Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Videolar (YouTube-Vimeo-Google-Meta ve diğerleri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackgear

Araba mükemmel de sürücü amele gibi geldi biraz :) Özellikle ringde... Onboard videolarını izlemek gerek gerçi, sanki arabanın rahatlıkla girebileceği viraja giremeyecek hissiyatı ile yaklaşıyor. Tabi emin olamadım :) Neticede pistteki yarış arabası değil :)

TRSemih

İstasyondaki moruk direksiyonda diolla :D

Paylaşım için teşekkürler Tolga.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or Login

Rica ederim abi. Halen Mersin'de misin?  :)

TRSemih

Geçen hafta sonu döndüm Tolga. Aksilik olmazsa Eylül başı gibi tekrar geçeceğim Taşucu'na.
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Tolga033

Geçen hafta sonu döndüm Tolga. Aksilik olmazsa Eylül başı gibi tekrar geçeceğim Taşucu'na.
Fırsat olsa ben gelirdim ama senin fırsatın olursa Merkez'e yolun düşerse inşallah görüşürüz abi.  :serefe:

TRSemih

Fırsat olsa ben gelirdim ama senin fırsatın olursa Merkez'e yolun düşerse inşallah görüşürüz abi.  :serefe:

Tm kardeşim. Bu kez Mersin'e hiç yolum düşmedi ama sonraki gelişimde görüşmek dileğiyle.
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Alfadanadam

Araba mükemmel de sürücü amele gibi geldi biraz :) Özellikle ringde... Onboard videolarını izlemek gerek gerçi, sanki arabanın rahatlıkla girebileceği viraja giremeyecek hissiyatı ile yaklaşıyor. Tabi emin olamadım :) Neticede pistteki yarış arabası değil :)

Pistte iki farklı giulia var farkettin di mi? yani iki farklı setup ve iki farklı sürücü söz konusu.

Tapatalk

TRSemih

Bu arada nurburgring 1.20 sn'de ön lipin hareketi net olarak görünüyor.
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

milano 75

elde avuçta 3-5 araba var,sağa sola gömme riskine girememişlerdir  :)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

blackgear

Pistte iki farklı giulia var farkettin di mi? yani iki farklı setup ve iki farklı sürücü söz konusu.

Tapatalk

Hakikaten... Ben onu kaçırmışım abi :) Ama dediğim gibi, keşke onboardlar da olsa, orada daha net anlaşılır arabanın tepkileri. Bir de sanırım fastest lap turu falan değil. Deneme sürüşü gibi birşey.

Assetto Corsa' da ring kasacam diye, DTM inden GT3' üne ne kadar onboard video varsa hatmettim :) Ringi benden iyi bilen yoktur :P :))

You are not allowed to view links. Register or Login güzel paylaşım, teşekkürler  :arkadasim:

Rotweiler

Lan olm hepiniz f1 pilotu kesildiniz. O piste çıkma amacı aracın g tepkilerini slalomunu, süresini, her bi haltını ölçmek zaten.
İlla sağa sola yalpa görmek istiyorsanız official reklama bakın, yine aynı pistte tepeden aşarken aynı slalomu yapıyor, o pistin en pis virajlarından biri değil mi o?
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

admin

Giulia başlığındaki GT Veloce ile ilgili bir video. O olup olmadığı belli değil tabi ki.

You are not allowed to view links. Register or Loginürburgring&_=1441025051891&safety=1

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

blackgear

Lan olm hepiniz f1 pilotu kesildiniz. O piste çıkma amacı aracın g tepkilerini slalomunu, süresini, her bi haltını ölçmek zaten.
İlla sağa sola yalpa görmek istiyorsanız official reklama bakın, yine aynı pistte tepeden aşarken aynı slalomu yapıyor, o pistin en pis virajlarından biri değil mi o?

Ben bu yorumu kaçırmışım You are not allowed to view links. Register or Login. Azmicim, gel senle bir anlaşma yapalım, gidelim ringe, kiralayalım iki araç, zamana karşı üç tur ;) Kaybeden tüm masrafları karşılasın. Var mısın diyeceğim de, sen benle karting de bile aynı piste çıkamıyorsun be kardeşim :p :))  :haydi:

Giulia başlığındaki GT Veloce ile ilgili bir video. O olup olmadığı belli değil tabi ki.

You are not allowed to view links. Register or Loginürburgring&_=1441025051891&safety=1

Linkte kırıklık olabilir mi? Yandex aramaları çıkıyor.

EDIT: Linki kopyala yapıştır yapınca çıkıyor ;)

Rotweiler

Hayır karting şöförlüğüne lafım yok kadir abim auheuh
Ordaki altını çizmeye çalıştığım şey, aracın o amaçla piste çıkmadığı. Ki nitetim bu yazımdan bir hafta sonra hepiniz diğer başlıkta ortak kanıya vardınız. Aracın nürngurgring'e çıkmasının yegane sebepleri belli. Adamın derdi artislik yapayım değil yani sizin aksinize :P
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

blackgear

Sanırım D' yi uygulamaya ÇALIŞIYOR sürücü. İlk videonun 1:09' unda çok bariz gözüküyor. Arkadan itişli araçlarda viraja girmeden keskin dönüş, ardından apex ve dip gaz uygulaması, en hızlı dönüşü sağlar diye biliyorum. Ama video' da çok sallıyor. Belirttiğim gibi, onboard olsa, daha iyi anlaşılır. Benimki yorum sadece, tabi ki f1 pilotu değilim :)

milano 75

vaay vaaay vaaaaaaaaaaay  :-X l.m gianetti nin julisi veriyor ayarı

milano 75

blackgear

Hah, işte bu Mehmet abi, biraz geç oldu ama hızır gibi yetiştin :) Bahsettiğim -amele style- bu videoda çok net gözüküyor :)

En basidinden frenaj bitiş noktalarına bakarsak, BieMWi sürücüsü, mümkün mertebe viraj öncesi gerekeni yapıyor ve virajda aracı serbest bırakıyor. Giulia' daki sürücü ise viraja girmiş arabayı hala fren ile dengesizleştirip direksiyon hareketleri ile hizalamaya çalışıyor. Tabi eğer amaç viraj içi fren sistemi ile ilgili bir kontrol ise bişi diyemem tabi ki. Ama ilk izlediğimde açıkçası süre testi gibi düşünmüştüm :)

milano 75

adamakıllı bi kaç video,daha doğrusu belli isimler tarafından test ve yorumlar yayınlanana kadar hiçbişeyden emin olamıyacağız sanırım.  :)

milano 75

milano 75

haasssssssssss. biz başarı haberlerini beklerken  :(

Tolga033

haasssssssssss. biz başarı haberlerini beklerken  :(

:S :(

ku2

sen neymişsin defender

Arkadan itiş Dodge Ram..4 çeker olanı değil gördüğüm kadarıyla.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

TRSemih

156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

admin

Aynı adam dinlene dinlene ve üstünü değiştirerek devam ediyor galiba!

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.