Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 Tbi arayışındayım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aranimas

Merhabalar..

159'umu yaklaşık 1,5 sene önce sattım. Halen arada kafamı duvara vuruyorum. 159'u satıp sıfır Delta aldım halen de kullanmaktayım ama iyice kurtlandım. Bir ara 166 ya niyetlendim ikinci araç olarak sonra vazgeçtim.
Şimdi niyetim Delta'yı satıp güçlü bir 159 almak. Eski kullandığım 1.8MPI idi ve aracın tek olumsuz yanı motordu diyebilirim.

Tbi az bulunuyor biliyorum. Sahibinden'de iki tane ilan var. Yorumlarınız nedir? Az bulunduğundan belki bu araçları bilen birisi aranızdan da çıkabilir. İzmir'dekini haftaya görmeye gideceğim. Aradığımda 2-3 parçasında boya olduğunu söylediler. Öbürü zaten Intercity satıyor büyük ihtimal kiralık çıkma bir araç . Daha güvenlidir verilen bilgiler herhalde...

You are not allowed to view links. Register or Login

fevkalbeser12

Yalnız intercitynin aracı TBI değil JTS.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Aranimas

Ona ben de anlam veremedim arkasında JTS yazıyor ama bence araç TBI.
JTS'den o kadar para istemezler sanmam. Ayrıca 2009 üstü JTS görmedim ben Türkiye'de..

Utku

Geçtiğimiz sene 1.8 tbi bi araç için forumda fırtınalar kopmuştu :)
Fiyatta yine bu seviyedeydi
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

Aranimas

Selamlar..

İzmir'dekini gittim gördüm. Bakımsız araç biraz.  verdikleri bilgiler de güven vermedi. Çamurluk ve kaput değişmiş , 3.5 parçada da boya var dedi eleman ama 1300 tl hasar kaydı gözüküyormuş nasıl oluyorsa..
Neyse en son 55bine düştü ancak dediğim gibi ısınamadım araca...

TRSemih

Hayırlısı olsun.

Tbi olupta "ti" paket olmaması başlı başına bir dezavantaj. Alırken de satarken de..
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Aranimas

öbürü de satılmış :)
başka tbi lara artık.. Bekliyorum... Temiz bir JTD bulursam da atlayabilirim :)

blackgear

Bu araca bakın derim ;)

Bir arkadaşım için düşünüyordum, incelediğim kadarı ile temiz ve diri bir araç. Kaportada ufak tefek yapılması gereken işlemler var ;)

Utku

Bu araca bakın derim ;)

Bir arkadaşım için düşünüyordum, incelediğim kadarı ile temiz ve diri bir araç. Kaportada ufak tefek yapılması gereken işlemler var ;)

Bu aracin pert kaydi yada agir hasari varmis.52 bin civari rakama satilikti sahibi You are not allowed to view links. Register or Login kusuru olmasa bu doluluk ve km de arabayi bu rakamdan ilana vermezlerdi zaten
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

blackgear

Emin misin Utku? Çünkü ben plaka falan sorgulaması yapmadım bir parça boyalı bir yerde de lokal boya çıktı experde. Ama dediğim gibi kaportada bayağı taş izi var. Jantlar da ufak ve birz yıpranmış. Haricinde içinde ve dışındabir sorun tespit etmedik açıkçası. Ama yanlış yönlendirme de yapmış olmayayım çünkü belirttiğim gibi, sorgulama yapmadım.

Utku

Emin misin Utku? Çünkü ben plaka falan sorgulaması yapmadım bir parça boyalı bir yerde de lokal boya çıktı experde. Ama dediğim gibi kaportada bayağı taş izi var. Jantlar da ufak ve birz yıpranmış. Haricinde içinde ve dışındabir sorun tespit etmedik açıkçası. Ama yanlış yönlendirme de yapmış olmayayım çünkü belirttiğim gibi, sorgulama yapmadım.

benimki sadece bi duyum,
ama zaten sahibinin verdigi ilan fiyati bunu destekler nitelikteydi.
2 parca boyali bu km. de bu donanimda makyajli kasa arac olma ihtimali yok gibi bisey
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

muğlalı

benimki sadece bi duyum,
ama zaten sahibinin verdigi ilan fiyati bunu destekler nitelikteydi.
2 parca boyali bu km. de bu donanimda makyajli kasa arac olma ihtimali yok gibi bisey
Allah göstermesin sıkışınca öyle bir satılıyor ki, 53 den girmişti ilana bekledi satılmadı tahminim 50 ye galeriye verdi onlarda her zaman ki gibi eldeyken mındar, kendilerindeyken altın yaptılar arabayı.

ozoozo

Şeytan git başımdan.......

OZO..!!!