Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 2012 TCT Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihsany

Selam alfisti,

Hafta sonu bütçeme göre bir ev buldum ve arabamı satıp evi almak niyetindeyim. Eğer içimizden ilgilenen arkadaşlar olur ise detaylı konuşabiliriz.

2012 TCT Giulietta Distinctive Sport Paket 1
Eşe dosta gidecek temizliktedir. 28000 km de, bakımları Zincirlikuyu Birmot'da yapılmıştır.
Alfisti fiyatı 60000 dir.

You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

depeche101

h.t

Hayırlı olsun abi :alfisti:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alfadanadam

Hem araba hem de ev şimdiden hayırlı olsun.

mktlmz

krm1983

hayırlı satışlar olsun

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

schumi

ihsany

İyi dilekleriniz için teşekkürler  :alfisti:

Evi henüz alamadık ama nakit az olunca İstanbul'da işler zorlaşıyor. Hayırlısı diyelim  :)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

ihsany

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

nazamarya

Selam alfisti,

Hafta sonu bütçeme göre bir ev buldum ve arabamı satıp evi almak niyetindeyim. Eğer içimizden ilgilenen arkadaşlar olur ise detaylı konuşabiliriz.

Eşe dosta gidecek temizliktedir. 28000 km de, bakımları Zincirlikuyu Birmot'da yapılmıştır.

Merhabalar. Donanim olarak bi-xenon ve sunroof olmasini istedigim ozelliklerdi fakat sonradan otomatik olmasi ilk tercihlerim arasina girdi. Aracinizin kilometresinin dusuk olmasi ve spor paket olmasi sebebiyle ilaninizi favorilerime ekledim.  Nakit param hazir ama Aracimin satilmasini bekliyorum. Kismet olur da aracimi satarsam size ulasirim.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

ihsany

Selam alfisti,

Merhabalar. Donanim olarak bi-xenon ve sunroof olmasini istedigim ozelliklerdi fakat sonradan otomatik olmasi ilk tercihlerim arasina girdi. Aracinizin kilometresinin dusuk olmasi ve spor paket olmasi sebebiyle ilaninizi favorilerime ekledim.  Nakit param hazir ama Aracimin satilmasini bekliyorum. Kismet olur da aracimi satarsam size ulasirim.

Hayırlısı olsun Ramazan Bey (You are not allowed to view links. Register or Login).
Bu arada sizin aracınız nedir, küçük sınıf otomatik bir araba ise belki takas yapabiliriz, zira bende Alfa'mı satınca ayağımızı yerden kesecek uygun bir araç bakacağım.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

nazamarya

Selam alfisti,

Hayırlısı olsun Ramazan Bey (You are not allowed to view links. Register or Login).
Bu arada sizin aracınız nedir, küçük sınıf otomatik bir araba ise belki takas yapabiliriz, zira bende Alfa'mı satınca ayağımızı yerden kesecek uygun bir araç bakacağım.

Saolun İhsan Bey. Aracım Küçük sınıf ama otomatik değil. Ben size ilan numaramı gönderdim. İlgilenirseniz ya da çevrenizde ilgilenen var ise görüşebiliriz. Dediğim gibi ben şuan aracımın 22.000TL civarına satılmasını bekliyorum.

ihsany

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

nazamarya

İhsan Bey ile hafta sonu görüşmüş ve anlaşmıştık. Dün için satış yapacaktık ama benim aracı almaya gelenler son anda vazgeçip kelek yaptılar, hem mağdur oldum, hem mağdur ettim hem de mahcup oldum.

Ben aracı gördüm ve kullandım. Gerçekten temiz ve değerinde bir araç.

Bugün bayram sonraki hafta için bir müşteri daha çıktı aracıma You are not allowed to view links. Register or Login bey :) Peşinizi bırakmayacağım :) Tabi bu işler kısmet, ben de kısmetimin peşindeyim :) :)

goekCHE

1 ay daha kalırsa ben alırım. Ah ülke ekonomisi 😑
2014 Giulietta 1.4 170hp MultiAir TCT Distinctive (2017-   )
2012 Giulietta 1.4 170hp MultiAir TCT Distinctive (2015 -2017)
2007 159 1.9 JTDm Q-Tronic Distinctive (2013-2015)
2003 156 2.0 Selespeed Distinctive (2012-2013)

ihsany

İhsan Bey ile hafta sonu görüşmüş ve anlaşmıştık. Dün için satış yapacaktık ama benim aracı almaya gelenler son anda vazgeçip kelek yaptılar, hem mağdur oldum, hem mağdur ettim hem de mahcup oldum.

Ben aracı gördüm ve kullandım. Gerçekten temiz ve değerinde bir araç.

Bugün bayram sonraki hafta için bir müşteri daha çıktı aracıma You are not allowed to view links. Register or Login bey :) Peşinizi bırakmayacağım :) Tabi bu işler kısmet, ben de kısmetimin peşindeyim :) :)

Hayırlısı olsun You are not allowed to view links. Register or Login , benim açımdan bir mağduriyet yok, içiniz rahat olsun. Aksine Alfamdan ayrılmak üzücü geliyor..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

ihsany

1 ay daha kalırsa ben alırım. Ah ülke ekonomisi 😑

Ekonomi gerçekten hepimizi etkiliyor. Bir kaç ay öncesinde daha yüksek fiyat tekliflerini geri çevirirken bugün daha aşağıda satılmadığını görmek bunun en bariz örneği.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

ihsany

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

The Schuey

Hayırlı satışlar.

Sent from my Discovery using Tapatalk

ihsany

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

ihsany

Giuliettam bugün sabah satıldı.
Yeni sahibinin de en az benim kadar titiz birisi olduğunu görmek benim tesellim oldu.
İlgilenen herkese çok teşekkür ederim. Sırada limitli bütçemle bir otomobil bulmak kaldı, bu kısım biraz zor olacak gibi görünüyor.

Değerli adminim konuyu kapatabilirsiniz.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

depeche101

İhsan hayırlı olsun kardeşim  :yukari-ok:

Gouki

Hayırlı olsun abicim. En kısa zamanda yine yeni yeniden bir Alfa alman dileklerimle :)