Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

10. Yılında Alfisti Turkey

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

admin

Evet, dile kolay... İlk günden bu yana tam 10 yıl geçmiş, acısı ve tatlısı ile, heyecanı ve üzüntüsü ile, aramızda olup artık farklı bir evrende olanları ile, dayanışması, paylaşımı, kavgası ve gürültüsü ile, mutluluk, bazen de kırık kalpler ile...

Evet, 10 yıl aslında hem çarçabuk geçti, ilk mesajları daha gün gibi hatırlarken, aslında bu 10 yıl aynı zamanda çok uzun bir süreç değil mi? Neler sığmadı ki bunca yılın içine. On yıl önce yeni doğmuş bir bebek, bugün artık ergenliğe adım atacak duruma gelmiştir bile. Aynısı Alfisti Turkey için de öyle değil mi? On yıl önce henüz daha yeni doğmuş bir bebek iken bugün binlerce üyesi, on binin üzerinde konu başlığı, üç yüz elli bine yaklaşan iletisi ve otuz milyona yaklaşan sayfa gösterimi ile artık delikanlı çağına gelmiş bir Alfa Romeo Paylaşım Portalı.

İlk günümüzdeki heyecanımız nasılsa aynı şekilde bugün de devam etmekte. Her yeni bir konuyu, her yeni bir bilgiyi, her yeni bir görseli yine aynı heyecan ve istek ile paylaşıyoruz ve paylaşmaya devam edeceğiz. Alfa Romeo'nun her yeniliğini sanki kendimize ait bir paylaşım yapar gibi keyif ve gururla yapıyoruz. Bunu niye yapıyorsun diyenlere ne diyebiliriz ki... Nasılsa anlamayacaklar.

Evet, bazen kızgınlıklarımız, küskünlüklerimiz olmuyor mu? Oluyor tabi ama bunlar zaten bir insanı insan yapan ve yaşatan unsurlar değil mi? Aynı şekilde Alfisti Turkey de yaşayan ve üyeleri tarafından hayat bulan, onların isteği, arzusu, heyecanı, paylaşımı, sevinci ve üzüntüsü ile her daim, günün nerede ise 24 saati yaşayan bir canlı gibi...

İlk 10 yılımız böyle geçti, daha nice 10 yıllar boyu bu tutkunun, aşkın ve heyecanın sürmesi dileği ile...
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

murat

10 yıl boyunca böyle bir sitenin mevcudiyetini sağladıkları için gelmiş geçmiş tüm üyelere, emek veren tüm moderasyon ekibine ve en önemlisi de büyük dostlukları bize hediye ettikleri için başta Tolga Oraltay kardeşim ve Hüseyin Bektaş olmak üzere kurucularına teşekkürü borç bilirim. Dostlukla nice yıllara..
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

AbesLang

3 yıldır sizlerden çok şey öğrendim, öğreniyorum.
Bu ailenin içinde olmak güzel.  :alfisti:
Teşekkürler.

Adza

Bu forumun bir parçası olmaktan arabamda sticker ini taşımaktan mutluluk duyuyorum. Kaliteli bilgi dolu boş muhabbetten uzak bir ortami var. Sürekli güncel. 10 yıldan beri emeği geçen herkese teşekkür ederim.   :alfisti:

Tolga033

İlk kayit olduğum zaman çocuk gibi mutlu olmuştum.  Emeği geçen herkese teşekkürler.   4 senedir üyeyim(hatta geç bile üye olmuşum),2008'den beri virüs içimiz de ama daha Alfa yok,o da ayri bir konu.   Hayırlısı.

Gouki

2005 yılında Sercan msn'den beni siteye çağırmıştı ve üye olmuştum. 2010 yılında mesaj sayım 200'dü. Korkudan ve bilgilerimden emin olamamaktan muhabbeti takip ediyor, sadece gelenlere "hoşgeldiniz" mesajı yazabiliyordum :) Geçen zamanda Alfistiturkey bana 10'larca abi ve 100'lerce dost kazandırdı. Dilerim hepimizin sitesinin 20. yılını da kutladığımız günleri görebiliriz.

İyi forumlar. :alfisti:

emin

Özgün Ankarayı ve İstanbulu bir araya getirecek Bolu Dağı buluşması mı yapsak  8)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

rain man

7-8 aydır üyeyim. Okumasını yazmasından daha çok sevdiğim yegane yerlerden birisi. Girerken hem keyifleniyorum hem meraklanıyorum hem de birşeyler öğreniyorum. Güzel insanlarla dolu güzel bir platform. Aranızda olmaktan mutluyum :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login
Özgün Ankarayı ve İstanbulu bir araya getirecek Bolu Dağı buluşması mı yapsak  8)

Emin içimizi okudun vallahi. Ankara tayfası ile düşündük, ilkbaharda düzenlemeye çalıştık ama finaller, tatiller derken uygun tarih bulamayınca kaldı. Şimdi artık konuyu açalım diyorduk.

A.S.GÜMÜŞ

23 nisan 2008 tarihinde üye olmuşum, Alfamı satmış olsam da burada olmaktan mutluyum. Elinize emeğinize sağlık.

07 DH 800

tughan

Siteye ilk 2006 yılında üye olmuştum, kimin aracılığı ile geldiğimi hatırlamasamda güzel arkadaşlıklar ve Alfa dünyasından değerli abilerim de oldu. İnşallah daha nice 10 yıllarda birlikte oluruz. Hazır arabamı da saklama kararı almışken, daha bir 10 yıl daha 156 m ile birlikte sizinle oluruz  :D  :alfisti:
Tuğhan.
156 Selespeed

emin

Emin içimizi okudun vallahi. Ankara tayfası ile düşündük, ilkbaharda düzenlemeye çalıştık ama finaller, tatiller derken uygun tarih bulamayınca kaldı. Şimdi artık konuyu açalım diyorduk.

uygun bir haftasonuna, cumartesi günü birlik boluya mangala, havalar sıcak demeyin dağ serin olur :D  :haydi:

2010'da üye olmuşuz 5 sene geçmiş. Tabi en unutamadığımız  :duvar: Mitooo
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

alfistahakan

Alfa dünyasını ve Alfa dostlarını seviyorum. Nice 10 yıllara.
Hakan
Forever Alfa

mahoretti

coolistanbul

2001 den beri alfistiyim ama Aranıza 2013 de katılabildim yalniz basıma geziyor musum Alfisti ailesiyle tanışınca tutkum her gun çoğaldı, bilgilerim gelisti. İyi ki varsiniz bu guzel ve tutkulu dünya icin emeği gecen herkesin ellerine saglik....

AŞK yazılır ALFA ROMEO okunur...

Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT