Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kayseriden selamlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Theillest

Herkeze selamlar 6 ay önce aldıgımız alfa 156 ımızı paylasmak ıstedim aracımız 2005 model 2.0 distinctive manuel jamara siyahı sunroof haric dolu bir arac bose ses sistemi mercek farı 17 inc jantları deri doseme 12 airbag abs asr ebs aklıma gelenler bunlar. Alfa sahibi olmak cok keyifli acıksası onyargıyla baktıgım bi aracdan bu kadar memnun kalmam  benı sasırtttı parcası bulunmaz servisi yok fln yorumlar aldım ama ben memnunum acıksası duzenli bakımları yapılmakda ve bıze 6 aydır sıkıntı vermedı sukur Fazla uzatmadan aracın resimlerini paylasayım :)

ademirtas

Hayılı Uğurlu olsun , Hoşgeldiniz foruma, keyifli forumları dilerim... Önyargı ile yaklaşanlar bu heyecanı yaşamayanlardır. Bırakın onlar binmesin bu araçlara değerini bilenlerin binmesi aracı daha özel yapıyor. Böylesi daha güzel..

İyi akşamlar.
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS
2006 - Alfa Romeo 159 JTDm
1999 - Alfa Romeo 156 2.5 V6

Theillest

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayılı Uğurlu olsun , Hoşgeldiniz foruma, keyifli forumları dilerim... Önyargı ile yaklaşanlar bu heyecanı yaşamayanlardır. Bırakın onlar binmesin bu araçlara değerini bilenlerin binmesi aracı daha özel yapıyor. Böylesi daha güzel..

İyi akşamlar.

aynen hocam ama insanlar araca donup en az bır kere bakıyorlar oda alfanın farklılıgı bence o bıle yeter tesekkurler yorumunuz icin :)

Gouki

Doğan bey aramıza hoşgeldiniz.

Theillest

Doğan bey aramıza hoşgeldiniz.

Saolun hosbulduk elımden geldıgınce aktıf takıp edıcem forumu artık :)

schumi

Hoşgeldiniz, hayırlı olsun...

Utku

Hosgeldiniz, gule gule kullanin, alfistilerin arayipta bulamadigi cok nadir bir kombinasyon  :clover:
Km. niz 230 bin civari olabilirmi ? Bi donem konyadan satilik olan (daha sonra farkli illerden de ilana girdi gerci) bir arac vardi ona benzettim.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Theillest

Hosgeldiniz, gule gule kullanin, alfistilerin arayipta bulamadigi cok nadir bir kombinasyon  :clover:
Km. niz 230 bin civari olabilirmi ? Bi donem konyadan satilik olan (daha sonra farkli illerden de ilana girdi gerci) bir arac vardi ona benzettim.

olabılır hocam ben aksaraydan bı otomotiv muhendısınden aldım oda konyadan aldım demıstı km dedıgınız gıbı bende 6 ayda 20 bın km yaptım ama motoru gayet guzel baktıdık 20 bın km de su ana kadar yag yakma sıkıntımız yok Allaha sukur :) bugun ankaradan geldım arka rulmanı yaptırdım 120 200 km hızla geldım ortalama ve 18.20 kurus yakıtı var uzun yolda sehır ıcı 23 24 arası genel olarak bakımları sukru hocam da yapılmakda yag ve polen degıstı ben tatlı bı sesı ve kolay temızlıgı oldugu ıcn kn nın orjınal acık hava fıltresını aldım performansı etkıledı dıyebılırım :)

Alfadanadam

Aramıza hoşgeldiniz.

Gözüme takılanlar:
-Hava filtresini yeri kötü, çok sıcak hava çeker oradan.

-Krom cam çıtaları bence olmamış.
-Lastik ebatları fotolardan sanki farklı ebatmış gibi geldi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Theillest

Aramıza hoşgeldiniz.

Gözüme takılanlar:

saolun hosbulduk hava fıltresını malesef farklı bı yere takma ımkanım yok ama harareti etkılemedı hatta daha ıyı performans alıyorum cıtalar benım hosuma gıttıgı ıcın aldım bence dıstan bakınca guzel ama resımler de olmamıs olabılır daha farklı resımler koyucam:) lastıkler mıchelın 4 takım halınde yanı farklılık olması ımkanısız normalde 215 olması gereklı ama 225 var ustunde arkada kamber kıt var oda yanıltmıs olabılır belkı sızı yada resımlerden olabılır laguna lıp nası olmus sızce :)

Alfadanadam

Filtrenin yeri motor hararetini etkiler demedim ki zaten, motora giren havanın sıcaklığı arttıkça içindeki oksijen oranı azalır. O yüzden hatta cold air intake adı verilen filtre kitleri mevcuttur. Gerek modifiyeli araçlarda gerekse de orjinallerde dikkat ederseniz motora giren havanın ilk emildiği yerler mutlaka egzoz manifoldundan mümkün olduğunca uzak yerlerdir.
Emiş esnasında çıkan ses sebebiyle size iyi performans veriyormuş gibi geliyor olabilir ama fiziğe kimyaya aykırı yani bu durum :)

Laguna lip şeklen kötü değil ama yandan bakıldığında bütünlük olmuyor arabada. Marşpiyel ve arka tampon üksekte kalıyor. O açıdan olmamış diyebilirim.
Tabi bu kısım kişisel görüş, siz yakıştırdıktan sonra ne önemi var :)

erdem1904

Aynı yerde 1 seneye yakın açık hava filtresi kullandım. Emin olun peformansı kötü yönde etkiliyor. Ses yanıltıyor ;) 1 senenin sonunda orjinale döndüm debimetreyi yeniledim araç kendine geldi...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

vieri

Hayırlı olsun.Güzel araç.  :nazar:

Adza

Aramıza hoşgeldiniz.

Gözüme takılanlar:

Ben de bir şeyler ekleyeyim mi abi :)
Bagaj açıkken foto çekilmiş veya bagaj ayarı gerekli,
156 yazısı araları çok uzak yapıştırılmış.
Hava filtresi konusunda ben de katılıyorum motora temiz bol oksijenli hava vermek için far iptali yapılıp ordan çıkartılan Supra' lar hala aklımda :D

Bu ufak tefek 1 günlük şeyler dışında araç çok güzel maşallah :nazar:
Ben de aslen Kayseriliyim bu arada :)

Recep Küçük

Hoşgeldiniz kazasız belasız keyifli sürüşler :nazar:

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

Koful

Hayırlı olsun  :nazar: Alfa'nızla kazasız belasız sürüşler dilerim.

fatihmehmet

Hayırlı olsun. Hoşgeldiniz. Kayseri'de ara ara buluşmalar yapıyoruz. Bir dahakinde sizi de görmek isteriz. Nadir bulunan bir kombinasyona sahip olmuşsunuz.

İlave olarak burda yapılan yorumların çoğu çok değerlidir. Filtre yakın zaman da debimetre arızasına yol açabilir.

Edit: Yakıtı Opetten alıyorsunuz sanırım. LPG oldugunu varsayarak tavsiye etmiyorum ben. Ilk LPG filtresi değişiminde dediğimi anlarsınız zaten :)
Katkılı otogazlar sıkıntı çıkarabiliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Tolga033

Hoşgeldiniz. Kazasız belasız.  :nazar:

Theillest

yorumlarınız ıcın tesekkurler hava fıltresı ıcın yer onerısı olan varmı yerını degıstıreyım olmadı

Theillest

Hayırlı olsun. Hoşgeldiniz. Kayseri'de ara ara buluşmalar yapıyoruz. Bir dahakinde sizi de görmek isteriz. Nadir bulunan bir kombinasyona sahip olmuşsunuz.

İlave olarak burda yapılan yorumların çoğu çok değerlidir. Filtre yakın zaman da debimetre arızasına yol açabilir.

Edit: Yakıtı Opetten alıyorsunuz sanırım. LPG oldugunu varsayarak tavsiye etmiyorum ben. Ilk LPG filtresi değişiminde dediğimi anlarsınız zaten :)
Katkılı otogazlar sıkıntı çıkarabiliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

arac lpglı hocam 1 ya da 2 sene olmus opetten genelde alıyorum aradada bp shell ama orda yıkama oldugu ıcın kendım yıkıyorum genelde oraya gıdıyorum :) kayseride bulusma olursa haber ederseniz katılırım bende ama fazla alfa goremıyorum kayseride :) etkinlik olursa gelirim seve seve su an vosvos lar tospalar tur atıyor sureklı alfalar da tur atsa cok guzel olur tabi

a-y-k-u-t

hayırlı olsun kazasız belasız :nazar:
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

Adalı35

hoşgeldiniz. kazasız belasız sürüşler  :nazar: :alfisti:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

wedo

Guzel tercih alfaya binen vazgecemez turkiyede 156 im vardi sonra bmw 3serisi 1 yil rahat binemedim ve su an 159 konfor ve dizaynin tek bulusma adresi gibi birsey hayirli olsun kayserili kardes gule gule bin kazasis belasiz

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Theillest

Guzel tercih alfaya binen vazgecemez turkiyede 156 im vardi sonra bmw 3serisi 1 yil rahat binemedim ve su an 159 konfor ve dizaynin tek bulusma adresi gibi birsey hayirli olsun kayserili kardes gule gule bin kazasis belasiz

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah razı olsun guzel temennılerınız icin

MuRaT34

hoşgeldiniz allah kaza bela vermesin :alfisti: