorduk. :) Sonra birden görüntü gitti ve dönen lost yazısı çıktı. Sonra hatunla birbirimize baka kaldık ve peşinden bastık küfürü. Ve son sözü güzeldi hatunun, bu diziyi sana kim verdiyse tombalak harli düşsün kafasına Mis gibi seyrederdim binbirgecemi kafam sakin uyurdum. Haklı valla, nolcak şimdi 8 ay beklicez dimi?
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

agucba

Hüseyin Abi, sakın kendini "kaybetme"

///////////////

Tufan

malesef:(
bu arada sıkılma diye al bununla eğlen:

You are not allowed to view links. Register or Login

agucba

Hüseyin Abi sakın başlama... Şike var bu oyunda

///////////////

Tufan

demin brezilya ile yarı finale çıktım. ama iran-paraguay filan olunca 2. tura bile çıkamıyorum.

CuoreSportivo

Travian diye bir oyuna bulastim, allah sonumu hayir etsin...

Alfadanadam

Travian'ı ben de duymuştum, köy halkına selamlar :)

admin

Register or Login" border=0>

Jakomo

quote:

Malum şekilde sona ermeden güzel güzel seyrediyorduk. :) Sonra birden görüntü gitti ve dönen lost yazısı çıktı. Sonra hatunla birbirimize baka kaldık ve peşinden bastık küfürü. Ve son sözü güzeldi hatunun, bu diziyi sana kim verdiyse tombalak harli düşsün kafasına Mis gibi seyrederdim binbirgecemi kafam sakin uyurdum. Haklı valla, nolcak şimdi 8 ay beklicez dimi?

Ya yengem dediğinde kesinlikle haklı be bektaş.... Bu arada hakikaten yeni sezon 8 ay sonra mı çıkacak ??? Offfff bitmez ya bu bekleme ....
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

krm

ben zaten bıraktım bütün sezonlar bitsin topluca izlemek sanırım daha mantıklı. :)

BARLAS

Aslında bir oturuşta en az 3 bölüm seyrederdim ama sadece son 5 bölüme geldiğim için kendime eziyet yapıyorum teker teker izliyorum. Dün de 19'u izledim, kaldı 4 bölüm...

n/a

DVD olarak lost sezonlari sahibi alfisti yok muuu??? =)

admin

Kimse DVD ile uğraşmaz Volkan. Divix ile bir tanesine 12 bölüm sığdırılabiliyorken, niye 4 bölümle kısıtlasınlarki kendilerini. Orjinal versiyonları araştırman gerek.

n/a

öff ya ne sinir bi olay...100ytl ye alinan LG vs. gibi ddv playerlar divx mpeg4 bile oynatirken geçen sene aldiğimiz dahili amp'li 5.1 sony s-master divx oynatmio ....ucuzundan bitane dvd player aliym bari şu lost için napiim =)

admin

Senin monitör çok mu küçük, seyredilemz mi onda?

Tufan

migrosta schaub-lorenz (yazamadım sanırım, anlayın işte) DVD-DIVX oynatıcı 59,90 YTL. Daha ucuzu yok.
Ama bende 1. sezon orijinal var, arzu edersen.

n/a

quote:

Senin monitör çok mu küçük, seyredilemz mi onda?

abi koskoca lcd tv alindi ve adam gibi oturup seyretmişliğim yok...hani bişeye tutulup izliceksem keyifli keyifli 5.1 ve koca ekranda seyrediyim diorum =) bi de pc başinda sandalyede oturup izlenmez..şöyle yaya yaya izlemek lazim =)

admin

Benim iMac bile ALFİSTİymiş meğer, yeni öğrendim. Alfaları niye böyle güzel gösteriyor diyordum

Register or Login" border=0>

n/a

quote:

migrosta schaub-lorenz (yazamadım sanırım, anlayın işte) DVD-DIVX oynatıcı 59,90 YTL. Daha ucuzu yok.
Ama bende 1. sezon orijinal var, arzu edersen.

tufan abi saolasin , şu ara inceden bir araştirma içindeyim lost sezonlarini... bakalim korsan bulamazsam irtibata geçeriz =)

admin

You are not allowed to view links. Register or Login tavsiye ediyorlar Volkan. Türkçe desteği ile beraber divix oynatmada çok çok becerikliymiş. Alıp memnun olmayan yok diyorar. Bakmıştım zamanında, 120 lira civarı birşey.

n/a

bakalim teknosaya falan da bakayim bgn divx özellikli bir alet....bişi bulamazsam trident alirim çünkü benim de bildiğim kadariyla trident ürünlerinden memnun kalmayan yok...

Alfadanadam

Almayı düşündüğünüz modelin internet üzerinden firmware günceleme imkanı veriyor olmasına dikkat edin yoksa 3-5 ay sonra çıkacak bir formatı izleyemeyebilirsiniz :)

n/a

internet üzerinden firmware ini nasil dvd player a kurabiliyoruz..belki bizim s-master in da wardir da ben bilmiorumdur daha önce hiç yapmadim

Alfadanadam

Player üreticisinin sitesinde hem gerekli olan firmware dosyası hem de player'ın nasıl güncelleştirileceği anlatılır. Muhtemelen firmware ve boot için gerekli birkaç dosya cd'ye kaydedilir ve güncelleme için kullanılır.

Eğer Sony için de var ise sitesini iyice incelemeni tavsiye ederim.