Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

can4242

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login  eyvallah Semih, ben ciddiye almayıp cevap yazmamıştım.He deyip geçmek daha doğru boşver,
Yoksa bi ton mesaj çıkarılır eskilerden.

Bu arada konuyu dağıtmadan, şu aracıda çok beğendim ;

Bende çok beğendim bu 166 yı keşke benim olsa :))
Sizin için ulaşılamaz bir amaç olduğunu sanmıyorum erdem bey, isterseniz neden olmasın değil mi :)

can4242

Can Bey kızmayın ama bu tarz yorumlar forum üyelerine antipatik geliyor. Utku'nun tespiti ya da yorumu da bunu vurgular yönde. Yoksa siz ne aldınız ya da neyi almak istiyorsunuz kime ne. Kimse de bunu irdelemiyor zaten.

Utku'nun takas konunuza yazdığınız son yorumu da görmesi mümkün değildi, Utku'nun uyarısından hemen sonra yazdınız çünkü. Boşuna uyarıyorsunuz (:

Diyeceğim o ki herkes herşeyin farkında.

Uyarınızı dikkate alacağim Semih Bey, nazik uyarınız ve açıklamanız için teşekkür ederim. Bu denli tepki gösterileceğini tahmin edemediğim bir durumdu, kusura bakmayın.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Koful

Can bey, bu tür paylaşım ortamlarında böyle tartışma/tartışılma durumları her zaman olacaktır, beni sakın yanlış anlamayın ama nacizane yorumum, hakkınızdaki her iletiye/tavsiyeye cevap vermek zorunda hissetmeyin kendinizi. Hem siz yorulmamış olursunuz, hem de sizi tam olarak tanımayan kişilerin olası antipati artışının önüne geçmiş olursunuz.
Ben de yeniyim ve elimden geldiğince buradaki paylaşımları, güzel yorumları ve araçları takip etmeye çalışıyorum ve açıkçası bu tür yanlış anlaşılmaların (diyelim) atışma tadına dönmesi durumunda, bunun tüm taraflarca olgunlukla karşılanması gerekirken uzatılmasını, "böylesi az bulunur, seviyesi yüksek" bir ortama yakıştıramıyorum.

Yanlış anlaşılacak birşey yazdıysam affola.

can4242

Can bey, bu tür paylaşım ortamlarında böyle tartışma/tartışılma durumları her zaman olacaktır, beni sakın yanlış anlamayın ama nacizane yorumum, hakkınızdaki her iletiye/tavsiyeye cevap vermek zorunda hissetmeyin kendinizi. Hem siz yorulmamış olursunuz, hem de sizi tam olarak tanımayan kişilerin olası antipati artışının önüne geçmiş olursunuz.
Ben de yeniyim ve elimden geldiğince buradaki paylaşımları, güzel yorumları ve araçları takip etmeye çalışıyorum ve açıkçası bu tür yanlış anlaşılmaların (diyelim) atışma tadına dönmesi durumunda, bunun tüm taraflarca olgunlukla karşılanması gerekirken uzatılmasını, "böylesi az bulunur, seviyesi yüksek" bir ortama yakıştıramıyorum.

Yanlış anlaşılacak birşey yazdıysam affola.

Estafurulllah hocam, eleştiriye, düzeyli ve yapıcı olması şartı ile, daima açığım. Eleştiri sizin tarzınızda yapılırsa ve ben ondan, bana fayda sağlayacak bir şeyler alabiliyorsam ne mutlu bana.. Tavsiyenizi dikkate alacağım, inanın bende sonradan pişman oldum, kişilere cevap verir durumda kaldığım için..Lakin gördüğünüz üzere bana yapılan, eleştirinin, dalga geçilir tarza dönüşmüş olması canımı sıkan.. Semih Beyi kırdıysam kusura bakmasın,fakat ben diğer arkadaşlar ile ilgili, onların yaptığı, "bir fırsat bulsamda, burdan biri ile eğlensem, hem kendime hem başkalarına komiklik yapsam" moduna girmeyeğim. İyi forumlar, tavsiyeleriniz üzerine, içtenlikle teşekkür ediyorum.

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login  eyvallah Semih, ben ciddiye almayıp cevap yazmamıştım.He deyip geçmek daha doğru boşver,

Sizin için ulaşılamaz bir amaç olduğunu sanmıyorum erdem bey, isterseniz neden olmasın değil mi :)

Keşke :) 159 veya Giulietta için satıyor. Ancak eşi kullanacağı için otomatik istiyor :( Takas teklif ettim ama maalesef olmadı...

159 satılınca değerlendireceğim araçları barındıran favori listemi görseniz şaşar kalırsınız.  :) Alfa'nın her modeline sahip olma isteği ve bunu her gördüğümüz araçta dillendirme durumu bir çoğumuzda var aslında ;) Ama maddi olarak sahip olabilecekken  hayat şartları sebebiyle sahip olamayıp bakakaldığımız bir sürü Alfa modeli var ve olmaya da devam edecek.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

can4242

Keşke :) 159 veya Giulietta için satıyor. Ancak eşi kullanacağı için otomatik istiyor :( Takas teklif ettim ama maalesef olmadı...

159 satılınca değerlendireceğim araçları barındıran favori listemi görseniz şaşar kalırsınız.  :) Alfa'nın her modeline sahip olma isteği ve bunu her gördüğümüz araçta dillendirme durumu bir çoğumuzda var aslında ;) Ama maddi olarak sahip olabilecekken  hayat şartları sebebiyle sahip olamayıp bakakaldığımız bir sürü Alfa modeli var ve olmaya da devam edecek.
Aynen öyle hocam, biz samimiyetimizle dile getiriyoruz begenilerimizi, hangimizde yok ki bütün alfalara "keşke bir süre sahip olsak" istegi. Umarım Allah herkesin kalbine göre verir alfalarını da :)

ar.159

Goz sabitleme
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Kurzuk

Goz sabitleme
Üff..Bunda şimdi ayak iteleme, çapraz göğüs kaşıyıcı kemer ve manuel bel masajı sistemi bile vardır.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

halil

böyle jant gördünüz mü? :o :o :o :o :o :o

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

can4242

Hayatımda gördüğüm, en kötü jant-araba kombinasyonlarından biri tek kelime ile. Gerçi ben o jantın hiç bir arabaya yakışacağınıda düsünmüyorum ama..

Aşmış

Gözüm acıdı! Hem jantlara, hem fiyata.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

can4242

Benim jant tan daha çok ilgimi çeken şeyler var ilanda, birincisi ilandaki aracın, inanılmaz abartılı fiyatı ki( bence değeri en çok 45 bindir )kanımca o da tertemiz bakımlı olması şartı ile. İkincisi sadece keyif amaçlı çok az ve özel günlerde kullanılan bir aracın km sinin ne ara 205 binlere geldiği...Jantlara çok şey söylemek geçiyor içinden lakin sabrediyorum:) fakat kendimi ne kadar tutabileceğimi de bilmiyorum :p

erdem1904

Bir jant fiyaskosu da bu ilanda var...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Doğa Tosun

Benim jant tan daha çok ilgimi çeken şeyler var ilanda, birincisi ilandaki aracın, inanılmaz abartılı fiyatı ki( bence değeri en çok 45 bindir )kanımca o da tertemiz bakımlı olması şartı ile. İkincisi sadece keyif amaçlı çok az ve özel günlerde kullanılan bir aracın km sinin ne ara 205 binlere geldiği...Jantlara çok şey söylemek geçiyor içinden lakin sabrediyorum:) fakat kendimi ne kadar tutabileceğimi de bilmiyorum :p
45 çok  eğer tertemiz bakımlı ise 30 eder belki  Çünkü 40'a 96 model e36 lar var.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

erdem1904

şu an ki piyasada ederi bence de 45 Doğa... Yaprak kıpırdamıyor...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

sariertan

Fiyat çok iyi değil mi ??

Doğa Tosun

şu an ki piyasada ederi bence de 45 Doğa... Yaprak kıpırdamıyor...
Alfada kıpırdamıyordur abi. Gecen hafta 1 bmw 2 toyota şak diye gitti. Daha ziyade o arabayı bilmiyorum ama zaten "tertemiz-bakımlı" 159 1 elin parmağı kadar kaldığı için 45'e tertemiz bakımlı bulan arkasına bakmasın derim.

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

erdem1904

Doğacım tertemiz bakımlı 5 tane kaldı. Biri sende diğer 4 ü de forumda ki bilinen 159 lar. Onlardan biri ki bence forumun hatta tr nin en güzel 159'uydu. En temizi en dolusu en aksesuarlısıydı. Sırf 15000 tl lik ekstrası vardı. 55.000 tl yazıp 53.000 e bırakıyordu en son. Çık 15.000 lik 19 ti jantlarını, coili, multimedya vs vs. yi standarda dön. Ne kaldı 38.000 tl...

İlanda piyasası maksimum 45 dediğimiz araç 208.000 de. Benim araç da 2006 218.000 km de.. Temizliği ıvırı zıvırı geçtim 37800 yazdım telefonum çalmıyor. Piyasayı okuyamıyorsunuz.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Utku

Fiyat çok iyi değil mi ??

Sebebi galerinin bagcilarda olmasi..
Ulkedeki en ucuz arabalarin satildigi semt.
0 arac dahi almam burdan o derece kotu bi imaji var
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

can4242

Bir jant fiyaskosu da bu ilanda var...
Hakikaten yahu, bu insanlarda hiç mi tarz yok. Bu nedir arkadas

can4242

45 çok  eğer tertemiz bakımlı ise 30 eder belki  Çünkü 40'a 96 model e36 lar var.
30 mu :) e36 mı, mesajınızı çözümlemeye çalıştım ama başaramadım hocam :)

Doğa Tosun

Doğacım tertemiz bakımlı 5 tane kaldı. Biri sende diğer 4 ü de forumda ki bilinen 159 lar. Onlardan biri ki bence forumun hatta tr nin en güzel 159'uydu. En temizi en dolusu en aksesuarlısıydı. Sırf 15000 tl lik ekstrası vardı. 55.000 tl yazıp 53.000 e bırakıyordu en son. Çık 15.000 lik 19 ti jantlarını, coili, multimedya vs vs. yi standarda dön. Ne kaldı 38.000 tl...

İlanda piyasası maksimum 45 dediğimiz araç 208.000 de. Benim araç da 2006 218.000 km de.. Temizliği ıvırı zıvırı geçtim 37800 yazdım telefonum çalmıyor. Piyasayı okuyamıyorsunuz.
ben ilandaki o arabadan bahsetmiyorum ki abi, onun fiyatının şaka olduğu zaten açık net. 

Galerici lafı olacak belki ama benim gözümde her zaman iyi mal iyi para. Halit Abi'nin arabanın zaten o fiyatlara düşmesi büyük şanssızlık. Acelesi olmasa zaten o şaka gibi fiyatlara ineceğini hiç sanmıyorum.

Piyasayla da alakası olduğunu düşünmüyorum. Ondan önce Mehmet Ali Abi'nin 159'da olduğu gibi.
Yada Sefa'nın GT'nin 38'e satılması gibi. Şu ara bana gelen giden arabalarda da durum hiç fena değil.
Ama benim asıl dikkat çekmek istediğim, 159'a iyi bakmak, kondisyonu iyi tutmak gerçekten özen istiyor şimdi burda bunları konuşmanın alemi yok. Temizlik-bakımlı olmak bunlar göreceli kavramlar sanırım.

You are not allowed to view links. Register or Login ben de sizi çözümleyemeyenlerdenim Can Bey. Tertemiz bakımlı bir 159 maks 45 ediyorsa, ilanlardaki dizel otomatik orta dolulukta bakımsız ve kirli araçların 30 bine müşteri beklemesi gerekirdi heralde. Vaktinizi almaktan çekinmesem gelen giden tüm arabaların + kendi araçlarımın anlık değerini size sormayı çok isterdim.

Uzatmaya fazla gerek yok. Üzerinize alınmayın ama Alfayı hakikaten alfacı bitiriyor. Dalga geçtiğimiz hanzolar 20 yaşında arabaları ekspertizini yaptığınız fiyatlara satıyor. Kimse de alfa'nın ikinci eli şöyle böyle diye dert yanmasın. Bunları kendi araçlarımın piyasası için de söylemiyorum ha yanlış anlaşılmasın, zaten bildiğiniz gibi hiçbirini satma niyetim yok acil ihtiyaç olmadıkça.

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

erdem1904

O zaman ben yanlış yapıyorum. Aracın 1000 tl verip ağzını yüzünü toplatıp cilala parlat yaptırıp fiyatı 5000 tl artırayım :) buluşmaya uğramaya çalışacağım bu mevzu çok uzun ;)
Biraz daha bu dip rakama satılmazsa galerici işi süslemelere başlayacağım zaten :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

can4242

ben ilandaki o arabadan bahsetmiyorum ki abi, onun fiyatının şaka olduğu zaten açık net. 

Galerici lafı olacak belki ama benim gözümde her zaman iyi mal iyi para. Halit Abi'nin arabanın zaten o fiyatlara düşmesi büyük şanssızlık. Acelesi olmasa zaten o şaka gibi fiyatlara ineceğini hiç sanmıyorum.

Piyasayla da alakası olduğunu düşünmüyorum. Ondan önce Mehmet Ali Abi'nin 159'da olduğu gibi.
Yada Sefa'nın GT'nin 38'e satılması gibi. Şu ara bana gelen giden arabalarda da durum hiç fena değil.
Ama benim asıl dikkat çekmek istediğim, 159'a iyi bakmak, kondisyonu iyi tutmak gerçekten özen istiyor şimdi burda bunları konuşmanın alemi yok. Temizlik-bakımlı olmak bunlar göreceli kavramlar sanırım.

You are not allowed to view links. Register or Login ben de sizi çözümleyemeyenlerdenim Can Bey. Tertemiz bakımlı bir 159 maks 45 ediyorsa, ilanlardaki dizel otomatik orta dolulukta bakımsız ve kirli araçların 30 bine müşteri beklemesi gerekirdi heralde. Vaktinizi almaktan çekinmesem gelen giden tüm arabaların + kendi araçlarımın anlık değerini size sormayı çok isterdim.

Uzatmaya fazla gerek yok. Üzerinize alınmayın ama Alfayı hakikaten alfacı bitiriyor. Dalga geçtiğimiz hanzolar 20 yaşında arabaları ekspertizini yaptığınız fiyatlara satıyor. Kimse de alfa'nın ikinci eli şöyle böyle diye dert yanmasın. Bunları kendi araçlarımın piyasası için de söylemiyorum ha yanlış anlaşılmasın, zaten bildiğiniz gibi hiçbirini satma niyetim yok acil ihtiyaç olmadıkça.
Doğa bey, birincisi; çok temiz ve bakımlı ekstraları olmayan, ya da varsa da bilgi verilmeyen bir 159 un şu an ki piyasada 45 den fazla etmeyeceğini savunuyorum(lakin km 200 binin üzerinde ise) bu sebeple lütfen bana km önemli değil, asıl önemli olan bakımlı olması falan demeyin...km önemlidir.(türkiye şartlarının yollarını, imkanlarını göze aldıgınız zaman) İkincisi; ben arabaya 45 bin eder maksimum derken, bunun sadece kendi fikrim olduğunu belirttim.(Ĺütfen tekrar okuyunuz postu)  Üçüncüsü; sizin ya da başkalarının araçlarına değer biçmek gibi bir,dünyaya geliş amacım yok, lakin söylediklerinize bakınca ve "size gelip giden araçları", sizin ağzınızdan duymuş olunca, ben bu kutsal görevin size daha çok yakışacağını düşünüyorum.

"45 çok; eğer çok bakımlı ise 30 eder belki" düşüncesi de sizin ağzınızdan dillenmiştir, sizin fikrinizdir, saygı duyuyorum.

can4242

Özel mesaj yolladım,doğa bey, burdan cevap verip konuyu kirletmek istemiyorum daha fazla konusarak, selametle..