Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

WRX gitti..Sportwagon geldi...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ku2

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ku2

Eşim küçük oğlanı emzirirken SWnin bagaj gayet rahat iş görüyor.. Alt değiştirmek için de ideal :)))
Eymir'e yemeğe gitmiştik..

Ormanlık resimler ise Milli Park, Kuşadası. Doğa nefis.. Görmeyen varsa tavsiye ederim. Özellikle en sondaki koya gidin.
--

ykilinc

Subaru legacy özellikle  sw olanları , 2006 ya kadar olan forester 2.0 xt, 2.5 xt  , outback cok cok güzel makineler. Forester 2.0 xt ye bir sure sahip olmuştum.
Aileler icin güzel bir seçim bu liste...

cem meric

You are not allowed to view links. Register or Login
Eşim küçük oğlanı emzirirken SWnin bagaj gayet rahat iş görüyor.. Alt değiştirmek için de ideal :)))
Eymir'e yemeğe gitmiştik..

Ormanlık resimler ise Milli Park, Kuşadası. Doğa nefis.. Görmeyen varsa tavsiye ederim. Özellikle en sondaki koya gidin.

İlk koya gitmek gibi bir hata yaptım ben  :D

İnanılmaz kalabalık vıcık vıcık resmen ...

Sonra baktık olmuyor İlay ile en son koya gittik bizde,

Domuz falan geliyor şaştık kaldık doğası falan da dediğin gibi harika  :alkis:

babi

Selim bey merhaba
Sizin şu japon sevdanızdan bir türlü kurtulamadık, diyerek siteye uzun zaman sonra giriş yapmış bulunmaktayım.bu japon sevdasını bırakıp özünüze dönünüz. :lol:
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

Tolga033

Çok güzel bir yermiş. Google'dan başka fotoğraflarına da baktım gölün, doğa harikası. :yukari-ok:

ku2

Çok güzel bir yermiş. Google'dan başka fotoğraflarına da baktım gölün, doğa harikası. :yukari-ok:

Eymir Gölü Ankara'da gidilecek, görülecek nadide yerlerden zaten...

Güzelçamlı Milli Parkı ise özenle korunmuş çok büyük bir çam ormanı. Doğal yaşam var. Sincap, domuz, kuş..inanılmaz. 3 tane denize giren koy var.. halka açık.

Ha haa..!!! İlk koya gidilmez Cem :)) piknikçilerin akın ettiği yer.. Denizde omuz omuzasın ayrıca.. Kıyafetleri ile giren bir sürü insan var :))) Minibüsler buraya kadar gittiği için daha kalabalık.. Sonraki koylara toplu taşıma yok..!

--

ku2

Selim bey merhaba
Sizin şu japon sevdanızdan bir türlü kurtulamadık, diyerek siteye uzun zaman sonra giriş yapmış bulunmaktayım.bu japon sevdasını bırakıp özünüze dönünüz. :lol:

Kolay kolay kurtulamazsınız efemmmm..
Subaru candır. :)

45bin TL'lik 2008 Legacy SW deki donanım, 101bin TLlik 2015 Passat Variant Comfortline'dan iyi.. Öyle diyim sana abi :)))

Ayrıca..yeni SW çıktı.
110 bin TL ye satılıyor. (1.6 Turbo, Otomatik, AWD)
Bu hafta test sürüşüne gidicem.. Donanımı inceleyin derim..!!
Passat'ın highline'ı ancak böyle.. O da 125bin TL. (1.4 TSI, DSG)

--

admin

Uzun zaman sonra giriş yapmış olmanız güzel, hoşgeldiniz diyelim ama Alfisti Turkey'in Alfa Romeo forumu olduğunu unutmayalım ve farklı markaların fotoğraf ve reklamını asgari düzeyde tutalım lütfen. İzninizle bu fotoğrafları "Dünyadan Farklı Fotoğraflar" altına taşıyalım.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ku2

Tabi tabi.. Taşıyın.
Hatta başlığı da kaldıralım.
:alkis: :alkis: :alkis:
--

Alfadanadam

Tabi tabi.. Taşıyın.
Hatta başlığı da kaldıralım.
:alkis: :alkis: :alkis:

Tepki göstermişsin kendince ama yazılan mesajda bir gariplik yok bence. Başka bir markaya ait bir modelin tanıtım mesajının marka bağımlı bir sitede olmasının maksadı nedir dostum sence?
Nedir yani amaç?

Benim de evimde her zaman 2 araba bulunur. Birisi benim birisi hanımın olmak üzere. Bu arabaların tamamı da benim tarafımdan seçilir ve satın alınır. Hanıma sürmesi kalır. Bir sebeple örnek verme gereği olmadığı sürece kimse bilmez ama diğer markanın ne olduğunu. Hadi biliyor diyelim teknik özelliklerini yazmam paylaşmam.
Hem niye paylaşayım ki zaten?

ku2

Sizin yazdığınızda gariplik yoksa, o zaman benim yazdığımda da bir gariplik yok Bülent.

Alfa kullandım uzun süre.. Gittim Subaru aldım ve paylaşımlarıma devam ettim.
Ben bunda bir gariplik görmüyorum ve eğer forum kurallarına aykırı ise de silin diyorum.

Sizin evde de 2 araba var. Senin tarafından seçiliyor.. İyi güzel Bülent ne diyim. Neden yazdığını da anlamadım açıkcası.
Aman teknik özelliklerini de paylaşma.. Ne gerek var diyorsun zaten.

Bu forumda biri Alfa'sını satıp başka arabaya binip paylaşım yapamayacak mı..?
Bu mudur yani?
Eğer buysa..3 senedir bu konu açık..Şu an 3. Subarumu kullanıyorum. Canınızı sıkıyorsa bu konu silin gitsin.
Beni de uğraştırmayın.

Büyüyün artık.. Ciddi söylüyorum.
Aşın bazı şeyleri.

Şurada yıllardır paylaşımda bulunuyorum..Sırf Subaru resmi koyuyorum diye..Olay oluyor.
Ya önemli olan Alfa'dan yolu geçen insanların birbiri ile arkadaşlık etmesi..Alfa bahane.
Kimisi satıyor Saab alıyor, Kimisi Mazda.. ve burada izlenimlerini yazıyor. Yazmasın mı..?
Üyelerimiz araçları altında bir konu oluşturup fikirlerini paylaşmasın mı..?
Kaldiki Alfa GT kullanıyorum şu an.. Alfa'dan hiçbir zaman kopmadım.. kopamıyorum. Alfa Romeo kadar burada kurduğum arkadaşlıkların da payı çok büyük.

Kalın sağlıcakla.

--

Alfadanadam

Büyüyün artık ifadesini aynen iade ediyorum.

otomoto.com değil burası neticede. Diğer arabanla ilgili paylaşımlara birşey diyen yok diyelim ama yeni modeli çıkmış şöyleymiş böyleymiş diye koymanın olayı nedir?
Burası tek bir markaya ait bir forum sitesi. Saab yada başka marka araba almış arkadaşları da tanıyoruz, hiçbirinin de detaylı bir paylaşım yaptığını görmedim. Hele ki yeni modeli çıkmış işte linki vs yazdığını da görmedim. Aşmak ifadesini bilemem ama sen de anla artık burası Alfa Romeo'ya ait paylaşımların olması gereken bir platform.
Binlerce üyesi olan bir yerde herkes diğer araçlarının tanıtımını yapsa olur mu yani? Normal mi olur o zaman bu durum?

ku2

Bülent,
Yeni modeli çıkan bir aracı tanıtırım. Kendi topicim altında olmasa da dünyadan resimler vs altına yazarım o zaman..
Bunda ne var..? Bu konu benim konum.. 3 senedir buraya yazıyorum Subaru hakkında.
Sadece aracım hakkında yazdım ayrıca..ve yeni modeli geliyor diye bildirim yaptım.
Subaru BRZ çıktı demedim ya da falanca modeli. Kendi kullandığım modelin yenisi geldi diye bildirim yaptım.
Sen de bunu anla o zaman.
Saçma sapan şeylere takılıyorsunuz...

--

ku2

Bugün itibari ile Legacy SW ile yolları ayırdık.
Quzman (Osman Bey) aracın yeni sahibi.
Hayırlı olsun.. Kazasız belasız olsun.

--

erdem1904

İki tarafa da hayırlı uğurlu olsun :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

OğuzCanAlantor

sbk0655

Çok güzel arac , iki tarafa da hayırlı olsun.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muğlalı

Hayırlı olsun 159 almaya gelen Osman bey subaru aldı. :))

ku2

Hakkaten ha.. 159 loading diyordu.. Legacy SW ile Samsun'a döndü :)
--

quzman

Bugün itibari ile Legacy SW ile yolları ayırdık.
Quzman (Osman Bey) aracın yeni sahibi.
Hayırlı olsun.. Kazasız belasız olsun.

Anlayışınız ve güleryüzünüz için bir kez daha teşekkür ederim.. Kaliteli bir aracı kaliteli bir insandan alabilmek güzel bir şey.

Biraz komik oldu evet :) Ama araç eşine az rastlanır olduğundan kaçırmak istemedim.

ku2

Anlayışınız ve güleryüzünüz için bir kez daha teşekkür ederim.. Kaliteli bir aracı kaliteli bir insandan alabilmek güzel bir şey.

Biraz komik oldu evet :) Ama araç eşine az rastlanır olduğundan kaçırmak istemedim.

Çok teşekkür ederim Osman Bey..Aynı şeyleri düşünüyoruz.
Aracın içinize sinmesine çok sevindim. Evet..gerçekten de nadir bulunan bir araç. Doğrudur.
Genişleyecek aile ile daha da iyi bir konfor sunacak size. Güzel günlerde binmeniz dileğiyle..
Kafanıza takılan herhangi birşey olursa çekinmeden bana ulaşın.. Argos Subaru'da bir telefon uzağınızda unutmayın.
Selamlar..Sevgiler Samsun'a.

--

ssg

BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Ugur55

Hayırlı olsun You are not allowed to view links. Register or Login getir bakalım samsuna subaruyu :nazar:
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

E.Ç.M. (MiTongin)

Güzel alışveriş  :arkadasim: hayirli ugurlu olsun
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )