Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2006 GT 2.0 seleşanzuman - BLACKGEAR (karaşanzuman :) )

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universeee

Klasikçi değilim abi karşıma onlar çıkıyor sürekli  :kahve: Sen buna istediklerini yap bir İstanbul'a geldiğinde haberleşelim çekeriz bir şeyler sıkıntı değil  :rock:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ihsany

Fırsat bulursam kullanmak istiyorum aslında, hatta ilerde bir tane alabilirimde. Ama önceliğim ev almak bu aralar.
Bizim yerimize sen keyfini çıkar  :serefe:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

blackgear

Evet dostlar, plakamızı aldık sayılır :) 06 GT 705. Sonu çok hoşuma gitmese de, başka GT yoktu ne yazık ki  :rock: Yarın plakayı çıkarıyoruz inşallah :)

Yaramazla son üç günüm inanılmaz keyifliydi :) Gün geçtikçe birbirimize alışıyoruz.

Hafta sonu biraz limitleri zorlamak istedim. Tabi 5000 RPM altı :) Ama virajlar inanılmaz keyifli. Lastiklerin performansı beni ciddi olarak şaşırtıyor. 156' nın kafa bıraktığı dönüşleri çok daha keskin alabildiğimi farkettim. Ama yıllarına bakamadım bir türlü, yani baktım da bulamadım, dünya kadar rakam var :D Beynim yandı resmen :) Acaba satan kişi lastikleri yenileyip mi sattı, emin olamadım işin aslı. Akü' nün, trigerin vs... yeni olduğunu biliyorum ama lastikler için bir yorum yapamıyorum. ABS lik de bir durum olmadı, ama onun için de kasmadım.

Neyse bakalım, birlikte geçirdiğimiz ilk hafta sonuna ait bir kaç fotoğraf :)

Nice hafta sonlarına  :serefe:

İlk olarak kafes buluşması tabi ki, baktım ortam güzel, hemen yapıştırdım dört köşeden :)

You are not allowed to view links. Register or Login

Ve Cumartesi günü ilk kez servisteydik. Yolu öğrensin istedim :) Genel bakımlar yapıldı, yağı, suyu, kayışları, aküsü kontrol edildi. Lifte kaldırdık, altını üstünü inceledik :) Kullanılamamaktan kaynaklı, ön ve arka fren disklerinde nokta nokta kumlanmalar var. İlk servis bakımında değişiyor, kaliperler de Brembo olacak büyük ihtimalle. Bir de kaputu açamadık :D Kaput açma teli gevşemiş mi, uzamış mı :)) Biraz uğraştırdı. Yeni telimizi sipariş ettik, önümüzdeki hafta değişiyor inşallah :)

Ve güncel KM bilgimiz :) 14.000 km ile araç ALFOM kayıtlarına girmiş bulundu :) Sonraki bakım 20.000 de inşallah.

Ve pazar günümüz :) Onu daha yakından tanımak için, giriştim derilere :)) Kafes toplantısı neticesinde parlatmaktan vazgeçtim, haklısın You are not allowed to view links. Register or Login, mat hali daha iyi gibi :)

Sadece duru su ile koltuk temizliği yaptım. Ki zaten satış öncesi detaylı iç temizlik yapılmıştı, ama koltuk aralarında halen toz, kir, tüy, yumak vardı. Tertemiz, pırıl pırıl oldu :) Halıları da halı temizleyici ile ovaladım biraz :) Bagaja kadar girdik. Ama hakikaten 0 kokusunu aldım temizlikten sonra :) Psikolojik midir diye de düşünüp, sordum bir kaç kişiye daha :D

Önümüzdeki hafta bir aksilik olmaz ise, jantlar sökülecek, göbeklerdeki pasın gizlenmesi için boya yapılacak. Çok çirkin duruyor :))

Çok yakında yeni fotorğaflar ile burada olacağım inşallah :)

alihsans

Önümüzdeki pazar bir temizlik buluşması yapsak mı Karaoğlan?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alfadanadam

Adza

Abi yüz yüze de söyledim baklavanı da yedim kesene bereket... Adettendir burdan da yazayım.
Allah kaza bela vermesin mükemmel durumda mükemmel bir araç sahibi oldun.
Uzun yıllar sorunsuz kullanman dileğiyle:)

Erkay KAHYA

Güle Güle kullan.  :D   :nazar:
Baklava da isterik.
En kısa sürede buluşalım da emanetini vereyim. Aracı görmek bahanesiyle.

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login Yapalım aga :) İster bizim ofisin olduğu yerde, ister benim kapalı garajda, istersen ve müsait yerin varsa senin orada... Hiç farketmez :)

You are not allowed to view links. Register or Login Aynen Erdem abi :) Söylediğin gibi oldu walla :) Arkamdan muhtemelen çok G.T diyen olacak da o artık onların b.k yemesi :D

You are not allowed to view links. Register or Login Walla şaka gibi Bülent abi, halen inanamıyorum gerçekten :) Sabrın sonu selametmiş. Bir kez daha görmüş olduk.

You are not allowed to view links. Register or Login Eywallah güzel kardeşim :) İşim gereği sık geliyorum Bursa' ya, gerçi Alfasız geliyorum ama, geldiğimde görüşelim.

You are not allowed to view links. Register or Login Sağol gözüm... Baklavayı kaçırdın, bi ara ostime gelirsen ayarlarız belki bişiler :) Emanet sorun değil yaa... Hallolur :)

Bu arada lastiklerden kesin emin oldum. 4005 yazıyor oval bir bant içerisinde. 2005 40. hafta sanırsam. Yeni öncelik lastikler...

wolkanku

14.000 km mi  :o
maşallah ya :nazar:

kazasız belasız günlerde  :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

blackgear

14.000 km mi  :o
maşallah ya :nazar:

kazasız belasız günlerde  :serefe:

Teşekkürler :)

Adza

TRSemih

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Doğa Tosun

bide canlı görün, 14 bin bile fazla canlı görüntüsüne  :yukari-ok: koltuklar da kesinlikle mat kalmalı bence abicim süper karar :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

Ben baklava yi-me-dim

İçi falanda harikaymış , bir önceki sayfada çekilen fotoya bittim resmen. :nazar:

OZO..!!!

Kurzuk

Tek kelimeyle muhteşem. Gizli kalmış bir cevher bence. Kırmızı deriler, henüz aşınmamış ve yıpranmamış bir selespeed sistemi. Nazarlardan korunsun, ağız tadıyla en güzel günlerde kullanın inşallah.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

tfnsmsk

sportif ruh.

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login Tufan abim, en çok senin kadar güzel olabilir :)

You are not allowed to view links. Register or Login Teşekkürler. Artık gizli değil, ama cevher gibi saklamaya devam edeceğim inşallah.

You are not allowed to view links. Register or Login Baklavayı kaçırdınız walla. Ama Erkay ve Azmi' ye de söyledim, Ofim' e gelin müsait olduğunuzda hallederiz :) Yalnız eli boş gelene baklava var Alfa yok :p :D

Erkay KAHYA

You are not allowed to view links. Register or Login Tufan abim, en çok senin kadar güzel olabilir :)

You are not allowed to view links. Register or Login Teşekkürler. Artık gizli değil, ama cevher gibi saklamaya devam edeceğim inşallah.

You are not allowed to view links. Register or Login Baklavayı kaçırdınız walla. Ama Erkay ve Azmi' ye de söyledim, Ofim' e gelin müsait olduğunuzda hallederiz :) Yalnız eli boş gelene baklava var Alfa yok :p :D

Biri yemek mi dedi?  :D

OğuzCanAlantor

Tekrardan hayırlısı olsun abi gerçekten muhteşem bir araç almışsın  :nazar: Gt 156 ya göre süspansiyon olarak daha güçlendirilmiş  :)

Güle güle iyi günlerde kullan abicim  :alfisti:

blackgear

Çok teşekkürler Oğuzcan :) Farklılık olduğu belli ama dediğim gibi, henüz birbirimizi tanımaya çalışıyoruz.

Kutay

Akota'dan test aracını mı aldın ?   14.000 km nedir ?
seksi kırmızı koltuklar  falan  Ağzının dadını bilion
Güzel günlerde kullan bro  :nazar:
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

universeee

Birilerinin çiftliğinde ahırda unutulan arabalar gibi resmen, ne o 14k km yaw  :o Güzel günlerde kullan inşallah!  :rock:  :nazar: :nazar: :nazar:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

blackgear

Akota'dan test aracını mı aldın ?   14.000 km nedir ?
seksi kırmızı koltuklar  falan  Ağzının dadını bilion
Güzel günlerde kullan bro  :nazar:

Hahaha  :)) Test aracı olsa bu kadar temiz olmazdı :) Çok teşekkürler, hakikaten kombinasyon çok güzel. Daha iyisi senin olsun diyeceğim de, bence yok daha iyisi :P :))

You are not allowed to view links. Register or Login Teşekkürler dostum.

blackgear

Plakamızı da aldık. Ama takamadım henüz, ön tarafa APP düşnüyorum, öneri alabilirim. Tek satır ufak mı, çift satır kare mi?