Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 ÖN TAKIM SETİ VE VARYATÖR TEMİNİ

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

can4242

Arkadaşlar,selamun aleykum. Mevcut 156 mk2 aracım için uygun fiyatlı ön takım seti( içinde şu salıncak,z rot, olanlardan bahsediyorum.) Arıyorum ve sizden güvenilir bir link bekliyorum tedarik etmem için.

Ayrıca birde varyatör problemi nüksetmeye başladı ufaktan ve araç ilk soğuk çalışmada bi beş saniye kadar adeta böğürerek çalısıyor, diger zamanlarda da rölantisi biraz gürültülü aracın. Bu sebeple mümkünse bir varyatör tamir kiti daha da olmadi uygun fiyatla bulabilecegim bir varyatöre ihtiyaç duyuyorum

Bu iki konuda desteklerinizi bekliyorum, yardıma ihtiyacım var.Teşekkürler.

can4242

Arkadaşlar, bir hafta içerisinde bu sipariş işini tamamlamam lazım özellikle ön takımı. Sebebi uzun yola çıkacağım ve yaşadığım yerde iyi bir alfa ustası olmadığı gibi yedek parça da temin etmem imkansız buralarda, o sebeple zamanım kısıtlı lütfen bilen arkadaşlar zaman ayırsın.

blackgear

Can, yarın arefe öbür gün bayram zaten :) Bence yanlış bir hafta seçmişsin.

Böğürmekten kastın nedir bu arada? Varyatör arabayı böğürtmez. Sadece dizel gibi tıkırtılı çalıştırır. Kısa vadede sorun yaratmaz. Hakeza ön düzen de öyle. Araçta başka bir problem olmasın?

Bence yanlış yönlendirmeler ile parça alıp, rastgele bir yerde revizyon yapmak yerine, atla aracına gel Ankara' ya. Hepsi birbirinden değerli servisler var Ankara' da. Temizce baktır aracına, yapılanlar da içine sinsin. Temiz temiz kullan derim ben.

Yok illa bu hafta halledicem dersen de, forumun arama özelliğini kullanabilirsin. Tedarik edilecek çok site var. Hepsi forumda yer alıyor :) Ama bu hafta biraz zor gibi dostum. Selamlar...

can4242

You are not allowed to view links. Register or Login
Can, yarın arefe öbür gün bayram zaten :) Bence yanlış bir hafta seçmişsin.

Böğürmekten kastın nedir bu arada? Varyatör arabayı böğürtmez. Sadece dizel gibi tıkırtılı çalıştırır. Kısa vadede sorun yaratmaz. Hakeza ön düzen de öyle. Araçta başka bir problem olmasın?

Bence yanlış yönlendirmeler ile parça alıp, rastgele bir yerde revizyon yapmak yerine, atla aracına gel Ankara' ya. Hepsi birbirinden değerli servisler var Ankara' da. Temizce baktır aracına, yapılanlar da içine sinsin. Temiz temiz kullan derim ben.

Yok illa bu hafta halledicem dersen de, forumun arama özelliğini kullanabilirsin. Tedarik edilecek çok site var. Hepsi forumda yer alıyor :) Ama bu hafta biraz zor gibi dostum. Selamlar...
Öyle de bir sıkınti var esasen lakin yaşadığım yerde tanıdıklarım var gerekirse bayramda da yaptırabilirim ufak tefek işleri, dedigim gibi varyatör çok önemli degil şu aşamada sadece ön takım sıkıntılı ve halletmem şart gibi görünüyor yola çıkmadan

can4242

Eskişehirde son 1 ay daha ikamet edeceğim sonra istikamet konya, umarım bu bir ay ıçerisinde ankaraya gelme,arabanın ufak tefek eksiklerini giderme ve sizinle tanışma fırsatı bulurum. Selamlar..