Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login
bunların en dirisi sanırım maxideki,o zaten q4 konusunda bayağı tecrübe sahibi olmuş,yaptığı işlemler falan motor,yürür konusunda pro

Hakan abinin araba 10+ senedir onda biliyordum, şimdi edevletten baktım 15,5sene olmuş :)
alfaya bulaşmdan önce burda,t.t de falan konularını okumuştum.merakım aslında q4 yada 2.5 156 üzerineydi,75 sonradan pırtladı ve aniden benim oldu ama yaş iyice kemale ermeden bi q4 tatmak ister canım.inşallah olur
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

OğuzCanAlantor

Elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ama "pasha"nın koltukları, bana "arkası çeplikli" koltuk kılıfları ile aynı hissiyatı yaşattı.

Ön ve arka ayrı lastik ebadı..!!!
BMW'mi oğlum bu..!! Hey Allahım..!

:) bari önleri 245 arkaları 235 yap değil mi? hahaha

51 bin lira verildiğini ve vermediğini söylüyor , gerçekten ülkemizde araba cahili çok :)

Fatihob

bunların en dirisi sanırım maxideki,o zaten q4 konusunda bayağı tecrübe sahibi olmuş,yaptığı işlemler falan motor,yürür konusunda pro

Hakan abinin araba 10+ senedir onda biliyordum, şimdi edevletten baktım 15,5sene olmuş :)
alfaya bulaşmdan önce burda,t.t de falan konularını okumuştum.merakım aslında q4 yada 2.5 156 üzerineydi,75 sonradan pırtladı ve aniden benim oldu ama yaş iyice kemale ermeden bi q4 tatmak ister canım.inşallah olur

Bendede atmosferik v6 veya q4 isteği çok fazla ama q4 yürüyen bomba gibi geliyor. Sanayi git gel işlerine ayırcak vaktim yok eskisi gibi. Şu piyasalar bi haraketlensinde 2.5v6 istiyorum.
..

milano 75

Bendede atmosferik v6 veya q4 isteği çok fazla ama q4 yürüyen bomba gibi geliyor. Sanayi git gel işlerine ayırcak vaktim yok eskisi gibi. Şu piyasalar bi haraketlensinde 2.5v6 istiyorum.
75 e sıfır motor yaptırdım,altta şafttan vya şanzıman girişden kaynaklı bi ses var,onu yaptırıp bi ilana koyacağım umudum pek olmasada,olurda satrsam ya temiz ederinde  q4 yada hiç bulaşmayıp kayınçımdaki v6 yı alayım diyorum sonra 75 e binip biraz sitres atınca,petrol girişlerinde,çarşıda,mac e falan girince bööle bakışları görünce arabaya,yaaaa bi git satılırmı bu falan oluyorum.benimkisi yine planlı falan değilde ani bişey olur değişirsem heralde

Koful

Arkadaş yeni almamış mıydı bu 2.5 i ?

Evet hocam, ben de malum sitede gezerken gördüm az evel..

halbuki jantları falan değiştirmek istiyordu, değiştiremeden satmaya karar vermiş demek ki...

coyote

%100 oto diye lanet bir program var... Onu izleyen zivanadan çıkıyo işte böyle...  :duvar:

O programa malesef ben de denk geldim. Aslında programın ismini %110 Apaçi koysalarmış daha uygun olurmuş.  :)

Koful

Forumda kalır inşallah...

can4242

çok güzel bir eser gerçekten, forum dışına çıkacagını sanmıyorum, kıymet bilene gidecektir bu forumdan, keşke imkan olsa da ben alsam bunu

Utku

çok güzel bir eser gerçekten, forum dışına çıkacagını sanmıyorum, kıymet bilene gidecektir bu forumdan, keşke imkan olsa da ben alsam bunu

Can bey artık hangi aracı istediğinize karar verseniz iyi olacak ;

Arabanız mk2 156 üstelik çok memnunsunuz / sıfır problemli
Satılık başlığınızda sadece 147 takaslı yazıyor,
Başka bi yerde 156 ss niyetlendiniz,
Reha beyin mk1 156 ya niyetlendiniz ,
Golfe hayır demem dediniz,
İmkanınız olsa gtv alırdınız..

:S
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

can4242

Can bey artık hangi aracı istediğinize karar verseniz iyi olacak ;

Arabanız mk2 156 üstelik çok memnunsunuz / sıfır problemli
Satılık başlığınızda sadece 147 takaslı yazıyor,
Başka bi yerde 156 ss niyetlendiniz,
Reha beyin mk1 156 ya niyetlendiniz ,
Golfe hayır demem dediniz,
İmkanınız olsa gtv alırdınız..

:S
Bu söylediğiniz arabalara niyetlenmedim, tekrar okursanız begenilerimi dile getirdiğimi ve keşke ben alabilsem diyerek satıcı arkadaşların araçlarının güzelliğini vurguladığımı anlamış olursunuz Utku Bey. Kaldı ki, hangi arabaya niyetlendiğim konusu ve benim erişebildiğim bütün alfalara zamanı gelince binme isteğim ve bunu da,esprili olarak dile getirmiş olmam sizde şupheler uyandırmasın ki güzel kafanızı yormayın hocam. Selamlar

can4242

Birde utku hocam, konuların sadece başlıklarını değil de içeriklerini de okuyun size tavsiyemdir. Eger benim konunun içeriğini de okumuş olsaydınız, güncel halinde sadece 147 takaslı olmadıgını anlardınız, ki zor olmasa gerek :haydi:

TRSemih

Can Bey kızmayın ama bu tarz yorumlar forum üyelerine antipatik geliyor. Utku'nun tespiti ya da yorumu da bunu vurgular yönde. Yoksa siz ne aldınız ya da neyi almak istiyorsunuz kime ne. Kimse de bunu irdelemiyor zaten.

Utku'nun takas konunuza yazdığınız son yorumu da görmesi mümkün değildi, Utku'nun uyarısından hemen sonra yazdınız çünkü. Boşuna uyarıyorsunuz (:

Diyeceğim o ki herkes herşeyin farkında.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

rain man

Alper beyin v6 gtv'sini çok beğeniyorum. Semih beyin 156'sı favorim.  İmkanım olsa 147 q2'yi okan beyin brerasının olduğu renge boyatırım. Satacak olursa Candoğan beyin 159'unu seve seve 147 ile takaslarım yeni kasa c serisine ise bayılıyorum. Ne yapacağıma ise karar veremiyorum çünkü ben forum trolüyüm.

Her entry'mde insanları dumur etmek ise vazgeçilmezim.  :rock:
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login  eyvallah Semih, ben ciddiye almayıp cevap yazmamıştım.He deyip geçmek daha doğru boşver,
Yoksa bi ton mesaj çıkarılır eskilerden.

Bu arada konuyu dağıtmadan, şu aracıda çok beğendim ;

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

coyote

Alper beyin v6 gtv'sini çok beğeniyorum. Semih beyin 156'sı favorim.  İmkanım olsa 147 q2'yi okan beyin brerasının olduğu renge boyatırım. Satacak olursa Candoğan beyin 159'unu seve seve 147 ile takaslarım yeni kasa c serisine ise bayılıyorum. Ne yapacağıma ise karar veremiyorum çünkü ben forum trolüyüm.

Hani kimi mesajların altına "sesli güldüm" yazarlar ya, işte ben onu yazanlara içimden "hadi yaa" derdim. Ama harbiden bu mesaja "sesli güldüm" iyi mi :) Sanırım bunda, mesajı çok anlamlı bulmamım da etkisi oldu ;)

coyote

You are not allowed to view links. Register or Login  eyvallah Semih, ben ciddiye almayıp cevap yazmamıştım.He deyip geçmek daha doğru boşver,

156 için olan Zender kitin ön görünüşü, bana biraz kar küreme makinasını, arka görünüşü de ispanyol paça pantolonu hatırlattığı için pek sevmiyordum :) Ama 166 için olanı tam kararında olmuş.

DcD-Semih

Yazık o Gta tamponlarına  :kahve:

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

erdem1904

Bende çok beğendim bu 166 yı keşke benim olsa :))
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

TRSemih

1.6 dan aygır oluyor mu yau :) malını yere göğe sığdıramama vakası vol.582938459

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ali kaynak

147 Sanrouf ihtiyacı olan varmı :)
Lancia delta III

milano 75

Yazık o Gta tamponlarına  :kahve:

şu vossen jantlara bayılıyorum ama ne zaman böyle küçük ebatlarda, araç üstünde görsem bu ne lan oluyorum.hatta sokağımda e90 kasaya takmış biri,air de yapmış,yine beğenemedim.enteresan

milano 75

buda çok iyiymiş,temizde gözüküyor.kayınçımın v6 yı bugün yeni sahibine verdik,elemanı birde 166 yamı bulaştırsam acaba  :)

can4242

Can Bey kızmayın ama bu tarz yorumlar forum üyelerine antipatik geliyor. Utku'nun tespiti ya da yorumu da bunu vurgular yönde. Yoksa siz ne aldınız ya da neyi almak istiyorsunuz kime ne. Kimse de bunu irdelemiyor zaten.

Utku'nun takas konunuza yazdığınız son yorumu da görmesi mümkün değildi, Utku'nun uyarısından hemen sonra yazdınız çünkü. Boşuna uyarıyorsunuz (:

Diyeceğim o ki herkes herşeyin farkında.

Semih bey, paylaştığinız kısımdan çok daha önce, hatta günler önce yazdıgımı sizde okumamişsınız ne yazık ki, bugün yazdığımı eed utku beyden sonra yazdım ki yanliş anlaşılmalar olmasın maksadım, lakin sizinde daha önce yazdıgım ıceriği okumamıs olmanız düşündürücü.

can4242

Yoksa bi ton mesaj çıkarılır eskilerden. Utku bey mümkünse ciddiye almayınız, yalnız forumds her yazdıgım seyi okuyup burda alt alta dizip bana gönderme yapmanız, beni ciddiye almadıgınıza ikna etti beni, iyi forumlar.

can4242

Hocam arkadaşın "sesli gülmesine" sebep olacak ince espriler, dokunuşlar yapmışsınız, sizi tebrik ediyorum. Lakin bildiğiniz üzere, sizin komedyenlik yeteneğinizi göstereceğiniz, has keza insanların da size her açıdan, katıla katıla, sesli güleceğine inandıgım, bir çok yer ve mekan var tavsiye edebileceğim :)