Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bir GT Hikayesi...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alperen08

Hayirli ugurlu olsun. Kazasiz belasiz agiz tadiyla binmeniz dilegiyle. Iste alfalar ve alfistileri piyasa markalar ve suruculerinden ayirt eden temel konu hep bir hikayemiz olmasi ve araclarimiza ailemizin bir ferdi gibi deger vermemiz.  Hepsindende ote alma napacaksin cok uzulursun parcasini bulamazsin gibi alfadan bi haber insanlarin yorumlarina ragmen burnumuzun dikine gidip alfalarimizin keyfini surmemizdir. Tekrar gule gule kullanin

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

balesanist

Kesinlikle haklısınız. Burnumun dikine gittim. Pişman mıyım? Asla.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

balesanist

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.

Recep Küçük

maşallah üstad allah nazarlardan saklasın inşallah. hani derler ya mermi gibi mübarek. :nazar:

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

escape

Hayırlı olsun,Maşallah diyelim  :nazar:
I ♥ YOU ALFA ROMEO

Muratarslan

Hayirli olsun. Kazasiz belasiz guzel gunlerde keyifle binin

2006 GT 2.0 Selespeed

ealprsln

Hayırlı olsun, kazasız belasız.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

balesanist

Herkese teşekkür ederim. Allah hepimizi kazadan, beladan korusun.

balesanist

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

65'e tamamladık.

Kurzuk

Maşallah... Kazasız, belasız mutlulukla sürülecek daha nice kilometreler dilerim.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

ykilinc

Cok güzel bır arac aldınız, güle güle kullanin. Allah içinize sindirsin...

balesanist

İyi dilekler için teşekkür ederim.

Tesla

Hayırlı uğurlu olsun .. Çok sevindim bu aracın gerçekten değer veren birine gitmesine . Bende niyetliydim size kısmetmiş adınıza sevindim

Sent from my iPad using Tapatalk
-Tesla-

balesanist

Teşekkür ederim.Nasip bizeymiş.Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.Model S ler hepimizin olsun inşallah.

Tesla

En güzel temenni :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

-Tesla-

balesanist

Herkese merhabalar.Bugün 2083 km süren yolculuğum sona erdi.959 TL'lik benzin satın almışım.Tanışma süreci için hiç de fena değil.Alfa Romeo GT aldığıma pişman edecek hiçbir sorun yaşamadım çok şükür.Tam aksine ne kadar güzel bir seçim yaptığımı her km de hissettim.
İlk defa bir Alfa sahibi olmam nedeniyle çok merak ettiğim ve sürekli bahsedilen "herkesin frene bastığı yerde gaza basmanın" keyfini dibine kadar yaşadım. :p Bu konuda yaşadığım tek sıkıntı yine virajlarla ilgili.Viraj içinde aniden şerit değiştirip önüme kıran bir dengesiz yüzünden GT'ye doyamadan gidecektik. :duvar: İlkinde; trafikte olur, ikincide; biraz daha dikkat etmeliyim derken üçüncüde de son anda kurtardıktan sonra artık bu yoğun bayram trafiğinde dördüncüyü denemedim.
Yolculuğum esnasında dört 156, iki Mito, bir 147 ve bol miktarda Giulietta'ya selam vermeme rağmen hiç birinden dönüş alamadım. >:(

Muratözdemir

Çok geçmiş olsun. Umarım daha uzun yıllar kazasız belasız binmeye devam edersiniz. Bencede rakamınız fena degil kmde 46 kurus. 35 e düşer gibi :) selam konusunda trafikte alfalar artarken selam verenler azalıyor maalesef.

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ademirtas

Maşallah, Allah kaza vela vermesin
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS
2006 - Alfa Romeo 159 JTDm
1999 - Alfa Romeo 156 2.5 V6

balesanist

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok geçmiş olsun. Umarım daha uzun yıllar kazasız belasız binmeye devam edersiniz. Bencede rakamınız fena degil kmde 46 kurus. 35 e düşer gibi :) selam konusunda trafikte alfalar artarken selam verenler azalıyor maalesef.

Sağolun.Allah hepimizi kazadan beladan muhafaza eylesin.35 kuruşlar falan biraz zor gibi.Zira fazla zorlamadığım halde ortalama 10.8 lt. En düşük 5.2 o da 90 la falan gidersen anca.
Bu arada anlık tüketimde en fazla 70 mi gösteriyor?

balesanist

Maşallah, Allah kaza vela vermesin
Amin cümlemize inşallah.

Muratözdemir

Sağolun.Allah hepimizi kazadan beladan muhafaza eylesin.35 kuruşlar falan biraz zor gibi.Zira fazla zorlamadığım halde ortalama 10.8 lt. En düşük 5.2 o da 90 la falan gidersen anca.
:) 70 mi aman yarabbi benim ortalama hızımdır o

Kunteper156

İlk defa bir Alfa sahibi olmam nedeniyle çok merak ettiğim ve sürekli bahsedilen "herkesin frene bastığı yerde gaza basmanın" keyfini dibine kadar yaşadım. :p Bu konuda yaşadığım tek sıkıntı yine virajlarla ilgili.Viraj içinde aniden şerit değiştirip önüme kıran bir dengesiz yüzünden GT'ye doyamadan gidecektik. :duvar: İlkinde; trafikte olur, ikincide; biraz daha dikkat etmeliyim derken üçüncüde de son anda kurtardıktan sonra artık bu yoğun bayram trafiğinde dördüncüyü denemedim.
Yolculuğum esnasında dört 156, iki Mito, bir 147 ve bol miktarda Giulietta'ya selam vermeme rağmen hiç birinden dönüş alamadım. >:(

Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız ve keyifli sürüşler diliyorum. Aracınızı limitlerinde kullanırken dikkatli olun, daha yolda birbirimizi görünce selamlaşacağız  :rock:

balesanist

:) 70 mi aman yarabbi benim ortalama hızımdır o

Kalkışta ya da yokuş yukarı falan yüklenince istediğin kadar bas 70 i geçmiyor anlık tüketim.

balesanist

Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız ve keyifli sürüşler diliyorum. Aracınızı limitlerinde kullanırken dikkatli olun, daha yolda birbirimizi görünce selamlaşacağız  :rock:

Sağolun çok teşekkür ediyorum.Araçla tanışma sürecinde biraz samimi olduk normalde sakin kullanırım.Şimdiden selamlar

Tolga033

Maşallah,hayırlı olsun. :nazar: