Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 147 hakkında..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kamael

Öncelikle selam alfa virüsü banada bulaşdı sanırım bunca zamandır nasıl bu aracı fark etmemişim ilginç alfa 147 görüp sonrası araştırınca kendimi burada buldum bir kaç sorum olacakdı .Alfa 147 lerin fullu anladığım kadarıyla Distinctive . (Distinctive selespeed var birde :)  Bu araçlarda dış donanım olarak park sensörü far sensörü yağmur sensörü oluyormu bir çok ilana baktım yanılıyorsam ya yağmur sensörü yada park sensörü olan 1 araç gördüm park sensörü de birkaç tane var birde kırmızı deri koltuklu olanlar var bunlar fabrika çıkışlı mı oluyor yoksa sonradan yapılmamı.

Aşmış

Hoş geldiniz. Fabrika çıkışı olan bu bahsettiğiniz sensörleri olan bir araç bulmanız kolay değil, hatta bence siz temiz bir 147 bulup uygun fiyata alabilirseniz şu sıralar özellikle çok sevinmelisiniz. :)
Kolay gelsin, umarım aramıza katılırsınız.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

schumi

Hoşgeldiniz. Forumda şu an satılık 147 var,eğer niyetiniz varsa inceleyebilirsiniz...

Kamael

Hos buldum su an bayram ustu  aracimi satamiyorum bayram sonrasina ins. niyetim var bu surede bolca eski konulara bakip sizlerden azda olsa bilgi sahibi olucam.

mahoretti

2 tip 147 var. MK1 2001-2004 arası... MK2 2005 ve sonrası. 2si arasında ön far ve arka far grubu değişikliği ile KM gösterge bölümü değişikliği vardır. Diğer herşey aynı. 147 full modeli Distintive. Diğer modeli Progression. Aralarındaki fark ta Cruise Control, ön kol dayama, elektronik çift taraflı klima, ASR. Collezzion ve Blackline olarak 2 ara model de vardır bunlarda yine distinctive ve progression modellerinde yapılmış ufak tefek görsel değişikliklere sahiptir. Ana tema olarak 1.6TS, 2.0TS, 1.9Dizel, 1.6ECO modelleri vardır motor cinsi olarak. 1.6ECO modelinde motorlarımıza 3000devirden sonra değişken açılı sübap ayarı yapan ama yanı zamanda başımızın tatlı belası olan varyatör YOKTUR. Bu yüzden 105HP değere sahiptir. Varyatörlü model 120HP dir.

Kamael

Aciklama icin tesekkur ederim mahoretti gayet aciklayiciydi su kirmizi deri koltuk kafama takildi :) sanki bazilari orj. Degil gibi derisi isciligi kotu gibi