Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Cam Filmi Seçimi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

quote:

öncelikle hayılrı olsun barlas cam filmlerin..o kabarcıklar ilk başlarda oluyor,yaklaşık 1 hafta 10 gün gibi bir süre içerisinde filmler kurumaya başliyor ve kabarcıklar ortadan kalkıyor...yanlız arka cam için 3-4 gün rezistansını çaliştırırsan arka camındaki film biraz daha kısa sürede kuruyabilir cunku en fazla arka camda mevcut oluyor bu kabarcıklar...

yalnız Ahmet benim filmcide bütün yaptırdğım araçlar için birkaç gün rezistans çalıştırmayın diyor.

ayrıca Barlas bey,bu sıcaklarda filmleriniz çabucak kuruyacaktır.kabarcıkların geçmesi lazım.geçmezse yenilesinler..

tamamen kuruyup kabarcıklar geçtikten sonra yıkamada falan dikkat edilcek birşey yok..
aynı cam gibi içeriden nemli bezle rahatlıkla silinir.
sadece camlara sert cisimlerin temas etmemesine dikkat edin yeter(yüzük vb. )

BARLAS

quote:

quote:

öncelikle hayılrı olsun barlas cam filmlerin..o kabarcıklar ilk başlarda oluyor,yaklaşık 1 hafta 10 gün gibi bir süre içerisinde filmler kurumaya başliyor ve kabarcıklar ortadan kalkıyor...yanlız arka cam için 3-4 gün rezistansını çaliştırırsan arka camındaki film biraz daha kısa sürede kuruyabilir cunku en fazla arka camda mevcut oluyor bu kabarcıklar...

yalnız Ahmet benim filmcide bütün yaptırdğım araçlar için birkaç gün rezistans çalıştırmayın diyor.

ayrıca Barlas bey,bu sıcaklarda filmleriniz çabucak kuruyacaktır.kabarcıkların geçmesi lazım.geçmezse yenilesinler..

tamamen kuruyup kabarcıklar geçtikten sonra yıkamada falan dikkat edilcek birşey yok..
aynı cam gibi içeriden nemli bezle rahatlıkla silinir.
sadece camlara sert cisimlerin temas etmemesine dikkat edin yeter(yüzük vb. )

Sağol Can kardeş, teşekkürler..

n/a

Rica ederim iyi günlerde kullanın :)

n/a

valla can,ben kışın yaptırmıştım cam filmlerini ve camların çabuk kuruması için yaptırdğım yer arka cam rezistanslarımı çaliştırmamı tavsiye etmişti... :)

BARLAS

Benim arka cama filmler yapılmadan önce birşey olmuş (Birmot Kerem'in söylediğine göre), böyle nokta nokta falan olmuş ve film yapılınca çok belirginleşmiş. Açıkçası arka camın kırılması durumunda da ön cam gibi hasarsızlık bozulmuyorsa o camı kırıp yenisini taktırmayı ve tekrar film yaptırmayı düşünüyorum.

babi

Barlas bey o noktalar neden dolayı olmuş servisdemi  yoksa daha önce vardıda senmi fark etmedin.eğer serviste olduysa bedelsiz değiştirsinler.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

BARLAS

quote:

Barlas bey o noktalar neden dolayı olmuş servisdemi  yoksa daha önce vardıda senmi fark etmedin.eğer serviste olduysa bedelsiz değiştirsinler.

Valla serviste Kerem Bey'in dediğine göre daha önce olmuş. Aslında ben de serviste olduğunu sanmıyorum ancak film yapılmadan önce camın iç tarafında toz falan kalmış ise eğer filmi değiştirince geçmesi lazım ama dediğim gibi Kerem'in dediğine göre daha önceden olmuş ve elllerinden geldiğince temizlemişler. Ama bir görseniz bayağı bir nokta nokta cam, çok göze batıyor..

BARLAS

Biraz önce arabayı yıkattım ama yanıma fotoğraf makinasını almadığım için cep telefonu ile çekmek zorunda kaldım ayrıca hava kararmaya başladığı için de görüntüler belki çok iyi çıkmadı ama şimdilik filmlerle ilgili şu birkaç resmi eklemek istedim.

Bu araba yıkanmadan hemen önce kirli hali ile:
Register or Login" border=0>

Bu yıkandıktan sonra garajdaki hali:

Bu da camların dibine girip çektiğim resim

Bu da konudan bağımsız; ilk kez arabayı yıkattığım bir yerde araba enteresan bir şekilde yıkanırken :))

Tufan

ton gayet güzel olmuş Barlas, güle güle kullan.
yalnız son resimde enteresan olan ne?

n/a

enteresan olan bana göre aracın üstündeki şampuan You are not allowed to view links. Register or Login ile yıkatıyorsun barlas arabayı..?  :)

BARLAS

quote:

ton gayet güzel olmuş Barlas, güle güle kullan.
yalnız son resimde enteresan olan ne?

Teşekkürler Tufan, ton benim de tam istediğim gibi.

Son zamanlarda bu köpükle fırçasız süngersiz yıkama olayı çok arttı ya, bu yıkamacıda arabaya önce az miktarda sıvı birşey tutuyorlar yıkama makinesiyle sonra aynı makineyle sadece hava püskürtüyorlar ve daha önce tuttuğu o sıvı bir anda traş köpüğü gibi köpürüyor. Bana enteresan gelen buydu ama anlatmadığım için anlamamanız normal tabi..

BARLAS

quote:

enteresan olan bana göre aracın üstündeki şampuan You are not allowed to view links. Register or Login ile yıkatıyorsun barlas arabayı..?  :)

Ben her zaman Auto Stop'ta yıkatıyorum aslında ama bu yıkamacıda ilk kez yıkatmıştım, doğrusunu söylemek gerekirse ben de bilmiyorum nasıl böyle köpürttüklerini ama rahatsız oldum açıkçası kimbilir kimyasal birşeymiydi acaba..?

n/a

quote:

quote:

Ben her zaman Auto Stop'ta yıkatıyorum aslında ama bu yıkamacıda ilk kez yıkatmıştım, doğrusunu söylemek gerekirse ben de bilmiyorum nasıl böyle köpürttüklerini ama rahatsız oldum açıkçası kimbilir kimyasal birşeymiydi acaba..?

abi yabanci forumlarda falan snow wash diye geçiyor ama tam olayini blmiorum ben de...

HoMeR

bende geçenlerde öyle yıkattım hatta, höpüğün rengi pembeydi iyicene bi garibime gitmişti keşke resim çekseymişim... Biraz off topic oldu ama cidden bu faydalımıdır değilmidir? bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

admin

Beyaz beyaz tam leyleğe benzemiş
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

BARLAS

quote:

Yani "YAY ŞART" diyosun.. Ben de kesinlikle şart diyorum..

admin

Haşaaa ne haddime, ben öyle demiyorum o sein hüsnükuruntun
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

babi

Barlas bey en nihayet, filmleri güle güle kullan tonu cok güzel durmuş ama yay sart ya bu köpükle yıkama hakikaten aracı temizliyomu ben pek inanmıyorum cünkü  öyle kir oluyoki insan kuvvetiyle zor çıkartılıyo.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

kotchero

ben her hafta sonu köpük yıkaması yaptırıyorum gayet iyi temizliyo..

BARLAS

Herkese teşekkürler arkadaşlar..

Ama maalesef önümüzdeki hafta sağ ön ve sol arka camların filmleri değişecek..

murat

quote:

Hay yaşa be...ahahahahahaha YAY  ŞART !!!!
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

quote:

quote:

estfrllah efenim size de şart...hala şubat ayindaki buluşmada BB'nin çamurluk arasi görüntüsü gözümün önünden gitmiyor =)

murat

Açık etme Volkan Yavuz hırsızı oynuyoruz işte
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

BARLAS

quote:

quote:

Diyene bak, X5'le gezer gibi dolaşan kendisi değil sanki..

Alfadanadam

quote:

quote:

quote:

Diyene bak, X5'le gezer gibi dolaşan kendisi değil sanki..

Barlas Beycim arkadaşın akvaryum durumu da vardı yanılmıyorsam  :)