Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
Benim kapı kolları plastidip, ve ellendikçe bırakma yapıyor, şu anda hem sağ hem de sol atmış durumda. Bu kol dayama arkası ama çok ellenmeyen yer olduğu için daha sağlam kalabilir.
evet alper bence de temas pek olmayacağı için uzun süre dayanır gibi geliyo plastidip, bi yandan da kaplamalı görüntü hoşuma gitti,baya da uğraştım, bakalım  volkanın yaşadığı sıkıntıyı yaşamamak için çıkarabilirim ya da böyle kalcak çıkartmayı hiç düşünmeyeceğim altında kötü tabaka bırakmaması için.
Cuore sportivo

francobaresi

Dortlulere isaret koyalim :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login senin vites topuzunun rakamlarının olduğu plastik parça yeni mi? boyası çok canlı duruyor.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

Evet volkan, ocak ayinda almistim

Cuore sportivo

Koful

Kol dayamanin arkasi ve klima ventillerinin etrafi soyulmustu, hepsiburada 5-10 tl gibi bi fiyata satilan kaplamayla ugrasa ugrasa kapladim, mukkemmel degil ama eski halinden iyi oldugunu dusunuyorum

bence bu çalışma çok iyi olmuş, elinize sağlık.. sökmek istediğinizde yapışkan sorunu You are not allowed to view links. Register or Login 'nun dediği gibiyse, karar vermeniz lazım :) uzun süre böyle kalacaksa sıkıntı yok...

wolkanku

tertemizmiş çok güzel duruyor.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

Kol dayamanin arkasi ve klima ventillerinin etrafi soyulmustu, hepsiburada 5-10 tl gibi bi fiyata satilan kaplamayla ugrasa ugrasa kapladim, mukkemmel degil ama eski halinden iyi oldugunu dusunuyorum

bence bu çalışma çok iyi olmuş, elinize sağlık.. sökmek istediğinizde yapışkan sorunu You are not allowed to view links. Register or Login 'nun dediği gibiyse, karar vermeniz lazım :) uzun süre böyle kalacaksa sıkıntı yok...
Tesekkurler:) sabah baktim galiba kalicak, volkanin kapi direklerindeymis kaplama, cok goz onunde olan bi parca, bu yuzden insanin bi sure sıkılması muhtemel. Benim arka tarafta oldugu icin hic dikkat cekmiyor, sabah arabadan inerken aklima geldi nasil duruyo bi bakayim diye:) ben de kapi direklerine uygulasaydim eminim volkan gibi bi sure sonra cikarmak isterdim

Cuore sportivo

francobaresi

tertemizmiş çok güzel duruyor.
Ilk yaptigim alisveristi arabaya:) aldigimda oyle kotu durumdaydi ki yarisi krem rengi kavlamis plastik rakamlar desen berbat, alfayedekten almistim. Biraz zaman gecsin ti direksiyon ve vites topuzu dusunuyorum

Cuore sportivo

francobaresi

Arkadaşlar double din ve ti direksiyon arasında kaldım. İkisinden birini alıcam ama hangisine öncelik vercem tam kestiremedim. Candoğan ti direksiyon başka dünya diyor beni iyice teşvik ediyor :)  Çinde üretilen double din, kur artışı yüzünden oldukça pahalı duruma geldi, sanki etmeyeceği bi fiyat durumunda hissettiriyor.Çinde üretilene alternatif bulmam lazım yurtiçinden. Sizce neye öncelik vermeliyim, direksiyonumunda derisi filan daha 2-3 ay oldu kaplanalı tertemiz durumda.Yalnız o kıvrımlarıyla aklımı alıyor ti direksiyon :)
Ti direksiyon alırsam montajı çok sıkıntı yaratır mı? Eski direksiyonun airbagi,göbeği ve tuşlarıyla çerçevesi ti direksiyona takılcak, bu basit bir işlem mi? önerilere ihtiyacım var :)

You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login ve diğer değerli arkadaşlarım ne dersiniz?
Cuore sportivo

hi_cazz

Kur artışından dolayı 2din gerçekten pahalı olacaktır. Tabi erkay daha iyi açıklama yapabilir bu konuda. Ti direksiyon ciddi farklı bir ürün. Şiddetle tavsiye ederim.  Montajı ise sıkıntı olmaz. Sizdeki herşey direksiyona uyar.

francobaresi

Kur artışından dolayı 2din gerçekten pahalı olacaktır. Tabi erkay daha iyi açıklama yapabilir bu konuda. Ti direksiyon ciddi farklı bir ürün. Şiddetle tavsiye ederim.  Montajı ise sıkıntı olmaz. Sizdeki herşey direksiyona uyar.

Sağol halit, doubledan ziyade ben de ti direksiyona 1 adım yakınım, araçta blue me var o yüzden usbden müzik dinleyebiliyorum bu da bir nebzede olsa double ihtiyacımı azaltıyor,tabi görsel ve kullanışlılık açısından yerini tutmuyor.
Dİreksiyon ise işlevselliği olmayan sadece görselliğe hitap eden bir durumda. Buna rağmen direksiyona daha bi hevesliyim :)
Cuore sportivo

Rotweiler

Abi ikisi de eksikten ziyade hobi ürünü.
Bişey dersem yanlış olur.
Montajlar da sıkıntı değil.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

francobaresi

Haklisin aslinda , bu durumda kisisel zevk daha esas. Ti direksiyon kazancak gibi:) peki montaji icin onercegin yer var mi? Nedense bu tarz islerde sanki aksilik cikarcaklar gibi geliyo, gereksiz titizleniyorum.

Cuore sportivo

Utku

Benim ic mekan siyah olsa arabadan once direksiyon alirdim:) cin isi ekran dedigin gibi kur artisiyla mantiksiz hale geldi 2 ye yaklasir heralde su an toplam maliyet.

Isin kotusu eksiksiz bi 159 icin ekran da sart :) hem gorsel hem islevsel.

Maliyeti dusurmek ama nispeten daha kaliteli muzik icin pioneerin dokunmatik ekranlarini alabilirsin 800 civarina.

Boylece 2 liraya her istedigin olur:)
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

hi_cazz

Haklisin aslinda , bu durumda kisisel zevk daha esas. Ti direksiyon kazancak gibi:) peki montaji icin onercegin yer var mi? Nedense bu tarz islerde sanki aksilik cikarcaklar gibi geliyo, gereksiz titizleniyorum.

Herhangibir özel servis 10dk da değiştirir ki ben sanayide elektrikçide değiştirdim 15dk sürdü. Oda airbagi çıkarma aparatı olmadığı için zorlandı.

Rotweiler

Aynen.
Ankara'da gittiğin servis halleder ;)
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Erkay KAHYA

Yorumlamada biraz geç kalmışım.
Tamamen zevk ürünlerinden bahsetmişsin. Bence her ikisi de aracı güzelleştirir.
ti direksiyon kesinlikle görünüş olarak, ele oturuşu olarak orjinale göre daha iyi.
(Benim vites topuzum da ti dakilerden. Araç kullanırken benim ellerim çok terler ti lar delikli deri olduğu için bana gelmiyor.)
Double din için pioneer vs. görüntü olarak çok güzel durmuyor. (İstersen benimkini hemen satayım sana. :D )
Ama işlevselliği orjinale göre avantaj sağlıyor. 2000 Tl ye double almak da bana pek mantıklı gelmiyor.
Yerinde olsam önceliğimi aracın kaderini değiştirici görsellere verirdim. Jant vs.  :yukari-ok:
Direksiyon söktürme çok zor bir işlem değil fakat direksiyonun arka kısmındaki sargılara dikkat etmek lazım.
İşi bilmeyen biri direksiyondan kıtır kıtır sesler gelmesine neden olabilir. İyi bir oto elektrikçi ya da döşemeci bu işi çözer.
Şimdiden kolay gelsin.
Çok güzel hareketler bunlar.  ;)

francobaresi

Yorumlamada biraz geç kalmışım.
Tamamen zevk ürünlerinden bahsetmişsin. Bence her ikisi de aracı güzelleştirir.
ti direksiyon kesinlikle görünüş olarak, ele oturuşu olarak orjinale göre daha iyi.
(Benim vites topuzum da ti dakilerden. Araç kullanırken benim ellerim çok terler ti lar delikli deri olduğu için bana gelmiyor.)
Double din için pioneer vs. görüntü olarak çok güzel durmuyor. (İstersen benimkini hemen satayım sana. :D )
Ama işlevselliği orjinale göre avantaj sağlıyor. 2000 Tl ye double almak da bana pek mantıklı gelmiyor.
Yerinde olsam önceliğimi aracın kaderini değiştirici görsellere verirdim. Jant vs.  :yukari-ok:
Direksiyon söktürme çok zor bir işlem değil fakat direksiyonun arka kısmındaki sargılara dikkat etmek lazım.
İşi bilmeyen biri direksiyondan kıtır kıtır sesler gelmesine neden olabilir. İyi bir oto elektrikçi ya da döşemeci bu işi çözer.
Şimdiden kolay gelsin.
Çok güzel hareketler bunlar.  ;)
teşekkürler yorumlarınız için :) jant aracın görselini en çok değiştiren şey katılıyorum ama jantlarımdan daha doğrusu yeni lastiklerimden hem memnunum hem de iyi para harcadım hem jant boyatma hem yeni lastik alırken, hem konforda çok fazla önem taşıyor benim için o nedenle jant lastik durumu en azından önümüzdeki yaz dahil düşünmüyorum, daha sonra lastiklerim eskiyince muhtemelen değişebilirim. buluşmalara gelmek bi türlü nasip olmadı, ya ben nöbetçiyken ya da işimin olduğu günlere denk geldi, yakından görsem iyi olurdu pionerr 2dini ,  en azından fikrim belirginleşirdi. Ben tam yuvaya sığmayan çerçeve rağmen dışarıya doğru çıkıntı yapan bir double kullanmaktansa orjinal teybi hiç bozmama düşüncesindeyim. Ti direksiyon çok hoşuma gitti, muhtemelen az sonra siparişini vereceğim :)
Cuore sportivo

alperuzi

Direksiyonu ben kendim sökmüştüm, kaplama için Art-car'a gönderdim. Zor değil yani :D

Erkay KAHYA

Ti direksiyon çok hoşuma gitti, muhtemelen az sonra siparişini vereceğim :)

:yukari-ok:

francobaresi

Direksiyonu ben kendim sökmüştüm, kaplama için Art-car'a gönderdim. Zor değil yani :D
alper zaten sen bu işlerde beceriklisin , ben geçen kol dayamayı kaplatmaya gittiğim döşemeci hem kasap gibi söktü hem de nasıl sökülceğini senden öğrenerek adama ben söyledim, direksiyonu parçalar heralde :) Geçen servise gittiğimde de direksiyon kütüğüyle sökülür ancak denilince ya dedim bi ben mi bulamıyorum bu işleri yapacak usta diye düşündüm , ondan dert ettim montajı, vites körüğünü ve el freni derisinide kırmızı dikişli yaptırırım belki, müsait olduğun bigün gelsem sökmeye yardımcı olur musun? geri takmak lazım birde tabi :)
Cuore sportivo

Koful

Güzel hareketler bunlar.
Hocam yapın valla, ki bize de örnek olsun, feyz alalım azıcık.

Yalnız son zamanlarda böyle uğraşılıp sıfır ayarına getirilen 159'lara bi haller oluyor, ilana konuyorlar falan içimiz gidiyor :)
Şaka bi yana, TI çok iyi gidecek gerçekten.

Utku

Eski 159 da pioneer vardı, orjinale göre çok daha güzel ve işlevsel

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

francobaresi

resimlerde çok iyi duruyor bence
Cuore sportivo

francobaresi

ti direksiyon siparişini verdim ,sercan (alfayedek) 20 iş günü diyo amaa 1 haftada gelir dedi, bekleme vakti şimdi :)
Cuore sportivo