Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 için park ampulü. Yardım.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ES53

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Arkadaslar bu park ampulu 159 a olur mu ? turuncu ampullerim surekli sarariyor,sariya donuyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ormanci

Çıkan ampulün koduna göre aynı olan her ampul olur. Ama bu ledlerin bazıları çok çakma oluyor sanıyorum, onlarda hata verebiliyor diyorlar. Denemek lazım.

wolkanku

özellikle turuncu mu istiyorsun bilmiyorum ama,

ben beyaz olanda bunu kullanmıştım ve çok çok memnun kalmıştım. ikisinden biriydi ama hangisiydi tam hatırlayamadım, benim arabanın konusunda tam olarak vardı ama sayfaların arasında bulmak zor :)

You are not allowed to view links. Register or Login
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ES53

@wolkanku @ormanci tesekkur ederim oncelikle.benim plaka ampulleride degistirdim onlarda ariza yakiyor ama araci kontagi taktiginda uyari veriyor ve sonra gidiyor cok sorun degil o yuzden benim icin.

Ben turuncu istiyorum ama dedigim gibi eski aracimda da en az 20 tane ampul denedim hepsi sariya dondu o yuzden led istiyorum

Photonlarin turuncusu yok abi ledlerde baya arastirmistim.

wolkanku

bostancı sanayi starklipsi arayıp bir sorarmısın..
ben genelde oradan temin ediyorum ledlerimi, oradaki çocuk çok ilgili ve bilgili.

bu 159'a olmaz abi dediği şeyleri ben alıp takıyorum hakkaten de arıza ışığı yakıyor, bu yakmaz abi dedikleri de hakkaten yakmıyor ve uzun süreli gidiyor.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ES53

bostancı sanayi starklipsi arayıp bir sorarmısın..
ben genelde oradan temin ediyorum ledlerimi, oradaki çocuk çok ilgili ve bilgili.

bu 159'a olmaz abi dediği şeyleri ben alıp takıyorum hakkaten de arıza ışığı yakıyor, bu yakmaz abi dedikleri de hakkaten yakmıyor ve uzun süreli gidiyor.

İlk mesajda attigim ledi aldim abi bakalim denemeye deger :) Sercan abi de starklips i onermisti gecen farla ilgili bi sorunum vardi.Gelen ledler olmassa mecbur gidip taktiricam,su gune kadar araba icin internetten bir ton sey almisimdir yurtdisi da dahil, ama park ampullerinde bircok kez almama ragmen uyduramadim :)