Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

krm1983

Güle güle kullanın. Çok güzel durmuş.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
Güle güle kullanın. Çok güzel durmuş.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tesekkur ederim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

alperuzi

Onur, bende körükleri tekrar kullanmadılar, yeni deriden yaptılar. Ama dikkatlice sökülürse yeniden dikilebilir bence de.

Direksiyon süper olmuş bu arada, güle güle kullan.

El freni zaten kendiliğinden çıkıyor bu arada, vites körüğü biraz uğraştırıyor, sökülürken de 1-2 tırnak büyük ihtimalle kırılıyor ama sorun teşkil etmiyor.

francobaresi

Onur, bende körükleri tekrar kullanmadılar, yeni deriden yaptılar. Ama dikkatlice sökülürse yeniden dikilebilir bence de.

El freni zaten kendiliğinden çıkıyor bu arada, vites körüğü biraz uğraştırıyor, sökülürken de 1-2 tırnak büyük ihtimalle kırılıyor ama sorun teşkil etmiyor.

Sagol Alper :) el frenine yarin bi bakayim nasilmis, vites korugu madem kirilmaya musait hic el atmayim,  tekrar takinca tikirti yapmasin, oturmamis goruntu olmasin yeter.

Cuore sportivo

Passione

Iyi gunlerde kullan Onur gayet guzel olmus
"centocinguantanove"

can4242

Hoş olmuş, emeginize saglık

francobaresi

Tesekkurler candogan, siyah direksiyon sende ki acik renk kadar can alici durmasada guzel :)

@can4242
Tesekkurler :)

Cuore sportivo

leonheart

Dün tesadüfen ben de Onur arkadaşımızın TI direksiyon olayına canlı şahit olma imkanı buldum :). Oldukça güzel ve şık bir dokunuş oldu, güle güle kullan Onur :)

Ayrıca 159 u da son derece temiz ve diriydi. Temizliği ve güzelliği ile nadir 159 lardan biri olacak bu araç :yukari-ok:
159 JTDM Distinctive

francobaresi

Dün tesadüfen ben de Onur arkadaşımızın TI direksiyon olayına canlı şahit olma imkanı buldum :). Oldukça güzel ve şık bir dokunuş oldu, güle güle kullan Onur :)

Ayrıca 159 u da son derece temiz ve diriydi. Temizliği ve güzelliği ile nadir 159 lardan biri olacak bu araç :yukari-ok:

Tesekkurler ilker,  dun senin araci gormeye firsat olmadi, stromboli gri 159 en hosuma giden renklerden, kuleye bekliyorum :)

Cuore sportivo

leonheart

Tesekkurler ilker,  dun senin araci gormeye firsat olmadi, stromboli gri 159 en hosuma giden renklerden, kuleye bekliyorum :)

Yakın zamanda görüşürüz inşallah tekrar Onur, kuleye de ilk fırsatta geliyorum :)
159 JTDM Distinctive

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login bej siyah iç mekanda kırmızı dikişli hep nasıl olur acaba derdim, hiç de sırıtmamış, güle güle kullan çok yakışmış.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

Sagol volkan, siritmadi gostergeler filan kirmizi oldugundan butunluk sagladi ama vites korugu cok bos kaldi , kirmizi dikis ona da yapilirsa butunlugu tam manasiyla saglarim gibi geliyor

Cuore sportivo

francobaresi

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Yoncali ve italya bayraklilar cok mu apaçi :)

Cuore sportivo

wolkanku

bence üzerinde logo olmamalı.

bir ara ebay'de sıcak baskı ile deriye kalıp olarak şekil verilmiş, ağzında adam olan yılan işaretli olanlar vardı. fiyatı tuzluydu ama güzeldi. bulursan ondan alabilirsin.

ben yakın zamanda aracın tavanını da içeriden siyah kaplatacağım için, el freni ve vites körüğünü de alcantradan kaplatıp, dikişlerini yeşil beyaz yapıp, dışarıya da QV logolarını takmayı düşünüyorum :)  giulia hareketlendirdi bu düşüncelerimi :)
edit:
alfisti shopta buldum
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

francobaresi

bence üzerinde logo olmamalı.

bir ara ebay'de sıcak baskı ile deriye kalıp olarak şekil verilmiş, ağzında adam olan yılan işaretli olanlar vardı. fiyatı tuzluydu ama güzeldi. bulursan ondan alabilirsin.

ben yakın zamanda aracın tavanını da içeriden siyah kaplatacağım için, el freni ve vites körüğünü de alcantradan kaplatıp, dikişlerini yeşil beyaz yapıp, dışarıya da QV logolarını takmayı düşünüyorum :)

edit:
alfisti shopta buldum

Yesil beyaz cok guzel olur bence,  siyahla guzel bi kombinasyon yaratir. Yalniz disariya qv logolari bence siyaha pek gitmiyo, arabayi kirmiziya kaplatirsanda cok guzel olur qv logolar kanimca.

Dedigin koruk ;[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Buna da baktim ama sanirim duz kirmizi dikis olani alcam, fazla goz yorucu olcak baskili, icime de sinmedi abarti geldi hepsi :)

Edit: senin editi gec gordum, buna da bakmistim listemde o da, en guzeli o hatta :)

Cuore sportivo

wolkanku

dediğim körük bu abi, alfistishopda 35 euro
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

francobaresi

dediğim körük bu abi, alfistishopda 35 euro

Evet gec farkettim senin editi :) 35 euroda cok koruk icin, 20 euro gibi kargosuda olcak. Duz kirmizi set 90 tl el freni korugu dahil

Cuore sportivo

francobaresi

Alper koruk bakarken okudugum bi yorum dedigini anlatmis ;

Great material, great look, suits the rest of the interior well with its red stitching. A bit stiff to get in place, BUT.. be very careful when taking the console apart, the silver coloured frame around the boot is extremely fragile and will easily crack like an boiled egg if put in tension.., and what´s worst if broken, it can not be bought seperately, only included with the boot and panel bit..

Alfistishoptaki vites korugunun yorumlarindan:)

Cuore sportivo

alperuzi

Evet, orayı ben de çatlattım, hem de iki yerden :) Tekrar olmaz ama :D

O değil de, körüğün plastiğe sıkıştırıldığı parça var, onun en az 1-2 tırnağını kırmadan sökmek nerdeyse imkansız. Ama kırsan da çok sorun olmuyor, her kenara 3-4 tırnak koymuşlar abartıp :)

francobaresi

Evet, orayı ben de çatlattım, hem de iki yerden :) Tekrar olmaz ama :D

O değil de, körüğün plastiğe sıkıştırıldığı parça var, onun en az 1-2 tırnağını kırmadan sökmek nerdeyse imkansız. Ama kırsan da çok sorun olmuyor, her kenara 3-4 tırnak koymuşlar abartıp :)
O zman siparisi veriyim geldiginde haftasonu sozlesip solugu yaninda alayim :) alt tirnaklar muhim degil tabi o kadar tirnak varken ama gri cerceveyi slow motionla yapariz :)) tekte satilmiyormus meret

Cuore sportivo

francobaresi

arkadaşlar ben bi konuyu merak ediyorum, x özel servisi herhangi bir orjinal parçayı yetkili servise göre çok daha ucuza getirebilir mi? benim sağ ön teker poryam bozuldu, özel servisten fiyat aldım, orjinal getirirsek 350 tl aynısı yetkilide 555 tl dendi. Yan sanayi 200 tl diyolar, yan sanayi ne durumda dedim, orjinali öneririm dedi. Bu indirim mümkün mü acaba, yoksa orjinal dedikleri orjinal değil mi :)  Başıma daha önce böyle bişey geldi, orjinal takıyoruz diyip orjinal parası aldılar ve yan sanayi salıncak takılmış aracıma. Bu sefer başka bi servis ve çok da dürüst görünen  kişiler, böyle bişeyin mümkün olma durumu var mı ?
Cuore sportivo

Theillest

Onur abi biz ne kadar aracın üstüne düşşesekde iyisi olsun takılsın desekde bence o parcayı takan ustanın vicdanına ve samimiyetine kalmış bir iş diyebilirim bi kac olay benim eski aracımdada alfadada başıma geldi.Orj oldugunu ya da parçanın orjinal fiyatında olmadıgını bence anlamamız cok zor sonucda parca geliyor bir sekilde usta aracın altına girip takıyor.Ama bana bictigi fiyat fazla geliyor nette bakıyorum parcalara onada cözümleri var işcilik alıyoruz diyorlar :) Velasılkelam sürekli gittiginiz samimiyetine guvendiginiz ustaya gidin derim abi yoksa sanayide ki insanlar kazıklamak icin sanki fırsat bekliyorlar...

francobaresi

En ilginci yan sanayiyi de diger butun servislerden 150 tl gibi bi fiyat indirimiyle vermesi, hadi orjinal diye yan sanayiyi satarsin ama yan sanayinin fiyati belliyken onu nasil daha da indirtiyo onu anlayamadim

Cuore sportivo

erdem1904

arkadaşlar ben bi konuyu merak ediyorum, x özel servisi herhangi bir orjinal parçayı yetkili servise göre çok daha ucuza getirebilir mi? benim sağ ön teker poryam bozuldu, özel servisten fiyat aldım, orjinal getirirsek 350 tl aynısı yetkilide 555 tl dendi. Yan sanayi 200 tl diyolar, yan sanayi ne durumda dedim, orjinali öneririm dedi. Bu indirim mümkün mü acaba, yoksa orjinal dedikleri orjinal değil mi :)  Başıma daha önce böyle bişey geldi, orjinal takıyoruz diyip orjinal parası aldılar ve yan sanayi salıncak takılmış aracıma. Bu sefer başka bi servis ve çok da dürüst görünen  kişiler, böyle bişeyin mümkün olma durumu var mı ?
Getirdikleri parçaya bakarsınız. Gittiğiniz yeri biliyorum. Dediğiniz üçkağıdı yapıcak son kişi onlar rahat olun ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

francobaresi

Getirdikleri parçaya bakarsınız. Gittiğiniz yeri biliyorum. Dediğiniz üçkağıdı yapıcak son kişi onlar rahat olun ;)
cevap icin tesekkurler erdem bey

Cuore sportivo