Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Chevrolet Cruze 1.4 t.sport ??

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muratözdemir

Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? Alınabilir mi sizce. Degisiklik maksatlı F/P ürünü olarak degerlendirebilir miyiz?
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ES53

Bu arac hakkinda tek ortak duydugum sey cok hantal oldugu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

francobaresi

iş arkadaşım kullanıyor bu araçtan, gerçekten hantal, . Dış görünüş olarak bence göze hoş geliyor.
Cuore sportivo

Muratözdemir

O zaman ortak tanı hantal oluşu.Peki You are not allowed to view links. Register or Login mu bu arkadaşınızın aracı?? İyi bi yol testi yapalım öyleyse. Malzeme kalitesi donanımı bizim hoşumuza gitti. Aslında mk2 156 2.0 a gidiyorduk son anda biletlerimizi iptal ettik.  jts 159 dedik ama lpg takılmadıgını ögrendik. Biz F/P ci oldugumuz için gözümüze bu ilişti.
Evet arkadaşlar yorumlarınız degerli bilgisi olan lütfen paylaşsın

Adza

Biniciyseniz alabilirsiniz ama 2.0 dizel alin. Asla ve asla benzinlisine bulaşmayın.
Fiorinodan selektör yedim sollama yaparken bununla.
Yakin bir arkadasimin ablasinda var. Gitmiyor. Asla gitmiyor. Triptonige alip 2 vites dusursem de gitmiyor. İstediği kadar güzel olsun. Hem yakıyor hem gitmiyor. Benim buna tahammülüm yok. Malzeme kalitesi de cok iyi degil. Tasarimi fena degil ama ic trim aksam linea plastik aksamindan farksiz. Tek guzel tarafi gumus gri ic plastikler bi hava katmış.
Ses sistemi berbat aux cikisi berbat.
Tasarim fena degil bence dis goruntu vs. Alinmayacak cinsten değil. F/P olarak dizel tercih edildiginde dusuk fiyatli alinabilir.
Ilk turkiye pazarindan cekilecegini duyurduğu zaman oto pazari bunlarla doluydu. 8000 km de kazasiz boyasiz 33 e almisti arkadaşın ablasi ...
Karar sizin :)

OnurCangir

Aşağı yukarı aynı şeyleri duydum ben de birçok kişiden. Bildiğim kadarıyla kasa çok ağır, motorun performansı da bunu kaldırmayınca hem gitmiyor hem de çok yakıyor. Bir ara inanılmaz fazla satılık ilanı vardı bu araçların.

sbk0655

Bir de benzinli alıp lpg takmayi dusunuyorsaniz hiç bulasmayin, zamanla lpg de sibop eritiyor,  arkadaşımın servisi var sürekli aynı şikayetlerle gelen araçlar var.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muratözdemir

Baktıgımız araçta çalıntı çıktı way arkadaş yaa.

rain man

Başlığı görünce yazmaya girdiğim şeyin zaten fazlasıyla yazılı olduğunu gördüm :)

Atmosferik 1.6'lısını biraz kullandım ama gitmiyordu abi :) 1.4t nasıldır bilmiyorum ama ağır bir kasası var gerçekten. Ben tavsiye etmiyorum benzinli seçeneklerini.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Muratözdemir

Aslına bakarsan 1.4 t. Bize baya iyiymis gibi geldi. 1.6 156 dan sonra. Ama aracın gecmisinde çalıntı kaydı var tramerinde. 13.000 tllik bi hasar var. B.ihtimalle beyin otopark muayene kilitler zart zurt sigortanın kestigi meblagdır
Yaw zaten bunun fiyatı bizi cekmisti yoksa 40 verilmez bence.bu sport plus paketti 36 yazmislardı 27.000 kmdeydi yani baya bi cekiciydi :)

A.S.GÜMÜŞ

1.4 iyidir benim Astra nın motoru ,140 bg, sakin kullanımda ş.içi 7.5 - 8 lt yakıyor. Lpg sıkıntı süpap eritme durumu var

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

07 DH 800

Muratözdemir

Ya bizim buldugumuz 35 falandı. 40-45 gibi rakamlarda sport pluslar. Baya bi secenek artıyo bu fiyatlara cıkınca en basta 159 secenegi var tabiki

rain man

2.0 dizel hatchback'i düşünmüştüm başlarda gözüme de güzel geliyordu ama sonra nedense vazgeçmiştim :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

alisto

tamam arkadaşlar.. öldü.. artık vurmayın :D

Muratözdemir

Bence fena degildi ya . 27.000 kmde pıtır pıtır sessiz sedasız bi araçtı :) ve baya donanımlı üstelik .cidden bana  plastik aksamı falan  kalitesiz hissi uyandırmadı. Ama dedigim gibi 40.000 i gecince işin rengi degisiyo

agucba

Alfa Romeo'nun hangi modeli bu? Çıkartamadım birden!

///////////////

The Schuey

You are not allowed to view links. Register or Login
Alfa Romeo'nun hangi modeli bu? Çıkartamadım birden!
Daha önce hiç üretmediği bir modeli galiba.

Sent from my Discovery using Tapatalk