Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Q-Tronic Distinctive Plus (Alfistiye adım attım...)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kurzuk

Hayırlısı olsun. Ben mesajda gizli olan "alacağın"ızı merak ettim şimdi. Gönlünüzce olsun o da bir pırlanta olacaktır elinizde.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlısı olsun. Ben mesajda gizli olan "alacağın"ızı merak ettim şimdi. Gönlünüzce olsun o da bir pırlanta olacaktır elinizde.

Teşekkür ederim. Şimdiye kadar aldığım araçlara en iyi şekilde bakmaya çalıştım. Yeni alacağım araç ne olursa olsun onada en iyi bakacağımı düşünüyorum ama bir yerden sonrada bu kadar iyi bakmaya çalışmak insanı hasta ediyor özellikle koyu renk araçlarda.
Umarım istediğim aracı alabilirim. Alamazsamda sağlık olsun diyelim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rotweiler

Ben biliyom içindekini. Doğru yoldasın.
Hayırlısı olur inşallah. Cillop gibi araba. Biyerde yükseltmek lazım.

Şimdiden buraya da yazayım, siteden 40 felan teklif eden ölücüler olur, sinirlerini bozma.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Erkay KAHYA

Ben biliyom içindekini. Doğru yoldasın.
Hayırlısı olur inşallah. Cillop gibi araba. Biyerde yükseltmek lazım.

Şimdiden buraya da yazayım, siteden 40 felan teklif eden ölücüler olur, sinirlerini bozma.

O zaman adettendir deyip.
38.000 + kara cant  :yukari-ok:
Kabul yazıp 5664 e mesaj at.  :D

Rotweiler

|||||||||||||||

tayfun

Bu araba alınır arkadaş. Sizin için hayırlısı olsun.

OğuzCanAlantor

Hayırlı olsun abi inşallah düzgün biri alır ama bizim ülkemizde kendini zeki sanan salak arkadaşlar olduğu için kilometresi biraz daha düşük diye başka araç alır uğraşır durur , maşallah herşeyle tam kaçırılmıycak 159  :alfisti:

Ölücü Demiş biri yarın 60. Notere beklerim kim ne veriyorsa +500 :)

Rotweiler

|||||||||||||||

hi_cazz

Arkadaşlar Teşekkür ederim yorumlarınız için.

İlan henüz aktif değil ama aktif olunca inceleyebilirsiniz.

francobaresi

hayırlısı olsun, inşallah değerini bilen bir kişiyle karşılaşırsın.
Cuore sportivo

Evo34

Alfa 159, piyasada fiyatı uygun kalmış, f/p yönünden en üst sıralardaki araçlardandır.
Değerini bilen birine satılması dileği ile...
Arabalarım/Testlerim
[url="http://otomobiltestgaraji.blogspot.com.tr"]http://otomobiltestgaraji.blogspot.com.tr[/url]

hi_cazz

rain man

Satılmasını beklemediğim nadide araçlardan. Açıkçası almak isteyeceğim 159'lardan ama şimdi değil belki sonra :) Umarım senin kadar bakacak birisine gider ve burada kalır.

Ayrıca başka birşey için gidiyorsa eminim daha güzeli gelecektir. Hayırlısı olsun :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Passione

"centocinguantanove"

blackpearl

kusursuz ve büyüleyici..başka diyebilecek söz bulamadım ekranın karşısında öyle kalakaldım..
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

leonheart

Çok temiz, nadide bir 159. İnşallah dilediğiniz şekilde sonuçlanır satış işlemi. Benim temennim değerini bilen birilerine gitmesi.
159 JTDM Distinctive

engin uzun

Tam masaüstü resmi kıvamında, hatta fazlaca iyi...Hayırlısı olsun..
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

ar.159

Adam durdu durdu fotoları satarken çekti ben olsam birini duvar kağıdı yapar odamın duvarını kaplarım katalog çekimi gibi maşaallah arabada fabrikadan Teni çıkmış daha üzerine toz zerresi konmadan tüm ihtişamıyla 2016 ya damgamı vuracam der gibi poz veriyor nazar

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Alfadanadam

sbk0655

Hayırlısı olsun Halit , gönlüne göre olur inşallah. Bu arada ben 60 vermiştim ama Oğuz can + 500 kim ne verirse dediğine göre 60500 e ona hayırlı olsun.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hi_cazz

Hayırlısı olsun Halit , gönlüne göre olur inşallah. Bu arada ben 60 vermiştim ama Oğuz can + 500 kim ne verirse dediğine göre 60500 e ona hayırlı olsun.

Oğuz 60.500ü getir arabayı götür kardeşim binmiyorum bu dakkadan sonra sonuçta emanet araba

OğuzCanAlantor

Oğuz 60.500ü getir arabayı götür kardeşim binmiyorum bu dakkadan sonra sonuçta emanet araba

Hayırlısı olsun abi yarın Ispartadayım  :serefe:  :D

ozoozo

Abi hakkında hayırlı olsun , şimdi bir çok kişi inşallah forumdan biri alır diyecek ama burada bu arabaya hakkını verecek alfisti yok :D inşallah dışarda kalır da birisi gelir verir parasını. İşin alfisti ye kalırsa Allah yardımcın olsun. Türkiyenin en güzel 159 u.

hi_cazz

Abi hakkında hayırlı olsun , şimdi bir çok kişi inşallah forumdan biri alır diyecek ama burada bu arabaya hakkını verecek alfisti yok :D inşallah dışarda kalır da birisi gelir verir parasını. İşin alfisti ye kalırsa Allah yardımcın olsun. Türkiyenin en güzel 159 u.

Nasip kardeşim. Satılırsa istediğim fiyata satarım. Satılmazsa binmeye devam ederiz. Keyfi satıyorum sonuçta.

Gouki

Hayırlı olsun reyiz. İzninle instada paylaştım alem 159 görsün :)