Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İlk Araç, İlk Alfa, İlk Heyecan - 06BY7881 - 147 1.6 TS MK2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MUU

Herkese merhabalar, ismim MURAT FİDAN.

Şunu söylemeliyim ki bir alfa sahibi olmaktan ve bu ailenin bir parçası olmaktan şu an gerçekten gurur duyuyorum ve çok mutluyum. Kendi şahsıma ait ilk aracımı hepinizin tanıdığı Doğa arkadaşımızdan şans eseri denk gelerek geçen hafta almış bulundum. Bugüne kadar aklınıza gelebilecek bütün marka model araçların bir çoğunu kullanmama rağmen ve hakiki bir Mercedes Benz delisi olmama rağmen beni işin içine girdikçe çok etkileyen bir araca sahibim artık. Alfa Romeo markası her zaman tasarım güzelliğiyle zaten dillere dolanmış bir otomobil markası fakat bunun yanı sıra bir de sürüş keyfi ve performansı varmış bunu görmüş olduk. Araca çok yabancıyım ve kısa zamanda alışmaya başladım. Otomobil tutkunu olduğum için Alfa çevresinin de inandığı gibi gerçekten otomobillerin birer makineden fazlası olduğunu düşünüyorum ve aracımı sürerken çok az marka model de yaşadığımdan çok daha fazla duygu yaşadığımı söyleyebilirim. Kısacası Alfa dünyası ve şu an resmen tutulduğum aracım beni inanılmaz memnun etti. Aracı aldıktan sonra elzem olarak yaptığım ilk iş baskı balata değişmesi oldu. Araca yaptıklarımı ve yorumları her zaman paylaşıyor olacağım herkese keyifli forumlar dilerim.  :alkis: :alkis: :yukari-ok:

fatihmehmet

Hayırlı uğurlu olsun. Gercekten hiçbir masraftan kaçınılmamış bir araç aldınız. Keyifli sürüşler, aramıza hoşgeldiniz. :nazar:

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

tayfun

Çok doğru kişiden, çok doğru bir alfa aldığınıza emin olun. Hayırlı uğurlu olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adalı35

hayırlı olsun :nazar: sorunsuz bir alfa sahibi olmak da bir şans. güle güle kullanın. :alfisti:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Gouki

Tufan

Koful

Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle binmeniz dileğiyle.

:nazar:

Recep Küçük

Hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten çiçek gibi bir insandan çiçek gibi bir 147 aldınız. Keyifli sürüşler :nazar:

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

blackgear

Hoş geldiniz. Keyifli sürüşler dilerim. Bu nadide parçanın da forumda kalmış olması mutlu ediyor.  :nazar: :alfisti:

mahoretti

MUU

Herkese teşekkür ederim bu sıcak ve samimi karşılamalar için :) Doğa kardeşim sağolsun, ilk defa alıcı satıcıdan çok arkadaş muhabbeti kurabildim bir araç başında birisiyle! Şimdi araca yapılacaklar listesi tamamen keyfi ama lpg konusunda şunu söyleyebilirim ki hayatımda gördüğüm en kötü montaj mevcut  :D :D Şimdi yarın lpg revizyonu ve enjektör değişimi olacak, bu arada jantları da düzeltmeye ve boyamaya verdim, yani BY7881 efsane bir şekilde geri dönüş yapıyor olacak.

ufukali

34 LM 7427

OğuzCanAlantor

Hoşgeldiniz Iyi günlerde kullanın Hakan Abiyle tanıştık zamanınız olduğunda sizide bekliyorum  :nazar:

alihsans

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Tolga033

Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun,çok guzel bir 147 aldiniz.

Alfadanadam

ssg

BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

krm1983

Hayırlı olsun. Keyifli sürüşler.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

koroglubrk

10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

TRSemih

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

a-y-k-u-t

hayırlı olsun aynı renk bir 147 daha oldu forumda benim bebek de lacivert mk2 kazasız belasız binin
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

escape

I ♥ YOU ALFA ROMEO

tfnsmsk

sportif ruh.

schumi