Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

#Mito #konsol #ambiyans

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login

Konuda geçen uygulamaya ne dersiniz arkadaşlar?

agucba

Dodge Dart'in iç mekanından esinlenilmiş sanki.

///////////////

Lbe

Malzemeyi bulursak neden olmasın? Hatta normal modda beyaz dynamicte kırmızı olsa daha güzel olabilir ama onu biz yapamayız herhalde :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alfadanadam

Malzemeyi bulursak neden olmasın? Hatta normal modda beyaz dynamicte kırmızı olsa daha güzel olabilir ama onu biz yapamayız herhalde :D

:))
Malzeme basit. Konuda en altta linki var. 3-4 dolar bişi.

emin

distinctive ya da spor paket olmayanlarda kadran kırmızı daha da güzel olabilir.

Yalnız göz alıştıktan sonra çok apaçi gelebilir :D

karar senin bülent abi. kolay sökülebilir ve geri dönülebilir birşeyse dene derim.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

ilkerbenli

Videoyu izler izlemez aklıma aynı şey geldi. Beyaz nasıl olur bilemiyorum ama sadece dynamic'e geçildiğinde kırmızı olursa hoş olabilir :)

Sent from my D6603 using Tapatalk

2012 Mito QV

KUY65

Işık göz alırsa nefret ettirebilir. Açılıp kapanabilir olursa, çıkardığımda yerinde iz bırakmıycaksa, çakal gibi olmıycaksa, ben deneyemeye hazırım  :rock:
edit: Çakmaklığa bağlı olucaksa at çöpe :D
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Alfadanadam

Işık göz alırsa nefret ettirebilir. Açılıp kapanabilir olursa, çıkardığımda yerinde iz bırakmıycaksa, çakal gibi olmıycaksa, ben deneyemeye hazırım  :rock:
edit: Çakmaklığa bağlı olucaksa at çöpe :D

Çakmaklığa bağlanma şartı yok ki. Deneme için çakmaklığatakılır. Baktın hoşuna gitti herhangi bir elektrikçi sigorta kutusunda uygun bir yere takabilir. Normalde çakmaklıkla çalışan sürüş kamerasını ben direk bağlattım mesela sigortalığa.

Alfadanadam

distinctive ya da spor paket olmayanlarda kadran kırmızı daha da güzel olabilir.

karar senin bülent abi. kolay sökülebilir ve geri dönülebilir birşeyse dene derim.

Baktım çok ucuz birşey verdim siparişi. 1 ayda anca gelir zaten. Gelene kadar hevesim kaçmazsa bir deneme yaparım. Baktım apaçi duruyor söker atarım :)

KUY65

Baktım çok ucuz birşey verdim siparişi. 1 ayda anca gelir zaten. Gelene kadar hevesim kaçmazsa bir deneme yaparım. Baktım apaçi duruyor söker atarım :)
moda göre hem beyaz hem kırmızı olabileni var mı ki? iki renk de çok güzel olur bence, 5 dolar pahalı olsun değişebilir olsun. bir mercedes s class havası yaşayalım :D 1-2 güne bende veriyorum siparişi
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Ei8ht

Başka bir alana uygulamak mümkün mü? Mesela kapı açıcak yere, klima kanallarına veya önden arkaya doğru yine kapıda( yeni mercedes ve bmwlerdeki iç aydınlatma gibi)
Uygulamasınında videosu var mı?

Alfadanadam

Başka bir alana uygulamak mümkün mü? Mesela kapı açıcak yere, klima kanallarına veya önden arkaya doğru yine kapıda( yeni mercedes ve bmwlerdeki iç aydınlatma gibi)
Uygulamasınında videosu var mı?

Siparişini verdiğim ürün bu: You are not allowed to view links. Register or Login

İnce bir yapısı var, bir şekilde sabitleyebileceğiniz heryere uygulanabilir ama öyle heryere takarsanız araba başka bir arabaya dönebilir :)

schumi

Uygulama güzel fakat belirli bir süre sonra, özellikle gece uzun yolculukta gözü yorar kanatindeyim...

mythos

Mersedes yeni S serisinde bile uygulamis ambians isiklarini, niye apaci isi olsun ki, hemi de renk degistirebiliyorsunuz  :)

2017 Nissan Navara 4x4 Platinium 2017-...
2016 BMW 320i ED 40th Year Edition 2016-...
2015 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TCT 2015-2017
2009 Infiniti FX50s 2015-2016
2010 Dodge Charger 5.7 Police Edition 2014-2015
2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet 2010-2015
2005 Fiat Panda 1.2 Duologic 2005-2010
2001 Fiat Marea 2.0 HLX 2001-2011
1993 Fiat Tempra 2.0 ie 1993-2001

Ei8ht

Mersedes yeni S serisinde bile uygulamis ambians isiklarini, niye apaci isi olsun ki, hemi de renk degistirebiliyorsunuz  :)

Tam da bundan bahsetmiştim ama bu çok yorucu olur biraz daha süslü olmayanı sade olanı güzel olabilir.