Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Selam

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abatros22

Selam acaba luleburgazda olup 156 kullanan birileri varmi  bu kış sonu alfa almak istiyorum ama yakindan görme şansim hiç olmadi 

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abatros22

Bu taraflardan kimse yok galiba

Onur ÖZTÜRK

Lüleburgazdaki 156'lardan birini ben aldım :D

Başka bir arkadaş varsa o yardımcı olur artık :alfisti: :haydi:
                                                                                                                           Stile Italiano

abatros22

Onur almak icin degil arabayi yakindan gormek için

bu arada hayırlısı olsun kazasız sürüşler

Onur ÖZTÜRK

You are not allowed to view links. Register or Login
Onur almak icin degil arabayi yakindan gormek için

bu arada hayırlısı olsun kazasız sürüşler

Teşekkürler :) Zaten bunu söylemekteki amacım satış değildi. Sanırım yanlış anlaşıldım, test edeceğiniz Alfa'lardan biri daha eksildi demek istemiştim.  :D
                                                                                                                           Stile Italiano

Bandırmalı

Gelirseniz hafta içi Muratlı ya beklerim. :alfisti:
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

blackgear

Organizasyonlar ve buluşmaşar bölümünü takip edin, size yakın bir ildeki organizasyona katılın, istediğiniz kadar Alfa görün, Alfistilerle tanışın  :) :alfisti: