Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Mardin'de Ticari Amaç olmadan, Desek Amaçlı Servis

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jrnecmi

Merhaba
Bu bölgede en yakın servis 350 km mesafedeki Gaziantep'te.
Biz Alfa Romeo'nun yetkili ya da özel servisi değiliz. Fiat'ın Mardin - Şırnak Bölgesi Ana Bayisiyiz.
Ancak şöyle bir şekilde destek olabiliriz; Biliyorsunuz Alfa Romeo Fiat Grubunun aracı,
Servisimizdeki Examiner ve Smart cihazları Alfa Romeo, Lancia gibi Maserati Ferrari, jeep gibi Fiat'ın markalarının sürekli güncellenen verileri yüklü. Bu cihazlar ile bu markaların gayet rahat 3 5 dakika içinde arıza tesbiti yapabiliyoruz

Elimizde Herhangi bir Alfa Romeo parçasıda yok.
Yolu bu bölgeye düşen ve sıkıntı yaşayan Alfa kullanıcalarına seve seve destek olmak isteriz.
Hoş zaten yeni 1.4 Multiair, 1.6 multijet motorlar hakkında tüm mekanikerlerim eğitimli, Parçalarda var stoğumda.
Ancak diğer taraftanda ben yıllardır Alfa Romeo kullandığım için az çok 2.0 Twin Spark ve 2.5 V6 motoru da az çok tanıyor servis STU'm.. Hatta daha evvelden kendi eski 156 mın Triger değişimini,  ne bilim varyatör arızasını burda çözdük..

Burda Mardin'de toplamda birbirimizi tanıdığımız 6 -7 tane Alfa kullanıcısı var.  Bu araçlarada ufak tefek hizmetleri veriyoruz.

Velhasıl Şunu demek iserim Alfa Romeo kullanıları burda "Mardin'dede bir evleri" olduğunu bilsinler...
Hatta bayiye gelince direk beni Bulun.. adım Timur Demir
Hatta sorun olmasa bile bu tarafa gelirseniz uğrayın,  tanışalım, misfirimim olun  :)

Selamlar.

Adresimiz
Umur Teknik - Fiat Ana Bayi
Kızıltepe yolu 10. km Organize Sanayi Karşısı Merkez / Mardin
0-482-215 15 15

Rotweiler

Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

krm1983

Bir Mardin'liye yakışan misafirperverlik.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Koful

Yolumuz düşerse mutlaka uğrarız. Teşekkürler ince düşünceniz için.

hi_cazz

2009 yılında Corsa aracımın rot ve balans işlemlerini sizde yaptırmıştım. Gayet ilgili bir servisti kendi markaları haricinde bir araç olmasına rağmen. İnce bir davranış.

The Schuey

İnce bir düşünce, tebrik ederim.

Sent from my Discovery using Tapatalk

rain man

Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Aşmış

Neden Alfa sorusunun yanıtını da vermişsiniz aslında paylaşımınızda. Bu güzel hareket için teşekkür ve tebrik.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

emin

Anne tarafından mardinli birisi olarak sevindim bu habere :)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Jrnecmi

You are not allowed to view links. Register or Login
Bir ara gelip çayınızı içerim. Tebrikler :)

Her zaman beklerim,
Selamlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

ArinFırat

Bir ara gelip çayınızı içerim. Tebrikler :)

Her zaman beklerim,
Selamlar

Sent from my iPhone using Tapatalk
selamlar Timur Bey..Fırat ben..Diyarbakır'a yolunuz düşerse çayımı kahvemi içmeye, ciğer kebabı yemeye beklerim.tarım il Müdürlüğünde çalışıyorum.tlfonum profil detayımda var..bu arada mekanikerleriniz 1.9 jtd yi ihmal etmesinler ;)

fmtan

Selamlar, yaklaşık 2 yıl once foruma uye olmuştum ama Mardinde oldugum için ve yalnız kaldıgım için pek fazla girmedim foruma arkadaşlar sagolsunlar haftada bir toplanma çaylar mangallar yapınca morlim bozuluyordu yalnız kaldıgım için mardinde. :( ama elimden geldigince takip etmeye calışıyordum forumu. MArdinde boyle bi arkadaşın varlıgını yeni ogreniyorum ve inanın Ailemden birini gormüş kadar sevindim mutlu oldum. En kısa zamanda yanınıza ugramak tanışmak istiyorum. Kendiniz iyi bakın selamlar..

dahhaak

Eyvallah diyelim hocam.
Genel olarak fiat servislerinin direkt "bizim alfa ile isimiz olmaz" tavrından sonra , son derece içten ve samimi olmuş hocam.

Çok teşekkürler.
Nusaybin deyim. Yakin zamanda tanışmak üzere servise uğramak farz oldu
:)
A.L.F.A

Sercan Keklik

Çağdaş Hoşgeldin abicim :)

Bu fırsatın benimde aklımda olsun :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

murocanilays

Hocam kolay gelsin... Alfa romeoyla ilgili hizmetleriniz hala devam ediyor mu? Alfa arac alicam ama bolgedeki servis sikintisi kafamda buyuk soru isareti olusturuyor...