Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm / 34 UZ 6998 / Alfisti'nin Geri Dönüşü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

jant göbeklerini siyah tabanlı BBS 'mi yapsam yoksa 2015 alfa romeo logosu mu yapsam bilemedim?

You are not allowed to view links. Register or Login

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

jant göbeklerini siyah tabanlı BBS 'mi yapsam yoksa 2015 alfa romeo logosu mu yapsam bilemedim?

bu yeni logolar çok güzel ama senin jantın rengine gold ya da gümüş rengi bbs iyi olur gibi. Siyah beyaz alfa logosuda hoş olabilir
Cuore sportivo

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login  2015'leri al geç saniye düşünme, ne BBS ne de black&white. Gayet güzel olacaklar  :yukari-ok:
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

hi_cazz

75mm diyo ama o kadar var mı çapı göbeklerin

Sent from my iPhone using Tapatalk

wolkanku

75mm diyo ama o kadar var mı çapı göbeklerin

çemberin içinde kalan, yani sticker gibi yenilenen logo 64mm, dış çemberiyle birlikte 75 olması gerekir.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

O kadar detayını bilmiyorum tabi

ES53

Konuyu saptirmadan jant gobegi konusu acilmisken bende bunlari aldim eskileri soldu artik.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Uymaz mi bunlar ?

wolkanku

60mm değil sanırım 159'un göbeği..

bi ufak göbek var bi de büyük var..
benim sadece logo olarak yani o dışındaki geçmeli kapaklı olarak değil, sticker olarak gelen logo 64mm idi.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ES53

60mm değil sanırım 159'un göbeği..

bi ufak göbek var bi de büyük var..
benim sadece logo olarak yani o dışındaki geçmeli kapaklı olarak değil, sticker olarak gelen logo 64mm idi.

Anladim abi.Bakalim gelsin gorucez.Yeni alfa logosu on ve arka bagaj kapaginda guzel durmus ama jant gobegi olarak sicak bakmiyorum ben

wolkanku

dün muayeneyi hallettim.

muayeneyi 10 gün geçirdiğim için ethemefendide 87 tl ceza yemiştim ( 66 tl olarak ödedim %25 indirimle)

180 lira muayene
40 lira egzos ölçüm
66 tl ceza
100 lira, çift egzos sökülüp + dpf takılması, ve muayene sonrasında bunların geri takılması
30 TL 19" jantı sök, 17" leri tak, muayene sonrası tekrar 19" tak.

toplamda 420 liraya geldi bu muayene bana :/

sonuç olarak ıvır zıvır bir sürü hafif kusur buldular, yepyeni silecek süpürgelerine yıpranmış yazdılar mesela ( adam sileceği açtı ama kapayamadı, tüm muayene boyunca kuru kuru camı sildi) , sis farlarının açma tuşunu bulamadı vs. bir sürü şey.

bu arabamla 2. kez muayene girdim, bakalım 2 sene daha bende kalacak mı o meçhul :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

francobaresi

Gecmis olsun, ayni tarihte muayeneye girmisiz:) benim de bagaji acamadilar beni cagirdilar , acmam icin:)

Cuore sportivo

ES53

dün muayeneyi hallettim.

muayeneyi 10 gün geçirdiğim için ethemefendide 87 tl ceza yemiştim ( 66 tl olarak ödedim %25 indirimle)

180 lira muayene
40 lira egzos ölçüm
66 tl ceza
100 lira, çift egzos sökülüp + dpf takılması, ve muayene sonrasında bunların geri takılması
30 TL 19" jantı sök, 17" leri tak, muayene sonrası tekrar 19" tak.

toplamda 420 liraya geldi bu muayene bana :/

sonuç olarak ıvır zıvır bir sürü hafif kusur buldular, yepyeni silecek süpürgelerine yıpranmış yazdılar mesela ( adam sileceği açtı ama kapayamadı, tüm muayene boyunca kuru kuru camı sildi) , sis farlarının açma tuşunu bulamadı vs. bir sürü şey.

bu arabamla 2. kez muayene girdim, bakalım 2 sene daha bende kalacak mı o meçhul :)

Keske Aydinli muayene istasyonuna randevu alsaydin abi.Ben egzost ve dpf siz sorunsuz gecmistim.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login kaybedecek vaktim olmadığı için ben baştan egzos içini halletirip gittim o maddeden kalmayacağımı bilerek.

risk alıp aydınlıda söktürmeden girseydim, kıl bi elemana denk gelseydim, bi daha bostancıya dön egzosu söktür, tekrar git muayeneyi yaptır, tekrar bostancıya git egzosu geri taktır .... akıl karı iş değil bana göre :) işimi garantiye almadan yapmam ben :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

canselmo

19 Jantları neden söktünüz sıkıntı mı oluyo muayenede
2.memleket  = İtalya

wolkanku

19 Jantları neden söktünüz sıkıntı mı oluyo muayenede

hem kapı içinde yazan geçerli ebatlar dışında kalıyor.
hem de sağ ön lastiğimde küçük bir balon var. balonlu lastik kesinlikle geçmiyor.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

Şu yandaki ve arkadaki inşaat yüzünden arabam mahvoldu ya..otoparka hangisinin iş arabası giriyo çıkıyo belli değil, bu esnada arabama sürtüp göçertmişler, boyatması vs dert değil ama zaten aşırı sıkışık zamanım varken götür bekle geri almak için yine git vs uğraşmayı sevmiyorum

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Koful

Geçmiş olsun hocam. Çok belli olmuyor, zamanınız olunca halledersiniz.
O sürten şahıs zaten bir not falan bıraksa şaşardım doğrusu.

Erkay KAHYA

:( O çarpıp kaçanlar var ya ...
İnsanın sinirini niye bozarsın arkadaş. Adam gibi çık kusura bakma de.  >:D
Bununla geçmiş olsun.

wolkanku

:( O çarpıp kaçanlar var ya ...
İnsanın sinirini niye bozarsın arkadaş. Adam gibi çık kusura bakma de.  >:D
Bununla geçmiş olsun.

abi valla onda da değilim..isterse gelsin her yerini anahtarla çizsin ama yeter ki göçük olmasın..göçük olunca içim sıkılyor çünkü tam düzeltilemiyor vs. .. bi de bunları düzeltmek ve onarmak için nakit kaybını geçtim, vakit kaybı çok oluyor.

şu ara arabadan aşırı soğudum, muayenesi bakımı kaskosu vergisi derken haftada sadece 2 gün toplam 40 km kullandığım araba için bir dünya para ödüyorum, üstüne böyle talihsizlikler geliyor...ya artık satıp önümüzdeki yaza kadar şirket arabasıyla devam edicem, ya da bunu kusursuz hale getirip başka bir renge kaplatacağım..siyah yormaya başladı.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

rain man

8c

Arabaya masraf çıktığı dönemlerde aynı şeyleri hissedip bir saat düzgün bi yolda kullanınca amaaan diyorum ben de.

Satmak tercih meselesi ama siyah konusunda haklısınız. Toz kir vs geçtim yıkatayım derken bile çiziliyor.

Bir ara italyadan bi kırmızı 159 resmi atmıştınız, hiç gelmiyor mu o görüntü gözünüzün önüne
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

wolkanku

:) evet kaplatırsam ya parlak füme olur ya da koyu parlak kırmızı olur herhalde :)

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

rain man

Baksana ya :-) bence dur satma park ettiğin yeri değiştir.

O göçük olayından ben de muzdarip durumdayım. Önceki sahibinde kapısına vuran kaçmış vuran kaçmış boya sorun değil ama göçükler tam düzeltilmemis aracı yıkatinca yandan bakıyorum o düzensiz yansımalar can sıkıcı olabiliyor.

wolkanku

Baksana ya :-) bence dur satma park ettiğin yeri değiştir.

O göçük olayından ben de muzdarip durumdayım. Önceki sahibinde kapısına vuran kaçmış vuran kaçmış boya sorun değil ama göçükler tam düzeltilmemis aracı yıkatinca yandan bakıyorum o düzensiz yansımalar can sıkıcı olabiliyor.

park yerimde sorun yoktu ki, 8 yıldır aynı apartman aynı park yerindeyiz..ilk defa başına bir şey geldi..
neyse yarın veriyorum onarıma, haftasonu veririz dediler..hiç acele etmeyin bayramdan önce de verebilirsiniz dedim.

ben göçük düzelttirme falan yaptırtmayacağım, direk macunu vurun boyayın diyeceğim çünkü zaten daha önce aldığımda çizik olduğu için boyattığım bi alan, yamuk yumuk yansımaya tahammül edemem ben.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

rain man

Bilgim yok birşey diyemem

Ama araca sahip olduğum süre içerisinde fırsatım olursa okan beyin You are not allowed to view links. Register or Login gibi boyatma planım var   o yüzden şimdilik göz yumuyorum.

Reha

Geçmiş olsun Volkan. Yapma Allah aşkına hiç orası düzeltilmeden boyanır mı? Macun ufak dalgalanmaları düzeltmek içindir. Oraya atacağı macun kalın olur ve bir zaman sonra çatlar. Usta olur diyebilir. Onun da işine gelir.