Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Samet89

Selam arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 1 buçuk yıldır bindiğim 147 imi daha yüksek modele geçmek için satmış bulunmaktayım. Günlerdir hatta haftalardır güzel bir 159 arıyorum ama henüz bulmuş değilim.
  Renk olarak önceliğim füme ve siyahtır. Beyazda olabilir. Dizel olması şartıyla otomatik yada düz vites fark etmez. Tanıdığımız bildiğiniz araçlarada yönlendirebilirsiniz bilgilerinize ve yardımınıza ihtiyacım var. İyi günler iyi forumlar dilerim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erkay KAHYA

32 hk 344 ;)
Maceraya gerek var mi?

Kurzuk

You are not allowed to view links. Register or Login
32 hk 344 ;)
Maceraya gerek var mi?
+1  :nazar: :clover:
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

hi_cazz

Benim aracım satılık eğer ilgilenirseniz. Forumda aracı canlı olarak grüp kullanan arkadaşlar var. Onlardanda referans alabilirsiniz. İlan aşağıdadır. Güzel bir fiyata bırakabilirim.

blackgear

159 alacak olsam bugün, Halit beyin aracı bakacağım 159 lar içerisinde ilk sırada olurdu, ve kuvvetle muhtemel anlaşırdık :)  :yukari-ok:

Koful

32 hk 344 ;)
Maceraya gerek var mi?

+1  :nazar:

Samet89

Araç şahane lakin bütcem 41 bin.

muğlalı

41 e alacağınız 159 sizi alfa Romeo dan soğutabilir ince eleyip sık dokuyun.

Samet89

Şuan ki piyasada tedbirli olmaya calısıyorum. Gerekirse biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Gerçek şu ki düzgün bir araç yok. Olanada suanki bütcem yetmiyor.

OğuzCanAlantor

Şuan ki piyasada tedbirli olmaya calısıyorum. Gerekirse biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Gerçek şu ki düzgün bir araç yok. Olanada suanki bütcem yetmiyor.

Bekle kardeşim düzgün birşey ayarlıycam sana sadece biraz zaman  :arkadasim:

Erkay KAHYA

Burada tecrübe konuşuyor.  :D

Adza

32 hk 344 ;)
Maceraya gerek var mi?

+1  :nazar:

+1 :nazar: :clover:

admin

Bir Alfa Romeo'yu tavsiye etmek elbette güzel bir şey, ancak tavsiye edilen kişinin bütçesi de burada önem teşkil etmekte.
Burada belirtilen bütçe 40 bin TL civarında, ancak tavsiye edilen 159 için 60 bin TL talep edilmekte ve bu 159 arayan kişinin bütçesinin yüzde 50 fazlası. Samet Bey Halit Bey'in 159'unu görmüş ve imrenerek bakmıştır mutlaka ama bir de bütçe meselesi.
Evet, 40 bin TL'ye dizel bir 159 bulmak kolay olmasa gerek. O paraya olanlar da zaten, sizlerin bahsettiği gibi biraz masraflı olacaktır muhtemelen. Eğer ki Samet Bey bütçeyi yükseltebilir ve Halit Bey makul bir seviyede indirim yaparsa, hemen olmasa bile kısa vadede anlaşabilirler belki. Yoksa bir araların meşhur sloganı gibi "Bu kampanya bizi aşar Cumhur Abi" demekten başka bir şey kalmaz.
Keşke herkesin bütçesi istediği otomobili almak için uygun olsaydı. Samet Bey'in en kısa zamanda istediği bulabilmesini ümit edelim. Dizel olmasa bile belki bakımları zamanında yapılmış bir JTS veya MPI olabilir.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Samet89

Bir Alfa Romeo'yu tavsiye etmek elbette güzel bir şey, ancak tavsiye edilen kişinin bütçesi de burada önem teşkil etmekte.
Burada belirtilen bütçe 40 bin TL civarında, ancak tavsiye edilen 159 için 60 bin TL talep edilmekte ve bu 159 arayan kişinin bütçesinin yüzde 50 fazlası. Samet Bey Halit Bey'in 159'unu görmüş ve imrenerek bakmıştır mutlaka ama bir de bütçe meselesi.
Evet, 40 bin TL'ye dizel bir 159 bulmak kolay olmasa gerek. O paraya olanlar da zaten, sizlerin bahsettiği gibi biraz masraflı olacaktır muhtemelen. Eğer ki Samet Bey bütçeyi yükseltebilir ve Halit Bey makul bir seviyede indirim yaparsa, hemen olmasa bile kısa vadede anlaşabilirler belki. Yoksa bir araların meşhur sloganı gibi "Bu kampanya bizi aşar Cumhur Abi" demekten başka bir şey kalmaz.
Keşke herkesin bütçesi istediği otomobili almak için uygun olsaydı. Samet Bey'in en kısa zamanda istediği bulabilmesini ümit edelim. Dizel olmasa bile belki bakımları zamanında yapılmış bir JTS veya MPI olabilir.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Yıllardır alfa kullandım ve fikrimi değiştirebileceğimi sanmıyorum. Emin olun dikkatli olmaya calısıyorum bende. Bütceme uygun jtdlerin durumu ortada. Lakin piyasadaki orantısız artış bu haftalarda aşağı bir ivme kazandı. Bakalım belkide güzel bir 159 sahibi olurum :alfisti: :serefe:

erdem1904

159 piyasası ciddi düşmüş durumda. 41-42.000 tl ye güzel 159 lar mevcut.   ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

erkan

Km takintiniz yoksa 200 bine kadar bir m od  bakımlı bir araç bu geçen hafta baktı m  fiyat olarak uygun seviyelere çekilebilir içi dışı tertemiz düzgün bir araca benziyor

tako74

Ekteki ilan bana aittir. Düşünürseniz gorusebiliriz. Iyi günler.
SAHİBİNDEN ACİL TAKASLI
İlan No: 199862499

iPhone 6 cihazı ile Tapatalk'dan gönderildi.

Samet89

Herkese tekrardan selamlar. 159uma sonunda kavuştum. En kısa zamanda resimlerle karşınızda olacağız.
Konu kitlenebilir:)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

TRSemih

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

tako74

Güle güle kullanın. 159 ailesine hosgeldiniz

iPhone 6 cihazı ile Tapatalk'dan gönderildi.

blackgear

Gouki

Hayirli olsun.

HTC One M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi